Okçu Silahlarındaki Zehir Hasarı

Balerion

Üye
Merhabalar,

Bow'ların tamamının zehir hasarı olması, flamame lightning, ice yanan okların poison vurması sorununu ne zaman düzelteceksiniz. Sizce de bu durum komik ve oyun adına küçük düşürücü değil mi?

Ayrıca:
-okçu 3-5 kombosunda skilin takılma sorununu,
-Rowda r sorununu,
-Ok atarken pot masamada hata verme sorununu;
düzeltmeyi düşünüyor musunuz?
Okçu diye bir job olduğunu hayırlıyor musunuz peki?
Lütfen ticket atın demeyin, ice flame tüm bowlarin posion olma sorununu düzeltmek için ticket bekliyor olamazsınız

GrejuwalTRl

Üye
Merhabalar,

Bow'ların tamamının zehir hasarı olması, flamame lightning, ice yanan okların poison vurması sorununu ne zaman düzelteceksiniz. Sizce de bu durum komik ve oyun adına küçük düşürücü değil mi?

Ayrıca:
-okçu 3-5 kombosunda skilin takılma sorununu,
-Rowda r sorununu,
-Ok atarken pot masamada hata verme sorununu;
düzeltmeyi düşünüyor musunuz?
Okçu diye bir job olduğunu hayırlıyor musunuz peki?
Lütfen ticket atın demeyin, ice flame tüm bowlarin posion olma sorununu düzeltmek için ticket bekliyor olamazsınız
Katılıyorum buba sana ıce damage olan bir silahın yada flame damage olan bir silahın okun yani pozisyon damage cevrilmesi aylar önce bug oldugu için çok vuruyor diye çevrilmişti hala düzeltilmedi ve umarım kısa zaman içerisinde düzelir NOT: Düzelecegine inancım biteli çok oldu :D

MELKOR

Üye
4 parti yerine 5 parti gezin belki bu siraladiklariniza ihtiyaciniz kalmaz.

Balerion

Üye
Evet @BEARFACT sayın yoneticimiz, oyuncu olarak, erken erişimde bir nevi test botu olarak bizim yapmamız gerekn bir şey var mı bu konuda? Ticket mi atalım ya da bunun bir duası var mı onu okuyalım belki duamız kabul olur?

Son düzenleme:

platoon0x

Üye
hatred blade de filan da aynı sorun var, oyunun ilk aylarında poison dışındaki elemental damageler problemli olduğu için "geçici" olarak önemli silahların çoğunu poison damageye çevirdiler, ama cash paraları tatlı gelince oyunu geliştirmeyi unuttular diye tahmin ediyorum zira en basit hasar dengelerini düzeltmek 9 ay sürmese gerek

birol2003

Üye
Oyunda elemental damagelerin silahlarda görsellik dışında herhangi bir etkisi varmı ?

Balerion

Üye
Oyunda elemental damagelerin silahlarda görsellik dışında herhangi bir etkisi varmı ?
Var. Priest partisindekilere res veriyor. O res skili posion res falan verir ama ice, flame res vermiyor. Burdan damage kaybi var. Kimisi ice damageli ok'un yavaşlatma ihtimalinin daha yüksek olacağinı söyleyecektir ama benim net bilgim yok

Hadi onu geçelim. Görsellik olarak görünüp silahta olmaması gülünç değil mi? Görsel önemli değilse o zaman tüm zırhlar leather gibi görünsün, mesela imperial gibi def versin ama görseli leather olsun kafanda kovayla gez, buna okey misin?

birol2003

Üye
Var. Priest partisindekilere res veriyor. O res skili posion res falan verir ama ice, flame res vermiyor. Burdan damage kaybi var. Kimisi ice damageli ok'un yavaşlatma ihtimalinin daha yüksek olacağinı söyleyecektir ama benim net bilgim yok

Hadi onu geçelim. Görsellik olarak görünüp silahta olmaması gülünç değil mi? Görsel önemli değilse o zaman tüm zırhlar leather gibi görünsün, mesela imperial gibi def versin ama görseli leather olsun kafanda kovayla gez, buna okey misin?
Ben bir şeye okey demiyorum, sorun sadece bow lardamı diye merak ettim, benim gördüğüm sadece görsellik

Balerion

Üye
Ben bir şeye okey demiyorum, sorun sadece bow lardamı diye merak ettim, benim gördüğüm sadece görsellik
Hayır hocam görseli düzgün calışiyor damageleri yanlış sadece. Bu durum bowlar haricinde bilgim kadarıyla birkaç daggerda da var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt