Öneri Okçunun skil görsel efekti ve hasarı

aykutbrt1

Üye
Merhabalar gördüğüm ve duyduğum kadarıyla okçu da sıkıntılar mevcut. Okçunun skillerinde görsel efekt yok denilecek kadar az yok hatta direk desem kısmen daha doğru olur. 3'lü,5'li skilleri en çok kullanilan skillerdir okcuda ama ne silahinda bi görsel efekt var ışık var ne de skillerinde görsel efekt var. Seyir zevki ve oynanış zevki 0 oluyor bunlar olmadığında okçu oynayanların çoğu da görsel efekt olmasını canla ister skillerde görsel efekt olsun lütfen özellikle 3'lu 5'li skillerinde. Ve okçunun hasarı genel olarak düşük. Solo farm atmak isteyen biri atamayacak derecede hasarı düşük insanlar bi süreden sonra sıkılır. Hasarı için güncelleme geleceğinden eminim yani illa ki gelir diye düşünüyorum ama şu skillerinin görsel efektini ekleyin görsel efekt olsun oynanış da daha zevkli olur görsel efekt olursa skil efekti olursa 3'lu 5'li de seyir zevki de olur. Lütfen yetkili biri cevaplarsa sevinirim. Umarım dikkate alırsınız ve yaparsınız emin olun oyuncu sayısı artar.

ADİGE

Üye
İnanılmaz skill failed alıyoruz damagelerimiz inanılmaz az 2 pt okçu teamız 60 olduk oyundan soğuduk…. Lütfen konuyla ilgili acil müdahale bekliyoruz

aykutbrt1

Üye
İnanılmaz skill failed alıyoruz damagelerimiz inanılmaz az 2 pt okçu teamız 60 olduk oyundan soğuduk…. Lütfen konuyla ilgili acil müdahale bekliyoruz
Kesinlikle öyle her okçu dediğim kişi hasarı az diyor. Ve skil efekti olmadığı için insanların okcuyu bırakıp başka karakterlere geçmesi olası. Böylelikle oyunda okçu sayısı çok az olur denge söz konusu olmaz. Yöneticiler lütfen bu iki konuyu dikkate alın ve uygulayın ricam.

skaebneN

Üye
Okçu şu an solo olarak oynanılmıyacak kadar kötü güçsüz. 3lü ve 5li comboda yapılmıyor.

Colman

Üye
Bende okçu oynuyorum soloyum, partilere yalvarır olduk girebilmek için. Hasarın çok az tek hiçbir şey yapamıyorum

PEZEBERK

Üye
Server kalabalıklaştıkça failed artıyor. Bu sorunun çözülmesi bile kısa zamanda büyük bi kazanç olur diye düşünüyorum.

ADİGE

Üye
Sürekli skill failed veriyor ADMINLER NERDESİNİZ??????

morpias

Üye
4 senede çok güzel okcu yapmıslar gerçekten tebrik ediyorum.O kadar güzel ki damage cıkmıyor vurdugumuz skiller hatalı diyor skiller işlemiyor

MuratÇakır

Üye
Selam Aleyküm Efendim En YAKIN ZAMANDA OYUNDA BAKIM OLUR ALLAH İZNİYLE BUGLARİ VE skilleri Düzenleme olucaktır emin olsun saygılar .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt