Öneri Okçuların Ok Skilleri Ve Damage Hakkında

tedbundy33

Üye
Öncelikle tüm okçu arkadaşlar adına üzülerek açıyorum bu konuyu ; 60 lvl bir okçu karakter oynuyorum fakat ok skillerim önümdeki adama değmiyor , değdiğinde ise 400 450 damage civarı bir hasar veriyor sıradan basit itemlerle bir asas gelip beni tekleye biliyor fakat ben damage vuramıyorum bırak damageyi adamlara okum değmiyor bu konuyla ilgilenirseniz bir an önce çok sevinirim.

L0D0S

Üye
400 450 Damage okçu için gayet yeterli bi damage şuan için ancak oklar gitmiyor vurmuyor değmiyor. Okçu tamamen problemli şuan kesinlikle oynanacak durumda değil.

tedbundy33

Üye
400 450 Damage okçu için gayet yeterli bi damage şuan için ancak oklar gitmiyor vurmuyor değmiyor. Okçu tamamen problemli şuan kesinlikle oynanacak durumda değil.
400 450 vuran bir 60 skili hayal et kimsede item yok anti def yok 250 damage vurduğun bir pri düşün 2 gün sonra anti defler cıkınca okçu kaç vuracak ?

L0D0S

Üye
Kaç vursun kardeşim? Spike 850 900 vururken uzaktan seri 450 den fazla ne bekliyorsun? tek başına bir okçunun uzaktan 60 skili ile birisini kesebiliyor olması ne anlama gelir sence ? farklı bir job oynayan kalır mı? Okçunun skillerinin problemleri giderildiği takdirde 450 damage ile iki okçu dahi çok iyi kill çıkartır. Bunun 6 7 okçusunu düşünemiyorum bile

Pr0life

Üye
Okçu için bow ve takılar çok önemli. Ne kadar dex o kadar damage. Şuan için bu seviyelerde böyle damageler gayet normal.

Aziz

Üye
Skillerde bir problem yoksa damage bence yeterli. PK'da solo diye bir şey olmaz zaten. 8 tane okçunun aynı anda 450 damage vurduğunu hesaplarsak ve bunu uzaktan yaptığını varsayarsak bence yeterli bir damage. Dibinize kadar girmiş bir insanın zaten yüksek hasar vurması normal. Çünkü o risk alıyor. Ancak skiller düzgün çalışmıyordur, adam sabit olduğu hâlde bile skill vurmuyorsa bu ilgilenilir. Ancak damage konusunda ben vermiş olduğunuz hasarlara göre bir sorun göremiyorum. Anti-deffler çıkacak demişsiniz, ancak siz hâlâ düşük seviyede itemlarla zaten PK alanına çıkacaksanız zaten sorun sizde demektir. Sizin de aynı şekilde gelişim göstermeniz gerekiyor. Ayrıca oyunda metalar durmadan değişebilir. Meta her oyunda farklılık gösterir. Bu ay mage metaysa gelecek ay warrior meta olabilir. Buna yapacak bir şey yok malesef. Bu oyun yönetimi tarafından durmadan kontrol edilen bir konu. Örnek vermek gerekirse oynadığım bir oyunda demon hunter isimli sınıf yıllardan beri nerf-buff arasında gidip geliyor. Bazen meta oluyor, bazen oynancak duruma gelmiyor. Değişiyor. Yönetim burada ki durmadan metayı zaten kontrol edip ona göre aksiyon alacaktır.

tedbundy33

Üye
Skillerde bir problem yoksa damage bence yeterli. PK'da solo diye bir şey olmaz zaten. 8 tane okçunun aynı anda 450 damage vurduğunu hesaplarsak ve bunu uzaktan yaptığını varsayarsak bence yeterli bir damage. Dibinize kadar girmiş bir insanın zaten yüksek hasar vurması normal. Çünkü o risk alıyor. Ancak skiller düzgün çalışmıyordur, adam sabit olduğu hâlde bile skill vurmuyorsa bu ilgilenilir. Ancak damage konusunda ben vermiş olduğunuz hasarlara göre bir sorun göremiyorum. Anti-deffler çıkacak demişsiniz, ancak siz hâlâ düşük seviyede itemlarla zaten PK alanına çıkacaksanız zaten sorun sizde demektir. Sizin de aynı şekilde gelişim göstermeniz gerekiyor. Ayrıca oyunda metalar durmadan değişebilir. Meta her oyunda farklılık gösterir. Bu ay mage metaysa gelecek ay warrior meta olabilir. Buna yapacak bir şey yok malesef. Bu oyun yönetimi tarafından durmadan kontrol edilen bir konu. Örnek vermek gerekirse oynadığım bir oyunda demon hunter isimli sınıf yıllardan beri nerf-buff arasında gidip geliyor. Bazen meta oluyor, bazen oynancak duruma gelmiyor. Değişiyor. Yönetim burada ki durmadan metayı zaten kontrol edip ona göre aksiyon alacaktır.
Eywallah üstad dediğin herşey doğru fakat skiller vurmuyorsa ? 5 skilden 2 tanesi adama değiyorsa sözde bu oklar birde adamı takip ediyorsa ? range zaten yeterince kısa ve vurmuyor...

Aziz

Üye
Eywallah üstad dediğin herşey doğru fakat skiller vurmuyorsa ? 5 skilden 2 tanesi adama değiyorsa sözde bu oklar birde adamı takip ediyorsa ? range zaten yeterince kısa ve vurmuyor...
Ona zaten bir şey yok. Dediğim gibi. Kesin ve kesinlikle skilin değmediğini, hangi skili kullandığınızı, hangi silahla kullandığınızı, iki farklı bow deneyerek isimlerini belirterek aynı sonuca ulaşıp ulaşmadığınızı ayrıca dummy ve player arasında fark olup olmadığını belirttiğiniz bir ticket atın. Bunu oyun içerisinde bulunan tickettan kesin olarak bu dediğim şekilde bir okçu player olarak bildirin, kesinlikle ilgilenilecek ve gelecek patchte sorun düzeltilecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt