Öneri Okçular Buraya '' Penta Shot '' Madurları..

Helles_Pontos

Üye
Merhabalar..

Yıllardır tüm mmorpglerde okçu oynarım ama ilk defa bu oyunda 3'lü ok ve 5'li ok arasındaki mana farkının bu kadar çok olduğunu gördüm.

Tripple Shot ' [3'lü ok] Skilli sadece 35 Mana harcar iken
Penta Shot [5'li ok] Skilli 165 mana istiyor..
Bu olay bırakın ws ve pk atmayı farm yaparken bile apışıp kalmamıza sebeb oluyor.

Üstelik Ben 57 Lv'de mana olarak 1600 manaya ulaştım. Mağazadan aldığımız 1000' Mp potu 2000 mana basıyor. Yani şuan bastığım mana potunun %20si çöpe gidiyor.
Ya mana olarak biraz artış olmalı.. yada bu Penta Shot' skilinin 120 Gibi bir Mana gereksinimine düşmesi gerektiğini düşünüyorum.

Diğer okçu oynayan arkadaşlarımdan destek bekliyorum.

Ekli dosyalar

• penta.png
    penta.png
    50.1 KB · Görüntüleme: 28

skaebneN

Üye
Öncelikle bende bir okçuyum. Oyundaki Warior klasının da mana kullanımı böyle ama gerçekten ya skillin mana değerleri veya genel mananın yükselmesi gerekiyor.

Şarapçıoğlu

Üye
Bence 5li oku boykot edin. 3lü ok kullanın geliştiriciler skilleri dengeleyene kadar. En azından farm yaparken.

Helles_Pontos

Üye
Bence 5li oku boykot edin. 3lü ok kullanın geliştiriciler skilleri dengeleyene kadar. En azından farm yaparken.
Farm yaparken yada Pk atarken sadece 3lü Ok ile bişi yapamıyorsun ki. Okçuyu rahat oynamak için zaten 1 hafta aralıksız kasıp 56 olman gerekiyor 56Lv de penta shot açılıyor rahatladım derkende böyle bir problem ile karşılaşıyorsun yani eğer okçu oynuyorsan seninde bilmen lazım sadece 3 lü ok ile pek birşey olmuyor :D

Helles_Pontos

Üye
Öncelikle bende bir okçuyum. Oyundaki Warior klasının da mana kullanımı böyle ama gerçekten ya skillin mana değerleri veya genel mananın yükselmesi gerekiyor.
Mesela 8 kişilik bir exp Partide warrior 24 ' skilli ile gayet rahat vurabiliyor yada 44 Lv skillini kullandığını düşün adamın yaptığı şey R combo ve skill işi kolay.. ama Sen 3'lü 5'li combo yapıp seri seri aynı zamanda manayı takip etmen gerekiyor. Ama mana genel olarak az olduğu için bunca işi takip ederken tak diye bitiyor skill faild alıyorsun.

presto_86

Üye
Beşli okun manası yarı yarıya dusmelidir perişan etti bizi tam destek...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt