İstek Okçu skillerinin failed vermesi hakkında ve !!

Demon53

Üye
*death valley hari̇tasinda okçu ski̇lleri̇ni̇n fai̇led vermesi̇

*death valley bowl bölgesi̇nde aşiri obje bulunmasi

*okçu range ve mage range arasinda dengesi̇zli̇k

bu konulara düzenlenme gelmesi̇ni̇ i̇sti̇yoruz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

sezex

Üye
Yaklaşık 10 gündür okçu oynuyorum artıkı okçudan soğudum. Elimdeki bow ruha bağlı olmasaydı job değiştirecektim !

BasaramadiM

Üye
+1

Akşam Pk'sında lag dan dolayı oynayamıyoruz 14 okçu bir bir rogue kesemez mi bu kadar problemli başka bir job var mı bilmiyorum.

Map'deki objelere gelince gerçekten ne düşünüp bu kadar obje eklendi death valley haritasına, 2 skilden biri mutlaka objeye denk geliyor girintiler çıkıntılar bile çok fazla engelliyor önünde ki tümsekten obje hatası yiyorsun bu objeler bir tek mage'ler yarıyor, yakın zaman bir düzenleme gelip objelerin azaltılmasını veya hataların giderilmesini rica ediyoruz.

melih42

Üye
makro mausla deli gibi oynuyorlar ben hiç sevmedim maus combo yapılmıyor w komboda failed veriyor değişik damageler filan aynı kalsada combo yapılmıyo oynanmaz

Demon53

Üye
+1

Akşam Pk'sında lag dan dolayı oynayamıyoruz 14 okçu bir bir rogue kesemez mi bu kadar problemli başka bir job var mı bilmiyorum.

Map'deki objelere gelince gerçekten ne düşünüp bu kadar obje eklendi death valley haritasına, 2 skilden biri mutlaka objeye denk geliyor girintiler çıkıntılar bile çok fazla engelliyor önünde ki tümsekten obje hatası yiyorsun bu objeler bir tek mage'ler yarıyor, yakın zaman bir düzenleme gelip objelerin azaltılmasını veya hataların giderilmesini rica ediyoruz.
tam olarak yaşanan sorun bu

STONKS

Üye
Oynamayı sevdiğim bir job olduğu için okçu açtım okadar emek verdim ama günden güne bir okadar da soğudum ki galiba artık tüm verdiğim emekleri bir kenara atıp warrior açacağım sıfırdan.
Damage azlığı , skill failed , attığın okun objelere takılması , range yetersizliği yani bezdirdi artık..

Demon53

Üye
acil ilgilenilmesi gereken bir durum oyunun olayı pk ama pk atamıyosun

supyali

Üye
Kesinlikle katılıyorum oyunun bir jobu yok şuan ve biz sevdiğimiz için o jobu oynayarak , oynayamıyoruz aslında.

UNKNOWN_

Üye
Oyun haritasında belirli bir sayının üzerinde oyuncu olduğunda özellikle Türkiye saati ile 19:00 00:00 arasında okçuyla attığın skillerin herhangi bir engel olmasa bile vurması için şanslı olman gerekiyor. Death valley 1 ve 2 de kalabalıkta okun düşmana vurması çok zor. Daha az dolu olan DV3 te nispeten bu oran daha iyi.. Oyun güncellemeleriyle bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.. Özellikle Elven bow ve bluewingteki uzun mesafenin çok hızlı haraket eden okçunun elinde Mage karakterlere büyük sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.. Oyunda gecikme ve lag olmadığında edindiğim tecrübeye göre engellerin bazılarının fazla olduğunu görsem de çok fazla düz alan olursa diğer sınıflara çok fazla haksızlık olacağını düşünüyorum.

TheHexer

Üye
Acilen düzeltilmesi gerekiyor. Oyunda etkinlik yok bi pk keyfimiz var onu da alamıyoruz. Dolu deathvalley haritasını bulmuşuz okumuz gitmiyor böyle iş mi olur

N3v3N

Üye
Aga naptınız clanca seferberlik mı baslattiniz :D 2dk arayla okçu konusu açılıyor :D

Demon53

Üye
Aga naptınız clanca seferberlik mı baslattiniz :D 2dk arayla okçu konusu açılıyor :D
seferberlik değil ancak insanlar birbirinden görüp yazıyor herkeste aynı sorun var madem okçuya değer verilmeyecekti böyle bir skill butonu koyulmasaydı herkes asas olarak oynasaydı çoktan düzeltilmesi gereken bir konu geç kalındı

fstab

Üye
ağa sürekli z1 yaparak keyif alıyormusunuz gerçekten, garip bi ben ısınamadım heralde bu okcuya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt