1. Rise Online'ın malum oyunla benzeştirilmesinden ötürü. orada olan hard gruplaşmanın sonunda farm, pk vs. gibi sadece grup oyununa yönelik olmasının önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü bir çok insan oyuna tek başına başlayacak ama grup olarak giren kişiler bu bahsettiğim durumdan istifade edip resmen oyun içi mafya sistemi kurup ortamı ele geçirmesine müsade edilmemesi gerek. pek tabi grup olarak oynayanların ekstra avantajları olsun ama ben tek oyuncularında yabana atılıp, oyunun ilk 1-2 ay'ından sonra 'tutunamama' problemi yaşamasının engellenmesi taraftarıyım.
2. Lütfen oyunu çok güncel tutun ve sahip çıkın malum oyun gibi hem lanet edip hem oynamak zorunda olan mmorpg kitlesini başıboş bırakmayın. bu zehir kanımızda artık bu kitleyi derleyip toparlayın ve bizi 2004-2009 yıllarındaki efsane zamanlarımıza geri dönderin
3. Oyuna sadece pazar yapmaya gelen piyasayı kilitleyen ve sürekli otonom oyun kullanan kitleyle bizi karşı karşıya bırakmayın..
Teşekkürler
