okçuların tüm sorunları...

Blue

Üye
Arkadaşlar hiçbir şeyin değişeceği yok. O sebeple kalanlara sabır diliyorum.

GrejuwalTRl

Üye
Rolanti takılıyoruz PK'ya çıkmıyoruz. Gırtlak doldurduğumuz çarlar boş yatıyor. Farm falan atıyoruz arada.
+++ Bir umut bekliyoruz kanka birşeyler düzelecek diye ama yönetim birşeyin farkında degil girsin sponsor olarak item cash satımı yapan sitelerde ki item satışlarına baksınlar herkes wixenleri bluewing 8 leri satmaya calısıyor... Cünkü adamlar bıraktı hocam !

RickSancheZz

Üye
gerçekse çok üzücü, oyundaki tüm sınıfların dengede olmasını isterim hiçbir sınıf tam anlamıyla üstün olmasın bunun dengesi çok önemli, imkanım olsa okçu bi karakterde 1 hafta takılırdım durumu kendi gözümlede görmek için

GrejuwalTRl

Üye
gerçekse çok üzücü, oyundaki tüm sınıfların dengede olmasını isterim hiçbir sınıf tam anlamıyla üstün olmasın bunun dengesi çok önemli, imkanım olsa okçu bi karakterde 1 hafta takılırdım durumu kendi gözümlede görmek için
boşver kanka 1 hafta'da sağlığından olursun. :p

levbom

Üye
okcularla ilgili hala en ufak bir iyileştirme yok. saçma sapan bir 75 skilini düzeltmeye çalışıyorlar. 70 skilli hala çalışmıyor. bütün okcuları oyundan soğuttular. ve bu kadar açılan konuya elle tutulur bir yetkilide cevap vermiyor.

Mello1993

Üye
Hala sığ görüşlü insanlar var. "5 parti okçu gezerseniz tabi nerf yersiniz" vs yazan arkadaşlar var. Demeki ki; doğrudan okçuyu değil okçu partyi nerflemek gerekiyor değil mi? Bunu da çokca çözümü var.

Blue

Üye
Okçu gören var mı PK'da? Mesela oyunun en büyük en köklü okçu clanını gören var mı 1 haftadır?

fstab

Üye
75 capinden beri bu sorunlar dile getiriliyor ama kimsenin salladığını düşünmüyorum, en başta zaten ana sayfada son açılan konuların kaldırılmasından bir şeylerin yanlış gittiğini anlamıştım, çünkü sürekli okçularla alakalı konular anasayfaya düşüyordu ve anladığım kadarıyla bunların manşet olmasını istemiyorlar, iyiki zamanında bırakmışım bu konuları gördükçe gerçekten üzülüyorum Allah sabır versin

GrejuwalTRl

Üye
Bizleri dinlemediniz bizler gibi bir cok okcu karakter oynayan useri kaybettiniz. Size hiç birşey demiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt