Olası Yeni Server İçin Öneriler... Manifesto Niteliğinde.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Halen silinmedi nazar değmesin.
Eleştiri her zaman yapabilirsiniz. Ama bunu kurallar çerçevesinde yapmak zorundasınız.
Eğer kural dışı birşey olursa mesajların silindiğini unutmayın.

snowbros

Üye
Yazdıklarından 2 aydan fazla olmasına rağmen hepsi aynı şekilde devam ediyor. Sırf bu sebeplerden oyunda oyuncu kalmadı. Bakalım ne zaman dikkate alıcak yönetim.

Oppai

Üye
Yazdıklarından 2 aydan fazla olmasına rağmen hepsi aynı şekilde devam ediyor. Sırf bu sebeplerden oyunda oyuncu kalmadı. Bakalım ne zaman dikkate alıcak yönetim.
Birgün - Ege Çubukçu dinlemeni öneririm. Yönetim de aynısını yapıyor şuan :)

cebe

Üye
Mevcut 3 sunucuyu o kadar öldürdüler ki istedikleri kadar 1+1 değil şu an forumda da dışarıda da sotede bekleyen tonlarca oyuncu var yeni server için. İddia ediyorum Mevcut 3 sunucuya 85 lvl hazır full skill char verseniz bile dışarıdan yeni oyuncu hayatta gelmez. Önce bunu çözmelisiniz bence. 1 kişiden 500 bin ₺ kazanacaz diye sürümden 10 kişiden 2 milyon ₺ kazanmayı kaybediyorsunuz.

Kalenderklcj

Üye
uzun zaman sonra oyuna girdim 1+1 özelliğini kaçırdım askerdeydim ve gördüklerim. -görev yapanlar yok. -slotlar bomboş -swift shooter arıyorum pazarda yok drop yok demekki oyunda. -oyuncu yok görev yapamıyoruz parti kurmakta zorlanıyoruz. 8 li 16lı pc kullanan yüzünden bırakmıştım oyunu. tekrardan bi deneyelim dedim oyuncu sayısında azalma gördüm.

zukcu

Üye
İlk beta zamanı gibi olsa bence oyuncular bırakmayacağı gibi başlar. Nasıl yani diye soracak olursanız 65 level zamanı tek premium varken tüm slotlar doluydu herkes mutluydu. Bence row kaldırılmalı

cebe

Üye
yani mantis ve galia için ben 85e kadar exp kastım pklara yetişemedim zaten 1 ay geç başlamıştım başlar başlamaz daha exp kasmaya çalişirken 75 olamadan 85 geldi. Aralarda 65 -75-85 gibi aceleci davranmadan sürekli oyun sonunu getirmek mantıksız. Hatta 65 capinde mor epic item drobu kaldırılabilir 75 capinde açilabilir 75 capi biraz sürdükten sonra 85 capi açilabilir sonra unique itemleri getirirsin en son radiantı getirirsin Dv ye de drobu koymazsın dungeonlarda falan koyarsın. Serverlardaki canlılık insanlar item yapamadığın birileri de daha 75 lvlde +5 unique takılar radiant gelir gelmez 8 radiantların gelmesi. Epic itemli oyuncular biz nasıl yetişicez diyip bırakıyor.

zukcu

Üye
yani mantis ve galia için ben 85e kadar exp kastım pklara yetişemedim zaten 1 ay geç başlamıştım başlar başlamaz daha exp kasmaya çalişirken 75 olamadan 85 geldi. Aralarda 65 -75-85 gibi aceleci davranmadan sürekli oyun sonunu getirmek mantıksız. Hatta 65 capinde mor epic item drobu kaldırılabilir 75 capinde açilabilir 75 capi biraz sürdükten sonra 85 capi açilabilir sonra unique itemleri getirirsin en son radiantı getirirsin Dv ye de drobu koymazsın dungeonlarda falan koyarsın. Serverlardaki canlılık insanlar item yapamadığın birileri de daha 75 lvlde +5 unique takılar radiant gelir gelmez 8 radiantların gelmesi. Epic itemli oyuncular biz nasıl yetişicez diyip bırakıyor.
Mavi itemin hiç bir anlamı yok ki oyunda görev itemleri daha iyi onlardan :)

Orkun

Yeni Üye
Kanka Eline sağlık çok güzel yazmışsın ama hiç bir şey değişmeyecek. Daha kötü olacak gidişat onu gösteriyor.

clonare

Yeni Üye
sorunlar çözülmedi hala kayıp veriyoruz 12 arkadaşım sadece benim oyunu bıraktı oyunda sorun yeni item değildi oyundaki sorun +8 +9 item bufı geldiğinden beri oyunu +9 epic +8.3.4 epic itemler üzerinden kurdunuz ve götürdünüz. kimse para harcayıp uniq item bile almıyorken neden gidip yeni iteme para harcasın ( belli başlı kişiler hariç) uniq itemlerin +8leri dahil olmak üzere hiçbir değeri ve etkisi yok oyuna boşu boşuna duran bir sınıf item olarak kaldılar. bir insan +2 takısını +3 yapması için bir asgari ücrete yakın para harcaması verekiyor ve kazanacağı şey +3str +2 hp adam bunu neden yapsın bunun yerine gidip epic takı kullanıyor ve gb - item satış alış dengesini olumsuz yönde etkiliyor ne oyuna ne pazarcıya ne kullanıcıya faydası oluyor. böylelikle tek çeşit vixen +8 +9 war sc +8 +9 mino +8 +9 gibi itemler kullanılıyor. Asıl sorunumuz bu iken bir çözüm üretmemeniz üzücü olmuştur. Kayıplar umarım durur. Yeni gelen zaten malesef yok. Ayrıca yeni gelen güncelleme belli bir zümreye hitap ediyor genel oyuncu kitlesi için bir etkisi yok isimsizler ve secret bowldaki mob ve yeni etkinlik haritasında nefes vermeyerek ele geçirmiş durumda buna karşılık sanmayın ki insanlar kendilerini geliştirip bunlarla yarışacak asla böyle bir şey olmayacak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt