Pitou
Üye

alakası yok benim tek amacım herkesin güzel bir oyun deneyimi yaşamasını istiyorum bu Warriorde olsa asasda olsa kötü yönleri olursa her oyuncu gibi eleştiri hakkımı kullanırım.
alakası yok benim tek amacım herkesin güzel bir oyun deneyimi yaşamasını istiyorum bu Warriorde olsa asasda olsa kötü yönleri olursa her oyuncu gibi eleştiri hakkımı kullanırım.
Sen suikastçiyi yanlış anlamışsın asıl suikastçı işini uzaktan halledendir.Yanlış okumuşsun okçular koşmasın demiyorum Hızlı koşmasın diyorum yani "Dash" kullanacaklar "Rush" suikast skilidir hız asasa özgüdür birine boş tavsiye demeden önce kendi tavsiyeni yazda senin tavsiyenide görelim öyle uzaktan oturup bakmayla oyun gelişmiyor.
Senin gibi boş düşünen insanlar yüzünden ko nun hali ortada sürekli mana silme atıp light feet atıp kaçıp town atmaktan başka bir işe yaramazsınız.
Güzel beyinmiş güle güle kullanSen suikastçiyi yanlış anlamışsın asıl suikastçı işini uzaktan halledendir.
Sen kaç tane suikastçı gördün ki avının karşısına çıkmış. Suikast dediğin fark ettirilmeden yapılır. Sendeki zeka oyuna yansımayacak. Çünkü akla zararGüzel beyinmiş güle güle kullan![]()
Boş yapmaya devam edin ama sonuç değişmeyecek
Asıl boş yapan sensin ne istiyorsun uzaktan ok atarak suikast yaptım tek atmam lazım mı diyorsun anlamadım ki ben seni ? Ne mekanik var ne zevk var uzaktan Ok atıyorsunuz o okta % 100 tutuyor hedefi takip etme özelliği var. Biz oyun daha zevkli olsun diye uğrasıyorsuz adamlar csgo oynuyor sanki sniper dürbünde koyalım oka tek at.Boş yapmaya devam edin ama sonuç değişmeyecek
Konuya saptırma okçunun bu oyundaki gücünü okçu çok güçlü diye azaltmaya çalışmayın boşuna. Hangi okçu kime tek atmış. Ama asas kritik damage ve görünmezlik ile tek atabiliyor. Ben asas 100 mana yiyen skill ile 5 k canı olan karaktere 2 k vuruyorsa okcu da en iyi skill ile 1 k vurabilmeli ama seri seri değil. Mana silme de olmalı ama tüm manayı sıfırlamamalı.Asıl boş yapan sensin ne istiyorsun uzaktan ok atarak suikast yaptım tek atmam lazım mı diyorsun anlamadım ki ben seni ? Ne mekanik var ne zevk var uzaktan Ok atıyorsunuz o okta % 100 tutuyor hedefi takip etme özelliği var. Biz oyun daha zevkli olsun diye uğrasıyorsuz adamlar csgo oynuyor sanki sniper dürbünde koyalım oka tek at.