İstek Okçu skillerinin failed vermesi hakkında ve !!

zuccerwate

Üye
okçu değilimde ++++++++
priestlerde healden sonra cure atamıyor,heal 35saniyede düşüyor

BasaramadiM

Üye
Oyun haritasında belirli bir sayının üzerinde oyuncu olduğunda özellikle Türkiye saati ile 19:00 00:00 arasında okçuyla attığın skillerin herhangi bir engel olmasa bile vurması için şanslı olman gerekiyor. Death valley 1 ve 2 de kalabalıkta okun düşmana vurması çok zor. Daha az dolu olan DV3 te nispeten bu oran daha iyi.. Oyun güncellemeleriyle bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.. Özellikle Elven bow ve bluewingteki uzun mesafenin çok hızlı haraket eden okçunun elinde Mage karakterlere büyük sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.. Oyunda gecikme ve lag olmadığında edindiğim tecrübeye göre engellerin bazılarının fazla olduğunu görsem de çok fazla düz alan olursa diğer sınıflara çok fazla haksızlık olacağını düşünüyorum.
D3'de pk dönmüyor sıkıntı orda user bulamıyorsun bow'lara gelince de bluewing hala muallak ne elven bow'da kimlerin elinde olacak önümüzdeki günler için konuşuyorum.

Barljix1912

Üye
ağa sürekli z1 yaparak keyif alıyormusunuz gerçekten, garip bi ben ısınamadım heralde bu okcuya
z1 yaparak adam kesemessin, z1 vurucaksın adam sana gelene kadar 3lü 5li kombonu kaçırmıcaksın adam gelirken ya da yakalarken stun atıcaksın yavaşlatma atıcaksın, eğer adam uzaktaysa arkanı dönüp geriye doğru zıplayıp yanına gidiceksin 3lü 5 li devam ediceksin, 2 saniye stun sürüyor arkanı dön yanına git eğer çok iyiysen 1 saniyeni alıyor oraya denk getirmen gerekiyor, reflekslerinin sağlam olması gerekiyor, 2 asas gelip spike attığında aniden geriye zıplama atman gerekiyor ZAVJAVA'dan selamlar.

lag ı ve 5 okun 3 ünün gitmemesinin hesabını yaparsan bunlar çok zor oluyor işte :) normaldede zor zaten.. :/ :/

şunu da ekliyim HP pot ve MP pot kaçırmıcaksın bir de minör var xd

Demon53

Üye
z1 yaparak adam kesemessin, z1 vurucaksın adam sana gelene kadar 3lü 5li kombonu kaçırmıcaksın adam gelirken ya da yakalarken stun atıcaksın yavaşlatma atıcaksın, eğer adam uzaktaysa arkanı dönüp geriye doğru zıplayıp yanına gidiceksin 3lü 5 li devam ediceksin, 2 saniye stun sürüyor arkanı dön yanına git eğer çok iyiysen 1 saniyeni alıyor oraya denk getirmen gerekiyor, reflekslerinin sağlam olması gerekiyor, 2 asas gelip spike attığında aniden geriye zıplama atman gerekiyor ZAVJAVA'dan selamlar.
Dediklerini herkes biliyor skill failed verdigi zaman hangisini yapabilirsin ki

Demon53

Üye

lag ı
+

Jastreb

Üye
artık düzelmesi gereken bir sorun sürekli güncelleme geliyor oklar yine gitmiyor.

Barljix1912

Üye
şu bowların dengesizliğinide bi ayarkasınlar artık +7 golden bowlar +6 vixen zehir hasarının aynı olması kadar saçma bir sistem görmedim ben :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt