Okçuya Ayrılan Sürenin Sonuna Gelmiş Bulunuyoruz

Balerion

Üye
Merhabalar,

Bildiğiniz gibi 85 level cap ile birlikte quiver of eternity itemi mağzaya eklendi ve okçu avantajlı olduğu pve yönünü rowda da kullanabilmeye başladı.

Rogue karakteri okçu olduğunda pve'de avantajlı, asas olduğunda pve'de dezavantajlı ama pvp'de avantajlı konumda bu da malum.

Ee bu oyunun asas online olduğunu da bildiğimize göre, okçu güçlü olmalıydı ki asas abilerimiz eline bi vixen alsın, bir an önce 85 olup DV'ye dönsün. Yoksa asası kasmak zor. 10 k hpli 1500 defli 7 k damage vuran asaslar acil lazım dvye yoksa başka joblar da oyuna dahil olur mazallah.

Tabi öyle de oldu, çoğu okçuya döndü rahat rahat istediği slotu aldı 85 oldu ve neredeyse tamamı 85 oldu.

Asas abilerimizin işi görüldüğüne göre artık okçuya ne gerek var. Yapıştır hemen nerfi, hiç acıma bir saniye bile bekleme acil nerf hemen gelmeliydi. (Bunu epeydir yazıyorum, DV asaslarının çoğu 85 olduğunda okçu çok sağlam nerf yiyecek diye defaatle yazdım)

Veee, 24 saatlik bakımın ardından oyuna giriyoruz ve ne görüyoruuz. Artık oklarımız isabet etmiyor. Mobun ebatı belli okun çıkma şekli belli ama o da ne? 3 metre itibariyle 5li okun 3ü isabet ediyor.

Açık döndüğümüz slotta şu an mob bekler oldu.

7 skillde indirdiğimiz mob artık 10-11 skillde ölüyor. Bunun günlük maliyeti (160*4*300*23*15)/1000 = 33.1 tl. Tüm parti için günlük 231 tl :)

Beyler artık bir şeyin farkına varın lütfen, bu oyun artık yeni açılmış bir oyun değil. 1 Yıl oldu. Bu kadar köklü değişiklik yapmak çok abes gerçekten. Siz şunu anlayana kadar umarım rayına oturur her şey.

Son düzenleme:

gamerpharmacist

Üye
Simdi gelirler kardeşim, kasarken iyiydi simdi mi kötü oldu diyenler.. Allah yardımcın olsun.

kimyasal

Üye
okçuya şunu da getirsinler tam olur, asas seçersen def normal okçu job seçersen -300 def pasif şekilde düşecek :D

Balerion

Üye
okçuya şunu da getirsinler tam olur, asas seçersen def normal okçu job seçersen -300 def pasif şekilde düşecek :D
Knk zaten aşağı yukarı öyle değil mi? Asas isterse full def takıyor aynı vuruyor. Adam vitality set takıyor. 85 capten önce asaslar dexe 200 verip bırakıyordu. Okçu şunlardan herhangi birini yapsa 150 hasarı anca vurur. Zaten 300 def daha önde asas.

kimyasal

Üye
o kadar mantıksızlıktan en mantıklı kararı okçu üzerinde gördünüz herhalde :D

Balerion

Üye
Okçunun o kadar uzun mesafeden 5 ok isabet ettirmesi çok saçmaydı. Düzeltilmesi gayet yerinde oldu.
Hocam size yanit zaten siz başlığa gelip bu yorumu yazmadan verilmişti. Boş ve gerçekten kopuk yorumlarinızı yazmadan önce okumanızı öneririm.

Balerion

Üye
o kadar mantıksızlıktan en mantıklı kararı okçu üzerinde gördünüz herhalde
Hocam anlamazlar...

Ben burda ney adaletsiz görüyorsam onu yaziyorum. Yorum tamamen boş ve yanliş zaten. Uzun mesafeden 5li giriyor değildi. Sadece isabet ihtimali yaratıgin boyuyla dogru orantıliydı. Şu an karakter yaratığa değmediği sürece 5li girmiyor bu mu adalet.

Herkes karakteri bufflansin kral olayim isterdi, şimdi onu da aştılar başka karakterler ezilsin ben öne çıkayım istiyorlar.

Neyse burda mesele zaten okçu değildi. mesela asaslarin bir an once kasıp dvye dönmesiydi. O dönem bitti, asas abiler yaylarını sattı, dvye döndü. Okçuluk da bitti. Malum, asas online işte.

Porteur

Üye
Hocam size yanit zaten siz başlığa gelip bu yorumu yazmadan verilmişti. Boş ve gerçekten kopuk yorumlarinızı yazmadan önce okumanızı öneririm.
Okumaya gerek yok hocam. 15 range'den 5'li ok isabet ettirmek mantıksızdı ve düzeltildi.
Bunun acıtasyonunu yapmaya gerek yok.

kimyasal

Üye
Ben yazacağımı yazdım anlayan anladı artık, okçu tokat manyağı oldu malum oyunda da böyleydi burada da böyle yaptılar.

Gensuke

Üye
ben bir sıkıntı göremedim he uzak skilleri çok az vuruyor okçunun bu bir sorun

Balerion

Üye
Okumaya gerek yok hocam. 15 range'den 5'li ok isabet ettirmek mantıksızdı ve düzeltildi.
Bunun acıtasyonunu yapmaya gerek yok.
Madem mantıgın ve adaletin bu kadar müptelasısın, o zaman okcunun DV'de 200 damage vuması ve hicbir jobın hpsini bile indirememesi ile ilgili adalet çağrılarinizı da görelim.

xRaw

Üye
Critical skillerin miss geçebildiği ender bir oyundayız ayrıca.
85 cap'te 50 skilli ile adam kesmeye çalışan bir class'tır okçu. O da FPS ve Pingi iyi ise.

N1pple

Üye
80skill i 73kritiğinden az vuruyor ve haftalar geçmesine rağmen düzeltme yok tamamen kobay faresi gibi herşeyi bize test ettiriyorlar 10tane ok sıkıp şunu bile fark etmemişler. 2k ap ile 500 500 vuruyoruz 10k canı olan adama kimsenin umurunda değil :D Dün oyun açıldığı an fark ettim 3lü ve 5linin bozulduğunu. Eski moblarda zaten herzamanki gibi vuruyordu 3-5 mesele yeni gelen slotların hitboxları kocaman kocaman olduğu için çok uzaktan tutuyordu yaratıkların hitboxları düzenlense 3-5yerine daha mantıklı bir adım olurdu neden derseniz bu exp işi elbet bitecek ben o 3-5ile bir sürü slotta farm atacağım dvde ama siz 3slota çok uzaktan tutuyor diye tüm herşeyi bozmuş oldunuz zaten bir asas wr yanımızda semazen gibi döndüğünde hiçbir halt tutmuyordu şimdi hiç hiç hiç tutmayacak :D Bir slotun normal atak menzilinden bile 3-5 8oku tutmuyor durum o kadar vahim tamam belli bir mesafe uzaktan tutmasın haktır eyvallahta arkadaş menzilsiz bir yaratığın bana düz vuruş yaptığı mesafeden 3-5in yarısı tutmuyor zaten karakterin tekli okları kürdandan hallice 3v5 pvpde tutmuyor birde sen bunu yapıyorsun. Oyunda mekanik olarak stat olarak skill olarak düşünülüp yapılan tek job asas kusursuza en yakın olan çar asas sadece onun üzerine düşünüyorlar uyguluyorlar fark ettiyseniz onun dışındaki her job büyük eksikliklere sahip sorunlara sahip. Burası offical bir server pvp server değil deyip pvp çarını kusursuz yapıp diğerlerini idare ederler ya deyip geçiştirmek çok mantıklı değil umarım bir dengeleme test ekibi bulurlar da bize denetmeden böyle şeyleri fark ederler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt