İstek Olmazsa Olmaz Kill Quest QUEST !

JohnPlane

Üye
Offical açılışından itibaren olmasa bile Death Valley ve diğer savaş haritaları için Daily Quest Olmalı Mesela Her gün 22.00-23.00 arası 50-100-150 Kill Quest = Exp,Rün,Cash Point ödül şeklinde olmalı diye düşünüyorum. Bu kill'den kasıt sadece karşı ırk değil Cz de ki yaratıkları da içeriyor. 50 Ancient, 50 başka 50 başka vb. vb. ama 1 saat içerisinde yapılmak zorunda her slotta Savaş yaşanacak ve ekstrem bir haz alınıcaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kazandığımız Savaş Puanlarını oyun içerisinde kullanabilmeliyiz. 1 Milyon np kastım diyelim bu np yi kullanabilmeliyim ama göstermelik değil ciddi bir karşılığı olmalı.

Neyazikkikaderebak

Üye
Saatlik olmaz aga... Günlük görev şeklinde olacak. Herkes istediği saatte girip yapacak. Oyun beni belirli saatlere ve kalıplara sokmaya tenezzül dahi etmemeli

kharkivfb34

Üye
bende katılıyorum .oyun yenı gorevler yenı heyecanlara ıhtıyacı var 70 lwl olduk oyundan sıkıldım sadece forumda takılıyorum

mikarin

Üye
Gunluk gore mutlaka olmali ve klasmanlara ayrilmali. Exp-para-np olarak gunluk gorevler olmali.

malum oyundan esintiler sunabiliriz ama fazlasina da hayir demeyiz.

Gunluk- haftalik- aylik gorevler bile olmali.(wow ornegi).

Son düzenleme:

JohnPlane

Üye
Gunluk gore mutlaka olmali ve klasmanlara ayrilmali. Exp-para-np olarak gunluk gorevler olmali.

malum oyundan esintiler sunabiliriz ama fazlasina da hayir demeyiz.

Gunluk- haftalik- aylik gorevler bile olmali.(wow ornegi).
Kesinlikle katılıyorum.

clubneo

Üye
illa pvp sistemiyle ilgili bir amaç lazımsa arkadaşın dediği dışında, shaiya online daki rütbe sistemini tavsiye ederim. takım içinde yada solo aldığın kill sayısına göre rütbeler veriliyor ve bu rütbeler ekstra stat sağlıyor. bu sayede ne kadar çok pvp kovalarsan,ne kadar çok kill alırsan o kadar güçleniyorsun.
örneğin:
100 kill=er sembolü ve 1 stat points
500 kill=onbaşı sembolü ve 3 stat points
1000 kill=yüzbaşı sembolü ve 5 stat points
5000 kill=binbaşı sembolü ve 7 stat points
10000 kill=yarbay sembolü ve 10 stat points

gibi gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt