Okçu Sorunu Ve Pk Sorunu

Pitou

Üye
la böyle bir mantık mı var 5 li ok atıyorum 3 ü adama değmiyor öyle bir mesefa var ama asas bana o mesafeden bütün skilleri vuruyor ne okmuş arkadaş
Rakibin dibinden 5li ve 3lü Ok atarsan tamamı değer. 5li ve 3lü OK diğer oyunda hiç değmiyor. Burada 5li OK un 3 ü uzaktan rakibe değiyor burada okcu hala bozuk durumda düzeltilmesi gereken çok şey var . Fakat yönetim sizin gibi çoğunluk olan oyun bilmeyen itemsiz kitle yüzünden isyan etmeyin diye sizi hep bufflıyor. Okçulara gereken nerfler hala atılmadı adamları o kadar rahatsız ediyorsunuz ki adamlar işini yapamıyor.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
Rakibin dibinden 5li ve 3lü Ok atarsan tamamı değer. 5li ve 3lü OK diğer oyunda hiç değmiyor. Burada 5li OK un 3 ü uzaktan rakibe değiyor burada okcu hala bozuk durumda düzeltilmesi gereken çok şey var . Fakat yönetim sizin gibi çoğunluk olan oyun bilmeyen itemsiz kitle yüzünden isyan etmeyin diye sizi hep bufflıyor. Okçulara gereken nerfler hala atılmadı adamları o kadar rahatsız ediyorsunuz ki adamlar işini yapamıyor.
şaka gibisin :D adamları rahatsız eden işini yapmasına engel olan müşteri mi yani ? :D :D profilinin altındaki yıldızları sayamadım bile :D ah ulan ah :D

Pitou

Üye
şaka gibisin :D adamları rahatsız eden işini yapmasına engel olan müşteri mi yani ? :D :D profilinin altındaki yıldızları sayamadım bile :D ah ulan ah :D
Evet doğru anladın. Adamlar oyuncular isyan ediyor diye düzgün çalışamıyor. Her yaptıkları hamlede birlik olup hakaretler yağdırıyorsunuz yüzlerce insan yönetimi bırakmakla tehdit ediyor. X yayıncı bütün herkesi toplayacam toplu ticket atacaz herkes bireysel ticket atsın diyebiliyor. Birlik olarak kalabalık olarak provakasyondan başka bir şey yapmıyorsunuz.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
Evet doğru anladın. Adamlar oyuncular isyan ediyor diye düzgün çalışamıyor. Her yaptıkları hamlede birlik olup hakaretler yağdırıyorsunuz yüzlerce insan yönetimi bırakmakla tehdit ediyor. X yayıncı bütün herkesi toplayacam toplu ticket atacaz herkes bireysel ticket atsın diyebiliyor. Birlik olarak kalabalık olarak provakasyondan başka bir şey yapmıyorsunuz.
kime diyon bunları tam olarak ?

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
Dün 2 server Okçuları toplanma kararı aldı . Adamlar bildiğin isyan çıkarıp herkese zorunlu ticket attırıp yönetimi bu aldığı karardan vazgeçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıkca söylediler.
kimsenin zorunlu olduğunu düşünmüyorum ? sana herşeyi zorunlu mu yaptırıyorlar ? sorun büyük anladım , teşekkürler kolay gelsin

Pitou

Üye
kimsenin zorunlu olduğunu düşünmüyorum ? sana herşeyi zorunlu mu yaptırıyorlar ? sorun büyük anladım , teşekkürler kolay gelsin
Bana hiç kimse zorla bir şey yaptıramaz. Her aldığım karar , yazı , söylem beni bağlar. Kendimce doğru bildiğimi söylemekten çekinmiyorum. Okçu bana göre şuan hala bozuk durumda. Çok hızlı vuruyor. 3 -5 combosuna cd gelmesi gerekiyor. Şuan 85 skilinin hasarı bile X oyundan daha yüksek ve daha hızlı . Okçu bana bir warriorden 40 metreden fazla vuruyor. Warrior yakından o kadar vuramıyor. 3- 5 combosu yaparken Okçunun minor atamaması gerekiyor. Maalesef doğrular bunlar gerçekler acıdır.

JuanJuans

Üye
şimdi size özgeçmiş yapıp hava atma gibi bir çaba içine girmeyeceğim muhtemelen Okçu ile döner ekmek yemek isteyen tayfanın bir üyesisin döner ekmek rahatça yiyemeyeceksiniz bu oyunu para kazanmak için oynamayı bırakın artık döner yemek için zaman vermeniz gerekiyor. Melee oyuncular da oynayabiliyor artık Archer online değil burası ki okçular her yerde deli gibi farm atıyor burda siz okçu farm atamıyor diyince öyle olmuyor.
Okçu hiç oynamadım oyunda TP mageyim geçmiş baslıkalrımdan da konuyu okuyup cevapladıysan da görmen gerekirdi ama malesef klasik insanımız okumaz okumadan konuşur. Önce 10 dinle 1 konuş ama malesef sizin gibiler 10 konuşuyor o 1 taneyi de dinlemiyor.
Bak dinledim okçuları oynamama rağmen 5-85 kaldırılmasını desteklememe rağmen gördüğüm yanlışları yazdım.
5-85 kalkmasını destekliyorum dedim.
Ama okumuyyorsun dinlemiyorsun sadece konuşuyorsunuz.
Okusanız da anlamazsınız gerçi de .....

JuanJuans

Üye
Bana hiç kimse zorla bir şey yaptıramaz. Her aldığım karar , yazı , söylem beni bağlar. Kendimce doğru bildiğimi söylemekten çekinmiyorum. Okçu bana göre şuan hala bozuk durumda. Çok hızlı vuruyor. 3 -5 combosuna cd gelmesi gerekiyor. Şuan 85 skilinin hasarı bile X oyundan daha yüksek ve daha hızlı . Okçu bana bir warriorden 40 metreden fazla vuruyor. Warrior yakından o kadar vuramıyor. 3- 5 combosu yaparken Okçunun minor atamaması gerekiyor. Maalesef doğrular bunlar gerçekler acıdır.
Adamlar burda para verip hizmet alıyor. Oyun da aslında bir yönden hizmet sektörü ve karşılşığını bekliyorlar. Hile mi yapıyor Kendini mi yakıyor adamlar ? Haklı olarak verdikleri paranın karşılığı olarak şikayette bulunuyor isterse oyunu sileceğim der isterse 1000 kişi ticket atar ? Sakınca nedir ?
Birilerinin gönlü olacak diye neden ezdirsin kendini insanlar?
Hak aramayı bilmeyen boyun büken insan mı olsunlar herkese eyvallah çekip mele açıp slot mu dilensinler ?
Sevdikleri jobu istedikleri gibi oynamak için en büyük haklarını kullanıyorlar.

JuanJuans

Üye
Çok klasik hikaye
Warriorlar exp kasamıyoruz farm yapamıyoruz pk atamıyoruz diye isyan eder
Sonra magelere okçulara nerf warriorlara buf gelir
Magelet okçular oyundan soğur
Gb fiyatları düşer warriorlar tek kalır
Yeni server yeni oyun vb. Gelir
Warriorlar mageler ve okçular orda diye oraya geçer.
Başa döner bu böyle bir kaç yıldır tekrar eder sekmez.
Malesef düşüncesizce edilen şikayetler düşüncesizce yapılan yenilikler sonucunda herkes mutsuz.
Birileri memnun olacak diye aslında memnun ettikleri kişilerde sıkılıp bırakacak..

JuanJuans

Üye
Okçunun skilleri çalısmıyor 85 pasifi master10 ve scout 64
Okçunun farm atabileceği slot çok çok az her yeri wariror ve bp ler domine etmiş.
Okçuların killer arttı
Okçular rush 1 ile koşuyor
Okçuılar warriorların bile beleşe atlayıp zıpladığı yerde para vererek kaçıyor
Okçular nerf yedikçe warriorlar ağlamaya devam etdip oyunun her yerini pk dan tut farma kadar ele geçiriyor.
Warriorların row ile bael dönmesi kadar salakça bir şey yok,
Kapatın classı herkes rahatlasın.
Cashtan değil de gbden daha çok kazanılıyor sanırım o yüzden çokluk değil bolluğa bakıyorlar...

JuanJuans

Üye
radiant farmı sadece mele ekiplere tanınan bir ayrıcalık oldu
En azından bir mob çok zor olup afk row farmı atamayacakları seviyeye getirselerdi oraya da okçular bpler 8 kişilik party ile geçerdi. (Bael gibi)
Hem okçu ekipler de oluşurdu oyunda. Oyunda okçu ekip mantıgı diye bir şey yok. Karakter sadece inferno ile gelişmiyor.
Warrior necro , diviner blackmumy de falan da daha güçlü.
Neyse okçular gidin siz de agaç dönün saatte 1 2 epic alırsınız :D

Reverentia

Yönetici
Game Master
Birbiriniz ile fikir tartışması içerisinde Saygı ve sevgi çerçevesini bozmayın arkadaşlar.

Belirttiğim hususlara lütfen özen göstererek konu üzerinde konuşmaya devam ediniz.

İyi forumlar.

myenigkgz

Üye
Sen iyi misin? Zaten 5li ve 3lü skilleri biraz mesafe olduğu zaman değmediği için 5li ve 85 kombosuna geçildi. Okçuya aavard zamanından beri gelmeyen nerf kalmadı. Oynanmaz hale geldikçe geldi. Hala daha diğer şeyler dururken okçu nerfleniyor. Herkes algı peşinde. Kimse adalet istemiyor, kimse eşit şartlarda savaşalım istemiyor. Herkes imtiyaz istiyor ve bu amaçla algı yapıp ağlama peşine gidiyor. Birileri ağlar rush 2 gider, birileri ağlar 82 çalışmaz, birileri ağlar okçular moblara daha az vurur, birileri ağlar stepback para ve skillbook ister, birileri ağlar 5-85 kombosu kaldırılır. Birileri ağladıkça okçu nerfleniyor ve bunun bi sonu yok. Üstüne üstlük halen daha bazı kendini bilmezler çıkıp okçu hala güçlü, nerfler hala yeterli değil

Şaban Öztürk

Üye
Dostum oyunun başından beri senin bu okçu düşmanlığın dillere destan olmuşken insanların haklarını arasenin gözünde provakatör mü ayrıca sürekli x oyundan örnek veriyorsun orada böyle değil buradada olmamalı vsvs o halde bahsetmiş olduğun X oyunu oymayabilirsin hani burası Rise Online evreni ya bunu bir düşün derim.
Dostum oyunun başından beri senin bu okçu düşmanlığın dillere destan olmuşken insanların haklarını aramasına provakasyon demen son derece samimiyetsizs ayrıca sürekli x oyundan örnek veriyorsun orada böyle değil buradada olmamalı vsvs o halde bahsetmiş olduğun X oyunu oynayabilirsin hani burası Rise Online evreni ya bunu bir düşün derim.

Pitou

Üye
Dostum oyunun başından beri senin bu okçu düşmanlığın dillere destan olmuşken insanların haklarını arasenin gözünde provakatör mü ayrıca sürekli x oyundan örnek veriyorsun orada böyle değil buradada olmamalı vsvs o halde bahsetmiş olduğun X oyunu oymayabilirsin hani burası Rise Online evreni ya bunu bir düşün derim.

Dostum oyunun başından beri senin bu okçu düşmanlığın dillere destan olmuşken insanların haklarını aramasına provakasyon demen son derece samimiyetsizs ayrıca sürekli x oyundan örnek veriyorsun orada böyle değil buradada olmamalı vsvs o halde bahsetmiş olduğun X oyunu oynayabilirsin hani burası Rise Online evreni ya bunu bir düşün derim.
Sizin gibi oynamayı bilmeyen oyunculara laf anlatacak değilim. Elimden geldiğince oyundaki yanlış olan şeyleri bildiriyorum. Allahtan yönetimde oynamayı bilen akıllı insanlar varda düzenlemeleri yapıyorlar. Yoksa oyun size kalsa okçu uzaktan 5li 3lü vursun istiyorsunuz mana silme , yumruk . Asıl X oyundaki şeyleri isteyenler sizlersiniz ben değil.

JuanJuans

Üye
Sizin gibi oynamayı bilmeyen oyunculara laf anlatacak değilim. Elimden geldiğince oyundaki yanlış olan şeyleri bildiriyorum. Allahtan yönetimde oynamayı bilen akıllı insanlar varda düzenlemeleri yapıyorlar. Yoksa oyun size kalsa okçu uzaktan 5li 3lü vursun istiyorsunuz mana silme , yumruk . Asıl X oyundaki şeyleri isteyenler sizlersiniz ben değil.
Başlıkta 3 5 bile savunmuyorum gelmişsin burda bambaşka şeyler zırvalıyorsun. Bir de oynamayı bilmiyor diyor ya yerlere yatacağım. Czde 8 v 8 den herkesten kaçıp a bu ezikmiş diye saldıran. Necroda yanına wari alıp 24 saat duran başkası çökünce flame rocka giden. Girdiği her clandan ama her clandan ağladığı için atılan sen...
İnsanlara bir şey demeden düşün de hareket et.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt