İstek Okçuda "MANA SİLME ve "RUSH" Yeteneği OLMASIN ...

alitar

Üye
bence sorun okçu karakterinin yetenekleri değil. sorun okçu partileri buna karşı önlem alınmalı mesela bir partide aynı karakterden en fazla 4 tane olursa sorun çözülebilir

Son düzenleme:

cita1905

Üye
Yanlış okumuşsun okçular koşmasın demiyorum Hızlı koşmasın diyorum yani "Dash" kullanacaklar "Rush" suikast skilidir hız asasa özgüdür birine boş tavsiye demeden önce kendi tavsiyeni yazda senin tavsiyenide görelim öyle uzaktan oturup bakmayla oyun gelişmiyor.
Senin gibi boş düşünen insanlar yüzünden ko nun hali ortada sürekli mana silme atıp light feet atıp kaçıp town atmaktan başka bir işe yaramazsınız.
Sen suikastçiyi yanlış anlamışsın asıl suikastçı işini uzaktan halledendir.

Pitou

Üye
Boş yapmaya devam edin ama sonuç değişmeyecek
Asıl boş yapan sensin ne istiyorsun uzaktan ok atarak suikast yaptım tek atmam lazım mı diyorsun anlamadım ki ben seni ? Ne mekanik var ne zevk var uzaktan Ok atıyorsunuz o okta % 100 tutuyor hedefi takip etme özelliği var. Biz oyun daha zevkli olsun diye uğrasıyorsuz adamlar csgo oynuyor sanki sniper dürbünde koyalım oka tek at.

X A

Üye
Grup halinde oynayanlar yüzünden solo archer oynayanlarıda bitirmek hedefin sanırım :D

cita1905

Üye
Asıl boş yapan sensin ne istiyorsun uzaktan ok atarak suikast yaptım tek atmam lazım mı diyorsun anlamadım ki ben seni ? Ne mekanik var ne zevk var uzaktan Ok atıyorsunuz o okta % 100 tutuyor hedefi takip etme özelliği var. Biz oyun daha zevkli olsun diye uğrasıyorsuz adamlar csgo oynuyor sanki sniper dürbünde koyalım oka tek at.
Konuya saptırma okçunun bu oyundaki gücünü okçu çok güçlü diye azaltmaya çalışmayın boşuna. Hangi okçu kime tek atmış. Ama asas kritik damage ve görünmezlik ile tek atabiliyor. Ben asas 100 mana yiyen skill ile 5 k canı olan karaktere 2 k vuruyorsa okcu da en iyi skill ile 1 k vurabilmeli ama seri seri değil. Mana silme de olmalı ama tüm manayı sıfırlamamalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt