Öneri Okçu Sorununun Çözümünü Anlatıyorum...

xQronic

Üye
@Justice, @Admin konuyu okursanız sevinirim.

Oyunda okçular haddinden fazla göze batıyor ve neredeyse oyunun tamamı şikayetçi. Aşağıdaki verdiğim örnekler inanın herkesin sorununu ortadan kaldırır ve PK'yı alevlendirir.
Sebebi:
- Bowlun dümdüz olması ( joblar okçulardan kaçamıyor bowl girişten towna kadar dümdüz koşup hiçbir kaçıcak yer yada skill failed verdirecek obje yok. Ortadaki minnak tepeler kesinlikle etkisiz. Sizde oturup bir düşünün okçular karşı ırka gidene kadar dümdüz bir adamı kaçırmadan kovalayabilir.

- Death valley haritasının güncellenmesi lazım.

Neler yapılabilir? :

• Bowla tepecikler veya odacıklar yapılabilir.
  • Bowl ortasına zindan gibi bi yer kapalı veya üstü açık vs. birkaç yerinden giriş çıkış olan bir map tasarımı yapılabilir. En azından en yakın çıkıştan kaçıp kendini kurtabilir ve geri savaşmak için dönebilir PT'ler. Bu durum bowldaki PK'yı dahada ateşlendirir.
  • Ayrıca bowl etrafından girişler kimse tarafından kullanılmıyor oyuncuların %50 sinin town önünden değilde yanlarsaki girişleri kullanacak kadar bir tasarımda olabilir. Yani herkes biryerlerden girip içeriye baskın yapması çok daha iyi olacaktır.
NOT: Useri bowl merkezinde birleştirmek lag ve fps düşüşüne sebep oluyor. Bowlun her yerine useri dağıtmak oyun optimasyonu içinde çok çok iyi olacaktır ..

Son düzenleme:

Hate

Üye
Heralde güzel bir şaka bu , Okcular olarak güçsüzlüğümüzü dile getirip sessiz protesto hakkımızı kullanarak 4 parti geziyoruz.
4 Parti hangi ırk sınıf birlikte geze güçlü olur zaten ?

GrejuwalTRl

Üye
Kardeşim sen şakamısın. Biz okcu karakterinin dertlerini çözmeleri açısından kücük bir sessizlik eylemi yapıyoruz 4 5 parti okcuyu bir araya getiriyoruz. ona rağmen gülünç damaglerin ortaya cıktıgını göstermeye calısıyoruz. Fakat nedense hala okcular bir sorun oluşturuyor. 5 6 partiden fazla 3 4 clanı bir araya toplayıp yaptıgımız sessiz gösterişte 1 parti melenin üstün 40 tane okcu alan skili atıyoruz ve adamlar'da tık yok... Yani okçu karakterinin bir anlamı yok zaten boşuna okcular söyle düz vuruyor böyle vuruyor demene gerek yok vuramıyoruz kardesim... Haa bak su konuda sana destek olurum gereken düzenlemeler bp ler için okcular için yapılır damageler düzenlenir o zaman death valley haritasına istedigi kadar engel tepelik agac eklenebilir.. Benim görüşümü yanlış anlama lütfen ama okcu karakter oynayan her player suanda pimi çekilmiş bomba gibi patladı patlayacak konumda

Jacques

Üye
Okçunun range kısalıcak attığı damage yükselicek yakın fight skilli gelecek ko 72 gibi asas %si %50 dmg atacak okçu sorununun sebebi okçu popülasyonunun çok fazla olmasından kaynaklanıyor farmer okçular asasa özendirilmeli bunuda % skill damageini %10dan %50 ye çıkararak bi nebze sağlarız. Not okçuyum :D

xQronic

Üye
Asıl siz şaka mısınız? Herşeye muhalefet olmaya çalışıyorsunuz. Dediğim şey sizin içinde iyi birşey. Bu dediklerim yapılırsa sizinde damageleriniz arttırılabilir. Hem siz isteğinizi almış olacaksınız hem diğer kısım...

GrejuwalTRl

Üye
Kardeşim bak yazdığımı oku sana harita konusunda destek veriyorum death valley haritası güncellensin engebeler gelsin tepeler gelsin kücük büyük ağac böcek gelsin dstek veriyorum ama okcu karakter'dn oyunun tamamı şikayetçi olarak genelleme yapıyorsun. son güncellemelerle birlikte okcunun aldıgı nerfler yüzünden 7 8 parti bir arada dolasıyoruz damagelerin ne kadar gülünç oldugunu göstermek adına bu dikkat cekmesi için yapıyoruz biz sanki cok memnunuz bu kadar kalabalık gezmeye 1 parti okcu ile iyi kötü oynuyorduk her skilimize nerf geldi rush nerf yedi stun nerf yedi damage nerf yedi 1 okcu 250 400 arası damage atıyor kardesim biz niye isyan etmeyelim düzenleme olana kadar'da kimse yanlıs algılamasın 10 parti ise 10 parti 20 parti ise 20 parti okcu dolasacagız. Tekrar vurguluyorum bu durumdan bizde memnun degiliz... Ayrıca bp karakteri oynayan arkadaslarım'a da ayrı destek veriyorum onların da cok fazla sorunu var.

Blue

Üye
Asıl siz şaka mısınız? Herşeye muhalefet olmaya çalışıyorsunuz. Dediğim şey sizin içinde iyi birşey. Bu dediklerim yapılırsa sizinde damageleriniz arttırılabilir. Hem siz isteğinizi almış olacaksınız hem diğer kısım...
Oyunda 1 parti bile kalmayaa kadar 8 parti okçu gezip girdiğimiz kanaldaki tüm karşı ırkı oyundan soğutup death valleyden kovma konusunda ben okeyim. Madem öyle işte böyle diyoruz biz buna

ZeeeoooX

Üye
@Justice, @Admin konuyu okursanız sevinirim.

Oyunda okçular haddinden fazla göze batıyor ve neredeyse oyunun tamamı şikayetçi. Aşağıdaki verdiğim örnekler inanın herkesin sorununu ortadan kaldırır ve PK'yı alevlendirir.
Sebebi:
- Bowlun dümdüz olması ( joblar okçulardan kaçamıyor bowl girişten towna kadar dümdüz koşup hiçbir kaçıcak yer yada skill failed verdirecek obje yok. Ortadaki minnak tepeler kesinlikle etkisiz. Sizde oturup bir düşünün okçular karşı ırka gidene kadar dümdüz bir adamı kaçırmadan kovalayabilir.

- Death valley haritasının güncellenmesi lazım.

Neler yapılabilir? :

• Bowla tepecikler veya odacıklar yapılabilir.
  • Bowl ortasına zindan gibi bi yer kapalı veya üstü açık vs. birkaç yerinden giriş çıkış olan bir map tasarımı yapılabilir. En azından en yakın çıkıştan kaçıp kendini kurtabilir ve geri savaşmak için dönebilir PT'ler. Bu durum bowldaki PK'yı dahada ateşlendirir.
  • Ayrıca bowl etrafından girişler kimse tarafından kullanılmıyor oyuncuların %50 sinin town önünden değilde yanlarsaki girişleri kullanacak kadar bir tasarımda olabilir. Yani herkes biryerlerden girip içeriye baskın yapması çok daha iyi olacaktır.
NOT: Useri bowl merkezinde birleştirmek lag ve fps düşüşüne sebep oluyor. Bowlun her yerine useri dağıtmak oyun optimasyonu içinde çok çok iyi olacaktır ..
bowlda yeterınce agaç, tepe alan, taşlar ve kayalar mevcut. yazdıklarına katılmıyorum. her yer obje oldugunda magelerın pusu atma durumu artar buda tum oyuncuları etkiler.

xQronic

Üye
Bowl ortası için 3 ayrı senaryo yazdım hocam. En iyisi üstü açık zindan gibi biryer olması bence. Zindanında 2 yapısı ve yanlardan çıkışı olması PK aşırı derecede ateşlendirir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt