KaTTaKuLLi
Üye

Merhabalar Okcular etkinlikte iç içe girdikleri zaman ölmeleri imkansız oluyor ve yanlarına yaklaşmak mümkün değil bunun için okcu damgeleri ile oynamak yerine mapları okculara göre tasarlarsanız okcular belirli bir bölge dışında üstünlük sağlayamayaz blood valley kapılar hariç ortada veya sağ sol monularda acık ara obje olmadığı için üstünlük sağlıyorlar maplara bir kaç dokunuş ile buna death valey monu kısımlarıda dahil biraz daha oyuna etkileri azalır koyun sürüsü gibi gezdiklerinden z gelen eriyor 1 2 pt neyse de oyunun alayı okcu ve yanlarına yaklaşmanın mümkünatı olmuyor bu duruma nazaran priest kalkan skili süresi ve genişliği ayar yapılırsa bir ihtimal mele oyuncular yaklaşa bilirler 1 pt okcu için damegeler belki yetersiz olabilir ama genelde 1 pt takılan göremediğimiz için bu durum biraz sıkıntılı oluyor ve etkinliklerde hagi takıma çok okcu giderse orası açık ara 1. oluyor.Bu benim Kişisel ve nacizane görüşüm bende okcu oyuncusuyum fakat Z skill yapmak inanın bana zevk vermiyor ve bukadar kolay etkinlik kazanmak oyun geleceği açısından beni endişelendiriyor okcu soloda damegeleri yerine göre karşıdaki player itemine göre yetersiz olabiliyor ama bazı şeylerin bedeli olmalı bukadar kolay kill quest ve dungeon yapan bir farm karakterini bırakın asas veya warior kesebilsin.
Cümleten iyi oyunlar zevk alamaya bakalım bu bir oyun.
Cümleten iyi oyunlar zevk alamaya bakalım bu bir oyun.