Okçuların bu oyunda bir olayının olmayacağını düşünmeye başladım

Nikasour

Üye
Merhaba ben okçu playeriyim. Geçen gün discord soru cevap zamanında Burhan Bey'e (sup mod leader) okçular ile ilgili bir çok sorun olduğunu en önemlisi click combonun düzeltilip düzeltilmediğini sordum. Burhan Bey okçular hakkında nasıl bir sıkıntı vardı ki diye cevapladı sorumu bende sorunları yazma gereksinimi duymadım. (Daha öncesinde ben https://forum.riseonlineworld.com/konular/okcularin-problemleri.2710/ bu konuyu açmıştım şimdi sorum şu okçuların bu sorunları hakkında her hangi bir ilerleme gelişme yaşandı mı?)

Pitou

Üye
Attığın konuya baktım suan KO da okçunun mana çekmesinden dolayı gerek ardreamda gerek czde pk bitmiş durumda okçuya mana silme koyulmasına tamamen karşıyım . İyi ki seni dinlemediler buna sevindim.
Okçuda kitleme var - yavaşlatma var - geriye takla var - hızlı koşma var daha fazlasını istemek nankörlük olur. Hızlı koşma sadece asasa özgü olmalı okçunun kullanmaması lazım hızlı koşarak ok atmak mantık dışı ve sinir bozucu adamı yakalayamıyorsun sadece seni uzaktan ok atarak trollüyor.

Pitou

Üye
okçu yoktu kurian yoktu bpler vardı str mageler vardı sene 2010, çok güzel pklar dönerdi ne zaman bu archerlar kurianlar çıktı pklar cansızlaştı zevksizleşti, şimdide pk kalmadı warrior yere vur, archerlar z skill, kurian direk kitle bitti gitti pk felan yok. warrior yere vurmada olmamalı, kurianda. archerında damagesinin çok düşük olması gerekli ancak yakından 3lü 5lisinin yüksek damage vurması lazım, yoksa sürü olup z skill atıp pkyı bitiriyolar şunu bi anlamadınız
haklısın sana katılıyorum.

Nart

Üye
Merhaba ben okçu playeriyim. Geçen gün discord soru cevap zamanında Burhan Bey'e (sup mod leader) okçular ile ilgili bir çok sorun olduğunu en önemlisi click combonun düzeltilip düzeltilmediğini sordum. Burhan Bey okçular hakkında nasıl bir sıkıntı vardı ki diye cevapladı sorumu bende sorunları yazma gereksinimi duymadım. (Daha öncesinde ben https://forum.riseonlineworld.com/konular/okcularin-problemleri.2710/ bu konuyu açmıştım şimdi sorum şu okçuların bu sorunları hakkında her hangi bir ilerleme gelişme yaşandı mı?)
Cevap verilmemesi doğal. Çünkü sen okçuyu geliştirme peşinde değil, Okçuyu malum oyundaki okçuyla aynı yapmaya çalışmışsın. Bu adamların öyle bir iddiası mı var da biz bilmiyoruz?

Rise Online karakterlerini bir yerlere benzetmek yerine özgün fikirler verirseniz daha çok dikkate alınacaktır.

Pitou

Üye
Oyunun yapılış amacı bu zaten Knightın geliştirilmiş şekli. Oyunculardan böyle bir istek geldiği için bu projeye başlandı. Kopyası işte aynısının laciverti ama yönetimi farklı olduğu için ben oynayacam k.o yönetimi bir haltı hak etmiyor bırakalı 3 ay oldu bekliyorum rise onlineyi
Bu oyun gerçekten iyi olsun istiyorsan okçuda mana silme istemezsin zaten damagesi istediği kadar artsın umrumda değil ama mana silme insanların sinirini bozuyor troll bir skill.

Nikasour

Üye
Bu oyun gerçekten iyi olsun istiyorsan okçuda mana silme istemezsin zaten damagesi istediği kadar artsın umrumda değil ama mana silme insanların sinirini bozuyor troll bir skill.
Hayır öyle bir şey yok. Okçu oynamayı çok çok iyi biliyorum ben okçuda kombo mantığında 4-5 uzak skil arası mana çekme şart şu 3k değil de S,L,XL gibi boyutlarda getirilebilir 500-1000-1500 gibi mana çekmesi olması kesinlikle şart. Tabi ilerde nasıl bir kombo mantığı getirirler bilemeyiz ama şuan için benim gözlemlediğim bu ve onu yazdım.

Nart

Üye
Kardeş bu oyun Knightın kopyası neyi anlatıyorsun sen ? Yönetimde bunun böyle olduğunu söylüyor
Orjinali dururken niye kopyasını oynuyorsun? Yürü git orjinalini oyna. Oturma organından da yönetim öyle böyle diyo diye sallama.

Mykocu

Üye
mana silme kaldırılmaz dursun okçunun bi özelliği olur priestlerin manası çeker. seri uzaktan skilide yüksek vuruyosa ve bu cz de ciddi ciddi göze çarpıyosa dmgleri biraz düşürülür çok zor bişey değil.

Pitou

Üye
mana silme kaldırılmaz dursun okçunun bi özelliği olur priestlerin manası çeker. seri uzaktan skilide yüksek vuruyosa ve bu cz de ciddi ciddi göze çarpıyosa dmgleri biraz düşürülür çok zor bişey değil.
Mana silme zaten yok oyunda kaldırılmaz yazıyorsun :D bu kafayla devam et senin yerin Yourko burda işin yok git orda mana çekmeye devam et mykocu eleman seni

Mykocu

Üye
pitou hocam belki ilerde başlarım niye kızıyosun ki :) :) okçunun şikayet sebebi toplanıp içiçe girip uzaktan vurmalarıydı. şimdide mana silme çıkardılar. bu mana silmeyi yapamazsa tek bi okçu meleee partide nasıl iş yapabilir bunu cevaplarsan sevinirim. he diyceksen okçu okçuyla takılsın meleeye gelmesin veya tektek sıksın oda çok garip olmaz mı ?

Pitou

Üye
pitou hocam belki ilerde başlarım niye kızıyosun ki :) :) okçunun şikayet sebebi toplanıp içiçe girip uzaktan vurmalarıydı. şimdide mana silme çıkardılar. bu mana silmeyi yapamazsa tek bi okçu meleee partide nasıl iş yapabilir bunu cevaplarsan sevinirim. he diyceksen okçu okçuyla takılsın meleeye gelmesin veya tektek sıksın oda çok garip olmaz mı ?
Yaklaşımın için teşekkür ederim biraz kaba konuşmusum özür dilerim. Tek oynayan okçu olmuyor genelde hep kalabalık gruplar halinde geziyorlar çok güçlü oluyorlar ve kaçılması imkansız oluyor. Mana silme diğer jobların oynanmasını düşürüyor yani bir STR priest yeteneklerini kullanamıyor. iNT priest heal atamıyor .Bilmiyorum belki farklı çalısmalarla daha oynana bilir hale getirilebilirler. Joba özel buff getirirseler dediğin olabilir. mesela okçu alan party şu özelliği alacak , asas alan party şu özelliği kazanacak gibi şeyler olursa güzel olur. Ben her partyde her jobun alınması taraftarıyım aynı jobların gruplaşması güzel olmuyor.

Justice

Yönetici
Game Designer
Sınıflar ve yetenekleri, eşyalar gibi konulardaki tüm enerjinizi Beta aşamasında da bekliyor olacağım :) Alfa 2'den sonra o konulara detaylı gireceğiz.

Mykocu

Üye
Yaklaşımın için teşekkür ederim biraz kaba konuşmusum özür dilerim. Tek oynayan okçu olmuyor genelde hep kalabalık gruplar halinde geziyorlar çok güçlü oluyorlar ve kaçılması imkansız oluyor. Mana silme diğer jobların oynanmasını düşürüyor yani bir STR priest yeteneklerini kullanamıyor. iNT priest heal atamıyor .Bilmiyorum belki farklı çalısmalarla daha oynana bilir hale getirilebilirler. Joba özel buff getirirseler dediğin olabilir. mesela okçu alan party şu özelliği alacak , asas alan party şu özelliği kazanacak gibi şeyler olursa güzel olur. Ben her partyde her jobun alınması taraftarıyım aynı jobların gruplaşması güzel olmuyor.
yok estf ben zaten şaka amaçlı söylediğini anladım. bende fikrimi belirttim potansiyel oyuncuyum bende mana silme okçunun eline yakışıyo yani o dmgleri bilemem onlar fazlaysa ztn oyun açldığında ilk o dmgleri düşürülür. mana silme ayrı bişey melee party için şart bence. Lr ve ice var gerçi Lr tutma ve kitleme saniyesini tam bilmiyorum oda iş yapabilir. konu hakkında tam bilgim olmadığı halde msj yazdığım içn ben özür dilerim Lr yi unutmuşum başka konuda gördüm.

Pitou

Üye
@Justice Burhan bey karakterlerde el düşürme olacak mı ? Bir prieste ok attığında veya warrior ve asas daldığında heal atarken elini düşürebilecekler mi ? Alfada el düşürme görmedim de ben.

Pitou

Üye
yok estf ben zaten şaka amaçlı söylediğini anladım. bende fikrimi belirttim potansiyel oyuncuyum bende mana silme okçunun eline yakışıyo yani o dmgleri bilemem onlar fazlaysa ztn oyun açldığında ilk o dmgleri düşürülür. mana silme ayrı bişey melee party için şart bence. Lr ve ice var gerçi Lr tutma ve kitleme saniyesini tam bilmiyorum oda iş yapabilir. konu hakkında tam bilgim olmadığı halde msj yazdığım içn ben özür dilerim Lr yi unutmuşum başka konuda gördüm.
Bak Burhan bey az önce sorumu cevapladı Karakterlerde zaten el düşme olacakmış ok atınca priestin elini zaten düşürebilceksin , Lr atınca kitleme , ice atınca yavaşlatma yani bir çok opsiyon devreye giriyor zaten mana silmeyide eklersen STR priesti kimse oynamaz bu sefer bilmem anlatabildim mi ?
https://prnt.sc/10bckmv

X A

Üye
Okçu gayet güzel hatta millet bıktı alfa serverda :D

Yabgu

Üye
Knight Online değil Rise Online olduğu için bu şekilde. Her oyun birbirinden etkilenir ve güzel yanlarını alır. Adı Knight online 2 değil Rise Online olduğu için okçu bu şekilde demen gerekli bencede. Ben sana Tolkien evreninden yaratık almış birçok oyunda sayabilirim yani bunlardan biridir knight online. Bazı şeylerin özgün olması lazım. Karşılaştırma yapmamalısın başka oyunda oynadığın okçuyla.

ctosun92

Üye
ben diğer oyunda okçu oynadım mana çekmeye karşıydım ama mana çekme alınacaksa diğeri gibi ne vurduğu belli olmayan ana skill ve kullanım süresi uzun olan yüksek hasar vuran skillerin çok fazla sekmesi olmamalı yoksa okçu support denilen karaktere dönüyor ice lr shot mana çek el düşür olmaz

mstbsrn07

Üye
DOĞRU OLSAM OK GİBİ YABANA ATARLAR BENİ EĞRİ OLSAM YAY GİBİ ELDE TUTARLAR BENİ NE FAKİRİ AÇ GÖRDÜM NE ZENGİNİ TOK HEDEFİNE VARIR LEBET RİSE ONLİNE WORLD

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt