Okçuyu Düzeltin !

BallantineS

Üye
35 kişiye yakın Okçu clanız ilk etap da Düşük hasar olayını lvl ve iteme bağladık gel zaman git zaman derken lvl yükseldi itemler dizildi yükselen hasar miktarı İtem + lvl 100/150 bir kaç arkadaş daha farklı itemler koyduğu halde 175 180 civarı artış gösterdi,Yani ben 60 lvl de aynı hasarı çıkarıyorum 65 level'de de hemen aynı hasarı çıkarıyorum,Yamuk bow Lada aynı hasarı vuruyorum düzgün bir bowlada aynı hasarı vuruyorum, Diğer job larla aradiki farkı katmama bile gerek yok ellerinden gelseymiş 2 tane basic skil koyup bunlarla oynayın diyeceklermiş, Sanırım o esnada birisi çıkıp okadar da olmaz deyip bir kaç skil eklemisler Allah razı olsunlar. Bukadar olumsuzluklar bir yana Dursun topluyorsun part yi çıkıyorsun DV ye bowul giriyorsun veya oraya hiç girme orası zaten rezalet sağdan soldan gittin ok sıkmaya başladığını varsayalım elindeki bowun mesafesi 32/35/40 oku sıktığın adam senin 25/30 yakınında olacak ki ok değsin de hasar çıkarabilir 30 brim mesafe dışında tümsek dağ Tepecik çıkıntı aklınıza gelebilecek ne varsa değiyor ve failed. 30 brim mesafe içinde sıktığın da zaten 3 taneden 1 tanesi failed yiyorsun. Bir başka arkadaş yukarıda yazmış mesala mage ile archer mesafe sorunu bu başlı başına rezillik,Bir ara şunu düşündürdu bana oyun yapımcılarından yöneticilerin de birisinin mage geçmişi var sanırım.Aklıma bunu getiridi. Mübarek öyle bir job yapmışlarki archer değil archerdan uzağa vuruyor warrior değil warriordan daha çok vuruyor 1 k ile 1.300/1.400/1.500 kadar çıktığını söyleyen arkadaşlar var,Birde sw aldıktan sonra asas dan archer dan daha hızlı koşacak neredeyse.bp mageler az olsa yine hasar yiyor ama normal mage ye denk gelme sabaha kadar sopayla kovalar ister warrior ol ister prest ol şansın yok. Dönelim tekrar archera, Oyun yönetimine tek sorum Archer dediğiniz job sizin için Cs, Lr,ice birde normal 60 skill inden ibaretmi??? Lr tutma oranı 5/1 ice nin tutma oranı 6/2 60 skill 10/7 Cs kafasına göre takılıyor neye göre hasar vurdu belli değil. Son 3 gündür pk atabilmek için asasa dönüyorum dandik bıçaklarla warior kesiyorum (Asasdan zerrre anlamama rağmen ). Buda sıkıcı bir durum. Açıkçası genel olarak Archer durumu biraz daha böyle devam ederse bırakmayı düşüyorum,Sadece ben değil clandaki arkadaşlarda aynı şekilde bundan muzdarip ve şikayetçi 2 3 kişi bıraktı bile bırakmayı düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla, bu şekilde devam ederse 2/3 haftaya oyunda sadece ve sadece asaslar ve mageler kalacak.Not: Verdiğim oranlar yuvarlama rakamlar 30 Archer oyun içi tecrübesinden orataya çıkan rakamlardir.

Nikniyme

Üye

Skepta

Üye
Okçu ile 5 saatte solo kastığımı asas ile 1 saatte kastım. Okçu bırak chara vurmayı mob kesemiyor. Yok 7 kişi birleşsin demişler bu mantıkla 7 asas oyunun içinden geçer. Yetkililer hiç okçu ile deneme yapmamış sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt