Olması Gerektiğini Düşündüğüm Gerekli Düzenler Ve Yapılması Gerekenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35lofb35

Üye
Chat Settings
Her sekmeyi kişisel açıp isimlendirip, dilediğimiz bildirimleri seçebilmemiz gerekiyor
Chatte yazan kişi yukarıda kaldığında PM atmak için sayfayı yukarı çıkarttığımda yeni mesaj geldiği an tekrar en başa sarıyor. Bu Dorion ve DV de işkenceye dönüşebiliyor. Zaten aşağıda kalmasını istesem neden yukarı çıkartıyım ?

Fullscreen ve Windowed Fullscreen sorunsalı.
Windows Fullscreen de dilediğimiz çözünürlüğü alamıyoruz.
Ekran boyutunu vs vs değiştirdiğimizde skill barı kayboluyor. Önce ekranın ortasına çekip ayar yapmak zorunda kalıyoruz. Ekrana göre sayfalar yerleşmiyor.

PM sorunsalı.
Pm skill bar ile iç içe giriyor. Daha düzgün lokasyonda çıkabilir mesela daha sağda ve az aşağıda. Görseli de çok amatörce açıkcası.

Oyuncu ve Clan isimleri basitliği.
Oyuncu isimleri çok büyük ve çok basit.
Clan isimlerinde [ ] olmasa daha iyi olacak gibi. Onunda boyutları fazlasıyla büyük.
DV de kalabalıkta yazılardan başka bir şey göremiyoruz evet O ile kaldırabiliyoruz fakat oyunun diğer sorunu olan karakter seçmelerde zorlanıyoruz öyle olunca da. Karşı ırk mı değil mi anlaşılmıyor.

UI ve Arayüz felaketi. :)
Arayüzler o kadar kanser ki anlatabileceğim bir konuşma yetim yok maalesef.
O skill sekmesi, Party arama sekmesi, Menü sekmesi, Craft sekmesi...
Bu saydıklarımı paintten aysını yapabiliriz bunu bence sizlerde biliyorsunuz.

Oyun artık Rise Online World adını taşıtacak yeni mekanikler yeni etkinlikler ve yeni yapımlara ait olması gerektiğini düşünüyorum.
20 sene önceki oyunun aynı mob vuruşları olması çok üzücü. Vuruşları dahi aynı olması daha da üzücü. En azından bari o vuruşları normal yapılsaydı.
Moblar vurdu mu vurmadı mı belli olmuyor.
Mesela Yere vuranlar toplu vursun .Mobların DMG onza göre ayarların?

Skillerin PVP ve PVE özellikleri olmalı.
Bunu kesinlikle yapmalısınız. Çıkın artık malum oyun havasından diyerek sert eleştiri yapmak istiyorum.
Bu oyunu komple malum oyun olmasından çıkartacak bir başlangıç olacaktır.
PVP de ayrı damagesi veya stun zehir vb olsun PVE de ayrı olsun.

Chest görevinin kill görevi olması bence battle point için olan eventlerin içine ediyor.
Şahsen kendim deneyimledim. adam 75k Battle Pointe sahip. Adam günde 2 3k kasa kasa 1 ay sonunda 75k kasmıs benle aynı yere giriyor 2.haftasından 3.haftasından sonra. bende 171k var. Arada 100k fark var? Bu nasıl BP ye göre eşleştirme?
Bence Chest görevini kill görevi yaparak slot basmalı DV etkinliği olmuş olur. BOWL dönen kitlelerde kanser olmamış olur.
Yapın 100 ertane mob kill 3 4 çeşit oldu bitti.

Size bu yazdıklarımın hepsinin daha iyilerini, kullanışlı tarzda örneklerini sunabilirim. İletişime geçmemiz yeter.

fstab

Üye
eklemek istediğim bir kaç şeyde benim var,
-basılan sclerin siilinememesi üzerine tıklasak bile bugta kalınıyor silinmiyor. (aarvard'dan beri devam eden bir sorun)
-parti bar hala buga giriyor locklanmasa bile tasıma yapılamıyor. (aarvard'dan beri devam eden bir sorun)
-mousenin arayüz pencerelerine takılması bazen bir mesaj kutusunda veya skill ekranında mosue yapısıp kalıyor ayrılmıyor.
-townda bp kasılmasın dediniz ama hala kasılan buglu yerler var, insanlar orada afk bp kasmaya devam edebiliyor.
-karakteler ölünce belli bir süre kalkmıyorsa kamptan atılmalı veya otomatik doğmalı, adam bowla afk bırakıp monutimer diye yayın açıyor :D
-twitch kategorisinde afk yayınların önüne geçilmeli önüne gelene content creator verilmemeli bu işi gerçekten meslek olarak yapabilen insanlar desteklenmeli
-oyunun optimizasyonuna önem verilmesi, oyun kaldırmıyor diye 5 tane death valley acıp oyuncu bölmek bir işe yaramıyor.
-50 parti okcunun iç içe geçerek z1 z1 yaparak insanları oyundan soğutmasına bir cözüm bulmanız gerekiyor.
bahsedilen yeni dv haritasının yıllardır gelememiş olması.
-multi pcler için sadece hagard 5 olmadığını bilmeniz ve bunlar için alınan aksiyonların devam etmesi gerekiyor.
-kendi ırkımızdaki adamın üzerine tıklayamıyoruz, pm attırıp ordan parti almak zorunda kalıyoruz veya seek açtırıyoruz.
-pvp esnasında düsmana sol click seçsen bile %100 üzerinde olsa bile adamı seçmiyor tıklanmıyor, aynı şey kendi takım arkadaşın içinde geçerli bazen tıklıyor bazen tıklamıyor.
-güncelleme patch süreleri çok yavaş ilerliyor oyun bu kadar hype ve tutulmuşken güncellemelerin daha sık gelmesi gerekiyor ufak hatalar için büyük patchleri beklemek yerine hotfixler atılarak biran önce bu ufak sorunlar giderilmeli, süreç yetişmiyorsa personel alımı yapılmalı. iş işten geçtikten sonra sorunlar düzelse bile giden oyuncu tekrar gelmeyecektir, elinizdeki istatiksel verilerden bunları zaten görebiliyorsunuzdur diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Agaragambi

Üye
Sc lerin filan silinmemesi görev sekmesnin açılmaması beni de delirtmişti ama sonradan farkettim o kutucuğu hafifçe oynatınca düzeliyor ama tabii ki bu bir bug olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir de oyuna girerken server sayfasında tek tıklamada seçme ve karakter değiştir dediğimde siyah ekranda kalma sorunu var.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba
Öneri ve şikayetlerinizi forum üzerinden değil bilet üzerinden yapmak zorundasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt