okçu vs priest

Enkanis

Üye
merhaba +8 vixen elven belt blue dragon + asasin setli okçuyum sabah farm atayım dedim +8 arch swordlu priest arkadaşla kapıştık benden rahat rahat kutu alabiliyor kendisinde 3mavi 2 epic takı var okçunun zaten 3-5 kombosu çok yavaş azıcık hızlanınca sekiyor üstüne bide böyle itemli halimle bile ezilince moralim bozuldu gerçekten okçunun bukadar zayıf olmasının nedeni bunun mantığı nedir arkadaşlar artık keyifle dizdiğim karakterime giresim bile gelmiyor

SiNiSTeeR

Üye
o kadar haklısın ki ne pve de ne de pvp alanında hiçbirşey yapamıyorsun aylar öncesinde okçunun r ile bir moba 300 damege vururken 3lü 5li komboda ok başına 250 damege vurduğumuzu görünce bu konuyu çok dile getirdik ama hiçbir şey değişmedi saçmalığa bakarmısın oyunu nereden tutarsan tut elinde kalıyor

Lopp

Üye
Maalesef sınıf dengeleri inanılmaz kötü ve hala düzenleme getirmemekte ısrarcılar. Hiç uğraşma bozabildiğin itemleri boz, aç bp en azından farmını rahat atarsın. Bende okçuydum asasa döndüm. Yönetimin düşünmesi gereken şeyleri düşünmekten yoruldum artık. Ne ümitlerle geldik ne bulduk.

mewlan

Üye
merhaba +8 vixen elven belt blue dragon + asasin setli okçuyum sabah farm atayım dedim +8 arch swordlu priest arkadaşla kapıştık benden rahat rahat kutu alabiliyor kendisinde 3mavi 2 epic takı var okçunun zaten 3-5 kombosu çok yavaş azıcık hızlanınca sekiyor üstüne bide böyle itemli halimle bile ezilince moralim bozuldu gerçekten okçunun bukadar zayıf olmasının nedeni bunun mantığı nedir arkadaşlar artık keyifle dizdiğim karakterime giresim bile gelmiyor
Daha bu okçunun iyi günleri kanaatimce. DV çıkıp onca İrem’le 450-500 dmg vurunca daha da çıldırıcaksın. Ben çıldırmadım karakteri satılığa çıkardım . Oyunu bıraktım. Bir gün düzelirse belki gelirim.

Enkanis

Üye
çarı bozarsam çekip giderim kanka ayıp gerçekten hevesimizi kırmaları
Maalesef sınıf dengeleri inanılmaz kötü ve hala düzenleme getirmemekte ısrarcılar. Hiç uğraşma bozabildiğin itemleri boz, aç bp en azından farmını rahat atarsın. Bende okçuydum asasa döndüm. Yönetimin düşünmesi gereken şeyleri düşünmekten yoruldum artık. Ne ümitlerle geldik ne bulduk.

presto_86

Üye
O setle okçu oynuyorsan kendine yazık ediyorsun hemen gs8 dual takip her şeyin içinden geçebilirsiniz hiç gerek yok okçu 3 parti anca iş yapar bilginize...

KaronLethe

Üye
Okçular şuan kürdan atıyor , ben priest oyuncusuyum yakaladığım zaman rahat kesebildiğim veya elinden slot alabildiğim rahat karakterlerden biri okçu. Bir de pri bile şuan zayıfken. :(

DigitalMan

Üye
benimde zoruma giden şu oldu 65 lvl mage benden gorev konusunda yardım istedi ama adam benden daha seri mob kesiyor lvl 75 okcu char. çop oldu

Zbam

Üye
Hangi slot

Zbam

Üye
Flame ama bendede asasin set var %7 canavara hasar veriyor bide kostümle % 9 oluyor
Tartışılacak bir durum yok bence adamın %12 rock bonusu var.
Ayrıca bu oyunun en güçlü farm classı bp priest 2. okçu adam +8 arch swordlu flame rocka oturmuş adamın cenneti ora ondan orda kutu alsan sence mantıklı olur mu?
Oyunu böyle kıyaslama pvp pve dengesine bak 2 classı karşılaştırırken.Ranged bir classın dps olarak hareket yeteneği olmayan defsiz melee bir class kadar vuramaman lazım.
Bunu daha önce oynadığın oyun olarak düşünme orda bunlar normal olabilir ama bu oyunda değil ya yapacağın işe göre bir karakter aç yada açtığın karakterin güçlü yanlarını öne çıkaracak oyun tarzları seç.Arch 8 li bp ile flame rockla ksleşmek priestin koşarak seni yakalamaya çalışması gibi bir şey çok saçma.

Alkoer

Üye
Stone sınıfında arc +8 e karşı şansınız düşük. Başka bir mobda deneseydiniz keşke. İtemleriniz çok iyi bence başka mobda iş yaparsınız rahatlıkla.

merakli5

Üye
Genemi bu konular ya :d

Enkanis

Üye
Tartışılacak bir durum yok bence adamın %12 rock bonusu var.
Ayrıca bu oyunun en güçlü farm classı bp priest 2. okçu adam +8 arch swordlu flame rocka oturmuş adamın cenneti ora ondan orda kutu alsan sence mantıklı olur mu?
Oyunu böyle kıyaslama pvp pve dengesine bak 2 classı karşılaştırırken.Ranged bir classın dps olarak hareket yeteneği olmayan defsiz melee bir class kadar vuramaman lazım.
Bunu daha önce oynadığın oyun olarak düşünme orda bunlar normal olabilir ama bu oyunda değil ya yapacağın işe göre bir karakter aç yada açtığın karakterin güçlü yanlarını öne çıkaracak oyun tarzları seç.Arch 8 li bp ile flame rockla ksleşmek priestin koşarak seni yakalamaya çalışması gibi bir şey çok saçma.
onun % 12 ise benimde % 9

bRT E

Üye
onun % 12 ise benimde % 9
Karşılaştırma yapmanız çok yanlış. BP sadece farm üzerine kurulmuş bir karakterdir. +8 arc da şu anda oyun içinde BP için en iyi silahlardan biri. Şöyle bir durumda var 3-5 kombosu bildiğim kadarıyla sadece silahın saldırı gücü oranında artıyor. Ek olarak aldığın DEX , 3-5 li de damage arttırmıyor diye biliyorum.

Lopp

Üye
Karşılaştırma yapmanız çok yanlış. BP sadece farm üzerine kurulmuş bir karakterdir. +8 arc da şu anda oyun içinde BP için en iyi silahlardan biri. Şöyle bir durumda var 3-5 kombosu bildiğim kadarıyla sadece silahın saldırı gücü oranında artıyor. Ek olarak aldığın DEX , 3-5 li de damage arttırmıyor diye biliyorum.
Karsılaştırma yanlış değil okçu da ki itemlerde şu an oyunda ki en iyi itemler unique takısına kadar dizmiş bp den çok daha iyi itemleri var.BP senin dediğin gibi en azından farm atabiliyor. Okçu ne farm ne de pk atabiliyo.

Alkoer

Üye
Karsılaştırma yanlış değil okçu da ki itemlerde şu an oyunda ki en iyi itemler unique takısına kadar dizmiş bp den çok daha iyi itemleri var.BP senin dediğin gibi en azından farm atabiliyor. Okçu ne farm ne de pk atabiliyo.
Bp uniq takmasına gerek yok. Str kaybeder takarsa. Karşılaştırılan bp de şuan max atak sahip.

Zbam

Üye
O takı epic okçu farm atabiliyor bpden kutu alması zor farm yapamayan char warrior

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt