Skillerde bir problem yoksa damage bence yeterli. PK'da solo diye bir şey olmaz zaten. 8 tane okçunun aynı anda 450 damage vurduğunu hesaplarsak ve bunu uzaktan yaptığını varsayarsak bence yeterli bir damage. Dibinize kadar girmiş bir insanın zaten yüksek hasar vurması normal. Çünkü o risk alıyor. Ancak skiller düzgün çalışmıyordur, adam sabit olduğu hâlde bile skill vurmuyorsa bu ilgilenilir. Ancak damage konusunda ben vermiş olduğunuz hasarlara göre bir sorun göremiyorum. Anti-deffler çıkacak demişsiniz, ancak siz hâlâ düşük seviyede itemlarla zaten PK alanına çıkacaksanız zaten sorun sizde demektir. Sizin de aynı şekilde gelişim göstermeniz gerekiyor. Ayrıca oyunda metalar durmadan değişebilir. Meta her oyunda farklılık gösterir. Bu ay mage metaysa gelecek ay warrior meta olabilir. Buna yapacak bir şey yok malesef. Bu oyun yönetimi tarafından durmadan kontrol edilen bir konu. Örnek vermek gerekirse oynadığım bir oyunda demon hunter isimli sınıf yıllardan beri nerf-buff arasında gidip geliyor. Bazen meta oluyor, bazen oynancak duruma gelmiyor. Değişiyor. Yönetim burada ki durmadan metayı zaten kontrol edip ona göre aksiyon alacaktır.