Okçunun Priestten slot alması

machinee

Üye
Görev itemli okçuya BP ile slot verdim bugun.
Bu normal mi yoksa okçu makro tarzı bir şey mi kullanıyordu?
Leveller 65 civarıydı
+8 Leather set +8 Cursed ile görev itemli okçudan daha az vuruyorum heralde açıklaması nedir bunun?

presto_86

Üye
Leveller 65 civarıydı
+8 Leather set +8 Cursed ile görev itemli okçudan daha az vuruyorum heralde açıklaması nedir bunun?
Bende full okcuyum hiç bir kutuyu alamıyorum eğer önden gitmezsem priest çok sağlam vuruyor moblara

HeaveN

Üye
Okçular güzel buflandı priest sağlam vuruyolar artık vixen +7 çok güzel oldu priest biraz buflanması şart yada master 10 acayip mana iyiyor.

Burtto

Üye
Leveller 65 civarıydı
bende okçu var +7 heartsheker +7 elite set swift takı set görev itemli bp benden kutu alıyor sanki yalan konuşuyosun ama bilmiyorum. bazı bp ler sürekli algı yapma peşinde ekmekleri kesilcek diye korkuyorlar :D

N3v3N

Üye
Her iki sınıfta ortlama 0.5 sn arayla skil vuruyor. Makrosu iyi olan uzun donemde slotu alır. İnsan eli saatlerce aynı oranda vuramaz.

CrystalMaidenDota

Üye
5-6 vuruşta kesitiğin moblar dışında okçudan kutu alamazsın şuan makrosu barizse şikayet edersin ama makroya ban atmıyorlar uzun süredir

platoon0x

Üye
2 sınıf da pve si güçlü hasar odaklı çarlar burada şaşırılacak şey nedir ki, hatta bence okçunun 3 5 kombo yaptığı taktirde bp den çok daha fazla vurması lazım, sonuçta birinde durduğun yerde sıkıyorsun diğeri kaya kaya vurabiliyor

emrecsk10

Üye
Dostum bende okcuyum +7 heavy plate set +7heartseeker swift takin setim var 3 5 imncok iyi esit seviye priestlerden kutu alabiliyorum combo olayi playerlik birazda. Ama uzun vadede malesef priestten slot alamam el bu sonucta. Birde bazi okcular hp yuksek tutuyor dex az verip slotta iyi durmak icin onlar kesinlikle kutu alamaz. Yani karsidaki player ya makrosu iyi ya da gercekten guzel 3 5 atiyor. Keske 2 3 saat kslesseydin derm. Makro degilse verirdi slotu.

Zbam

Üye
Leveller 65 civarıydı
Nasıl zamanında Bp ye her slot kaybedene Bp aç dediysek şuan okçuya slot kaybediyorsan okçu aç farm için Ruh bağıda kalktı artık önemli olan PvPde dengeli olmaları karakterlerin PvE kısmında charların oynanabilir kalmaları yeterli bence

Balerion

Üye
Leveller 65 civarıydı
Tokmaklı battle priest tek başına partiden slot alırken iyiydi, şimdi biraz dengeleme yapıldı diye sızlananlar görüyorum...
Her şey bir yana 65 levelde karşılaştırma yapmak anlamsız. Okçu 56 ve 15 levellerde açılan 3lü 5li skillerini kullanıyor. İkiniz de 75 olsaniz priest master 10 skiliyle her türlü alır slotu.

Ben okçuyum, +8 vixenim var, +6 tabariseli priest benden kutu alabiliyor. Makroyla yapıyor muhtemelen ama alabilihor sonuçta. Aynı mukayeseyi 75 levelde yapın bpnin okçudan halen haksız düzeyde fazla vurduğunu göreceksiniz

chrys591

Üye
Tokmaklı battle priest tek başına partiden slot alırken iyiydi, şimdi biraz dengeleme yapıldı diye sızlananlar görüyorum...
Her şey bir yana 65 levelde karşılaştırma yapmak anlamsız. Okçu 56 ve 15 levellerde açılan 3lü 5li skillerini kullanıyor. İkiniz de 75 olsaniz priest master 10 skiliyle her türlü alır slotu.

Ben okçuyum, +8 vixenim var, +6 tabariseli priest benden kutu alabiliyor. Makroyla yapıyor muhtemelen ama alabilihor sonuçta. Aynı mukayeseyi 75 levelde yapın bpnin okçudan halen haksız düzeyde fazla vurduğunu göreceksiniz
yok, mobun çıkcağı yer haritada kabak gibi belli olduğu sürece okcu başında bekleyecek ve her türlü o slotu yine alacak 75lvlda da

Balerion

Üye
yok, mobun çıkcağı yer haritada kabak gibi belli olduğu sürece okcu başında bekleyecek ve her türlü o slotu yine alacak 75lvlda da
Hocam polemik yaratmak istemem ama priest niye başinda bekleyemiyor? Farm slotunu ks'lerken zaten 5 saniye yeni mobun çıkmasinı bekliyorsunuz, priest de doğacaği yere gidebilir ve aynı yerde beklediği sürece +6 tabarise'li priest +8 vixenli okçudan daha fazla dps'ye sahip. Pri her türlü alır. Slot beklemezken bile, priest daha yavaş koşuyor ama okçu yürüyüp, dibine girip durduktan sonra ilk oku atana kadar priest zaten bir mesafeden vuruyor ve yürürken vurabiliyor. En yayvan slotlar hariç okçunun hız avantajı bile yok

machinee

Üye

Bence +8 vixenle +6 tabariseye kutu veriyorsan sende bir problem var hocam.
Görev itemli adamlar bile zorlar slotu

chrys591

Üye
Hocam polemik yaratmak istemem ama priest niye başinda bekleyemiyor? Farm slotunu ks'lerken zaten 5 saniye yeni mobun çıkmasinı bekliyorsunuz, priest de doğacaği yere gidebilir ve aynı yerde beklediği sürece +6 tabarise'li priest +8 vixenli okçudan daha fazla dps'ye sahip. Pri her türlü alır. Slot beklemezken bile, priest daha yavaş koşuyor ama okçu yürüyüp, dibine girip durduktan sonra ilk oku atana kadar priest zaten bir mesafeden vuruyor ve yürürken vurabiliyor. En yayvan slotlar hariç okçunun hız avantajı bile yok
traveler's set brawler earring+ring +7 es 8 str setli bpyim.itemlerim çok iyi değil ama kötü de sayılmaz.Ama slotuma bluewingli bir okcu geldiğinde bile 1 2 deniyorum alamazsam bırakıp gidiyorum.Veyahut death valley'den bahsedeyim.Okcu 10 metre öteden ok sıkarak tüm okları tutturabildiği için ne kadar araya mesafe koyup az damage yemeye calıssam da olmuyor heal yetişmiyor, bunun yanında el düşmesi de cabası.Ne zaman okcular gerçekten slotun içine girerek tüm okları isabet ettirmeye başlar o zaman bir eşitlikten söz edebiliriz.

Balerion

Üye
Bence +8 vixenle +6 tabariseye kutu veriyorsan sende bir problem var hocam.
Görev itemli adamlar bile zorlar slotu
yan çarım bp. Gerekli testi yaptim, şu an 7 arch sword ile bp daha fazla dpsye sahip. +6 tabarise ile dps değeri biraz düşer ama çok altta kalmaz. Priest 5-6 m öteden vurmaka ve yürürken vurabilmekte iken okçu iyice yaklaşmak zorunda ve önce durup sonra atak yapmak zorunda. Bunları göz önünde bulundurduğunuzda makrolu bp asla slot vermez. Ayrıca şunu da gözden kaçıriyorsunuz; moblar yüruyor arkadaşlar hayvan gibi yürüyor hem de. İçine giriyorsun tam oku atıcan 3 metre ileri gidiyor bu durum her olduğunda kutu yine bpde demektir. Okcu harici hicbir job mobların ne kadar oynak olduğunu anlayamaz.

Özet, sorun bende değil.

machinee

Üye
yan çarım bp. Gerekli testi yaptim, şu an 7 arch sword ile bp daha fazla dpsye sahip. +6 tabarise ile dps değeri biraz düşer ama çok altta kalmaz. Priest 5-6 m öteden vurmaka ve yürürken vurabilmekte iken okçu iyice yaklaşmak zorunda ve önce durup sonra atak yapmak zorunda. Bunları göz önünde bulundurduğunuzda makrolu bp asla slot vermez. Ayrıca şunu da gözden kaçıriyorsunuz; moblar yüruyor arkadaşlar hayvan gibi yürüyor hem de. İçine giriyorsun tam oku atıcan 3 metre ileri gidiyor bu durum her olduğunda kutu yine bpde demektir. Okcu harici hicbir job mobların ne kadar oynak olduğunu anlayamaz.

Özet, sorun bende değil.
makrolu bp slot vermez diyosunda makro bp de ne kadar fark ediyor?
makrolu okçu slot vermez asıl.
moblar normalde yürüyor olabilir ama slotta 2 kişi varsa yürümeye fırsat bulamıyor zaten.
ayrıca bp aşırı mana tüketiyor okçunun 3 5 skilleri mana yemiyor.
okçunun uzaktan daha fazla vurmalı uzak skillerinin hasari artırılıp 3 5 skilleri düşürülmeli.
melee karakterlerden daha fazla vuruyor yakından saçmalık

Balerion

Üye
makrolu bp slot vermez diyosunda makro bp de ne kadar fark ediyor?
moblar normalde yürüyor olabilir ama slotta 2 kişi varsa yürümeye fırsat bulamıyor zaten.
okçunun uzaktan daha fazla vurmalı uzak skillerinin hasari artırılıp 3 5 skilleri düşürülmeli.
Hocam siz hic okcu oynamamişsıniz sanırım. Nacizhane deneyimlerimi aktarıp güzel bir fikir alışverisi olsun diye yazmıştim ama sizde aktaracak pek bir şey yok anlaşılan.

Balerion

Üye
makrolu bp slot vermez diyosunda
Ben yine de yanıtlayayım sizin hatrınız kalmasın
1.makro bp de ne kadar fark ediyor? Çok
2.makrolu okçu slot vermez asıl. Okçu makro kullansa bile vuruş hızının bir sınırı var. Bu sınır elle oynayan birinin yapabileceklerine yakın. İyi okçu elle makro gibi vurabilir. BP'de ise skill cd çok düşük oldugu için makro insanüstü bir hızla vuruyor.
3.slotta 2 kişi varsa yürümeye fırsat bulamıyor. Doğru ama farm slotları genelde öyle değil, lizardman slotunu düşün. Çok yakın çift slotu dönüyosun.
4.ayrıca bp aşırı mana tüketiyor okçunun 3 5 skilleri mana yemiyor. Kesinlikle doğru, bir kutu okçuds bir kutu bp'de, her moba 1 mana potu harcayan bp, kutuların tamamını alsa bile 70 vurduğu sürece zarar eder. Slotu almads sabır genelde kazanır, okçunun sabır potansiyeli ise daha yüksek ( mücadele esnasında bp gibi mana yakıo zarsr etmedigi için)
5.okçunun uzaktan daha fazla vurmalı uzak skillerinin hasari artırılıp 3 5 skilleri düşürülmeli. Bana her türlü uyar, ama menzilli skilleri buflarlarsa bplere magelere hatta db yemiş asaslara bile rahatlıkla tek atarım. Bufflı, db yememiş mageye ve streci bpye şu an iki atıyorum. Bu skillerim bufflanırsa ,bu sefer de " okçu uzaktan tekliyo oyun oynstmiyo yaa :,( " diye ağlayan çok olur.

machinee

Üye
Ben yine de yanıtlayayım sizin hatrınız kalmasın
1.makro bp de ne kadar fark ediyor? Çok
2.makrolu okçu slot vermez asıl. Okçu makro kullansa bile vuruş hızının bir sınırı var. Bu sınır elle oynayan birinin yapabileceklerine yakın. İyi okçu elle makro gibi vurabilir. BP'de ise skill cd çok düşük oldugu için makro insanüstü bir hızla vuruyor.
3.slotta 2 kişi varsa yürümeye fırsat bulamıyor. Doğru ama farm slotları genelde öyle değil, lizardman slotunu düşün. Çok yakın çift slotu dönüyosun.
4.ayrıca bp aşırı mana tüketiyor okçunun 3 5 skilleri mana yemiyor. Kesinlikle doğru, bir kutu okçuds bir kutu bp'de, her moba 1 mana potu harcayan bp, kutuların tamamını alsa bile 70 vurduğu sürece zarar eder. Slotu almads sabır genelde kazanır, okçunun sabır potansiyeli ise daha yüksek ( mücadele esnasında bp gibi mana yakıo zarsr etmedigi için)
5.okçunun uzaktan daha fazla vurmalı uzak skillerinin hasari artırılıp 3 5 skilleri düşürülmeli. Bana her türlü uyar, ama menzilli skilleri buflarlarsa bplere magelere hatta db yemiş asaslara bile rahatlıkla tek atarım. Bufflı, db yememiş mageye ve streci bpye şu an iki atıyorum. Bu skillerim bufflanırsa ,bu sefer de " okçu uzaktan tekliyo oyun oynstmiyo yaa :,( " diye ağlayan çok olur.
bilmediğimden soruyorum okçunun 3 ve 5 skillerinin cd leri kaç?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt