İstek Okçu skillerinin failed vermesi hakkında ve !!

rotute

Üye
Bir okçu klan üyesi olarak seni canı gönülden destekliyorum yazılan herşey yaşanılan sorunların özetidir. Bizzat yazılan tüm sorunları yaşıyoruz tek sorun bu sorunların ne zaman düzeleceğinin bilgisinin net verilememesi ya da düzeleceğinin garantisinin olmamasıdır. Bir netliğe kavuşsa ona göre yolumuzu çizeriz.

cebo534

Üye
nezaman cözülcek bizim sorunumuz arkadaş oyunu bırakma raddesine kadar geldik ya

cebo534

Üye
akşam 20:00 gece 02:00 da ful + ful accont townda oturmaktan sıkıldım pk özler hale geldik okcu skiller gitmesi için bir çalışma yapılması lazım
kesinlikle katılıyorum konuları kapatıyorlar ama acıklama yapmıyorlar cözüm yok lütfen yardımcı olsunlar artık

Skepta

Üye
Zaten damagesi yerlerde hileyi bitircez diye yola cikip okcuyu yok etmisler gibi gozukuyor

SpeedyCaptan

Üye
bı konuya gözleri kapalı yönetici arkadaşların valla 63 e kadar kastım diye bırakmadım..Yoksa oyunu bırakmak gibi niyetim var.

hytronn

Üye
Gayet haklı bir şikayet bencede okçuyla alakalı bazı şeylerin değişmesi gerek. İtemsiz ve itemli okcu arasındaki fark, arada 200 ap oynuyor fakat monstere 5li attığımızda arada cok düşük bir ap değişiyor genel olarak deathvalleyde vasıfsız kalıyoruz.

Ekli dosyalar

• Adsz.png
    Adsz.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 41
  • Forum archery.png
    Forum archery.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 42

Pitou

Üye
Oyunda o kadar fazla lag var ki skiller 5sn sonra işliyor. Bu kalabaliktaki yoğunluktan dolayi oluşan lag çözulmedikce bu durum düzelmez.

BlackWolf

Üye
Okçu diye bir jop yok deseydiniz kasmazdik o kadar emek çöp oldu 7 kişi başladık tek kaldım oda düzelir diye hep bekledim yine bekliyecem inşallah duzeltirsiniz oyunu sadece mageler oynamıyor

cebo534

Üye
1.555 FİZİKSEL HASAR VAR KARŞI IRKA VURDUGUM EN YÜKSEK DAMAGE 450 ODA MALİS VAR İSE :D ŞAKA GİBİ

Ekli dosyalar

• demage.png
    demage.png
    3.2 MB · Görüntüleme: 37

rotute

Üye
çektim +8 spike ları asas devam bizde ayak uyduralım moda ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt