Okcuların Etkinliklerdeki Üstünlüğü Hakkında Ne Yapılmalı

KaTTaKuLLi

Üye
Merhabalar Okcular etkinlikte iç içe girdikleri zaman ölmeleri imkansız oluyor ve yanlarına yaklaşmak mümkün değil bunun için okcu damgeleri ile oynamak yerine mapları okculara göre tasarlarsanız okcular belirli bir bölge dışında üstünlük sağlayamayaz blood valley kapılar hariç ortada veya sağ sol monularda acık ara obje olmadığı için üstünlük sağlıyorlar maplara bir kaç dokunuş ile buna death valey monu kısımlarıda dahil biraz daha oyuna etkileri azalır koyun sürüsü gibi gezdiklerinden z gelen eriyor 1 2 pt neyse de oyunun alayı okcu ve yanlarına yaklaşmanın mümkünatı olmuyor bu duruma nazaran priest kalkan skili süresi ve genişliği ayar yapılırsa bir ihtimal mele oyuncular yaklaşa bilirler 1 pt okcu için damegeler belki yetersiz olabilir ama genelde 1 pt takılan göremediğimiz için bu durum biraz sıkıntılı oluyor ve etkinliklerde hagi takıma çok okcu giderse orası açık ara 1. oluyor.Bu benim Kişisel ve nacizane görüşüm bende okcu oyuncusuyum fakat Z skill yapmak inanın bana zevk vermiyor ve bukadar kolay etkinlik kazanmak oyun geleceği açısından beni endişelendiriyor okcu soloda damegeleri yerine göre karşıdaki player itemine göre yetersiz olabiliyor ama bazı şeylerin bedeli olmalı bukadar kolay kill quest ve dungeon yapan bir farm karakterini bırakın asas veya warior kesebilsin.
Cümleten iyi oyunlar zevk alamaya bakalım bu bir oyun.

sbh

Üye
Okçular tek parti halinde bile güçsüz kalıyor cfwyi 16ya 16 şeklinde sadece okçu mage 1 2 priest alacak şekilde başka bir mapte düzenleseler çok iyi olur. Hem meleeler okçu ve mage geldi diye eşleştirme kötü diye şikayetçi olmaz hem de okçu ve mageler garip garip takımlarla eşleştim diye şikayetçi olmaz. O partiye 5ten az okçu gelince okçular da bir şey yapamıyor 3lü5liye girince can db ile 1600lere düşüyor direk oynatmıyorlar uzaktan 300 300 vurarak taşa kalkana ok sıkarak da adam kesemiyorsun.

yetiyet

Üye
Okçuyum warriorlara 200-200 vuruyoruz. Okçular da oldukça zayıf. Ayrıca cfw'de en zayıf karakter str priden sonra okçu olabilir. 3-4 okçu bir şey yapamıyor Burada problem sistem dizaynında. Malesef kill görevi için yüzlerce okçu bir araya gelip birlikte ok sıkıyorlar oyuzden herkesin oyun zevkini düşüren bir deneyim yaşatıyorlar. Bir çok oyuncu kendi gözlerimle şahit oldum asasken kill görevi saati okçuya dönüyor. Çünkü en rahat görev okçu ve mage ile yapiılıyor

Babayiğit

Üye
Haklısın bu durum ciddi bir sorun, bende okçu oynuyorum dün ki blood valley etkinliği çok saçma bir hal aldı. 2 tarafın okçuları Z' den birbirine sıktı sadece. Keza akşamları death valleyde ki kill görevleride bu şekilde oluyor. 30 okçu Z' ye geleni vuruyoruz düşüyor 20dk'da görev bitiriyoruz eyvallah fakat dengesiz bir durum.
Mage-Okçu PvP servera dönebilir yakında.

yetiyet

Üye
PK'yı dar alanlardan alıp geniş alanlara yaymak gerek yada okçuya rework gelip menzili düşecek skilleri güçlenecek

MmoRpg

Üye
Oyunun büyük bir çoğunluğu okçu . Arvaad zamanında magelerden kaçacak delik arıyordunuz.. o zamanda mage nörf diye çok ağlanmıştı.
1 parti warrior iç içe girsin nasıl keseceksin ?
Veya 1 parti okçu iç içe girince diyorsun okçu büyücü gibi değil okun önüne bir yapı veya cisim geçince hedefe vuramıyor sen belirli bir hasar aldıktan sonra güzel kardeşim takım arkadaşının arkasına geçmeyi AKIL EDEMİYORSAN eriyip ölmen normal. karşında ki okçu sana max 300 vurabilmesi lazım 300 den fazla vuruyorsa ya elinde ki 8 9 falandır yada senin üstün çöptür.

Okçu sizin için tam olarak ne nasıl bir karakter olmalı okçu ? 1v1 de hangi çarı nasıl kesiyor okçu bilgisi olan var mı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt