Ölücüler

ulutanhuu

Üye
Yahu bu ölücülerin bir çaresi yok mu? Bir item basıyorum zaten basmaya 25m para harcamışım hadi ben şanssızım çok masraflı oldu diyeyim benim haricimde de itemin en düşük satış fiyatı 27m ama biri çıkıp 25.5me pazar kuruyor. Hadi en düşük sell fiyatının 1k altına koyarsın hadi 500k altına koyarsın 1.5m de düşmezsin ya. Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum ama bu adamlar piyasayı bitiriyor bence, zaten item upgrade çok zor bazen anvile donunu bırakıp gidiyorsun bir de işin satış kısmında böyle olması çok can sıkıyor açıkçası.

mrares

Üye
Yahu bu ölücülerin bir çaresi yok mu? Bir item basıyorum zaten basmaya 25m para harcamışım hadi ben şanssızım çok masraflı oldu diyeyim benim haricimde de itemin en düşük satış fiyatı 27m ama biri çıkıp 25.5me pazar kuruyor. Hadi en düşük sell fiyatının 1k altına koyarsın hadi 500k altına koyarsın 1.5m de düşmezsin ya. Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum ama bu adamlar piyasayı bitiriyor bence, zaten item upgrade çok zor bazen anvile donunu bırakıp gidiyorsun bir de işin satış kısmında böyle olması çok can sıkıyor açıkçası.
Serbest piyasa hocam elden bir şey gelmiyor ben de isterim belirli fiyatlara satılmalarını.

Zbam

Üye
işin sonunda o fiyat kurtarmıyorsa adam satmaya devam edemez demekki para kazanıyor adam

ulutanhuu

Üye
Bilemiyorum muhtemelen adam tek seferde geçirdiği için o fiyata koyabildi ya da başka bir şey upgrade ederken o geçti öyle koydu mesele daha çok piyasayı bu kadar düşürmesi, adam zarardan kâr etmek için de o fiyata koymuş olabilir bu adam için mantıklı ama oyunun iç piyasasını öldürüyor bir nevi kelebek etkisi gibi +7si böyle fiyat düşerse +1 i millet nasıl satacak oyuna para yatıramayan insanlar nereden gold kasacak benim anlatmak istediğim bu. Kimsenin elbette böyle bir mecburiyeti yok ama bana bunları düşünmeyen insanlar biraz garip geliyor.

MrJacues

Üye
AO kullanımı saçmalık, herkes serbest piyasa diye birbirini kırıyor mantıklı olan bdo gibi ortalama piyasa oluşturulması. Ama RoW bu sistemle o pazar sistemine çok zor geçer :/

ulutanhuu

Üye
AO kullanımı saçmalık, herkes serbest piyasa diye birbirini kırıyor mantıklı olan bdo gibi ortalama piyasa oluşturulması. Ama RoW bu sistemle o pazar sistemine çok zor geçer :/
Buna sonuna kadar katılıyorum AO özellikle çok bozuyor işi kim pazar kursa önce kontrol edip bir tık altına koyuyor, pazar kurunca bile rahat olamıyorsun biri fiyat kırdı mı diye kontrol etmek zorunda kalıyorsun sürekli.

Zbam

Üye
piyasayı düşüreceğini düşünmüyorum ben piyasada item çoğalmadan fiyat düşmez çoğalınca da düşmesi lazım zaten

ulutanhuu

Üye
piyasayı düşüreceğini düşünmüyorum ben piyasada item çoğalmadan fiyat düşmez çoğalınca da düşmesi lazım zaten
emin misin? bak o adam 25.5me koyduktan sonra satıp gitti o gittikten 1 saat sonra pazar kurdum 10dk içinde gelen 2 mesaj

Ekli dosyalar

• dsgsdgsdgsd.png
    dsgsdgsdgsd.png
    117 KB · Görüntüleme: 234

Zbam

Üye
ao sistemi oyunu dengeleyip oyuncuların çakallar tarafından kazıklanmasını önleyen bir sistem bence çağımızdaki her mmorpg gibi oyuna iyice sokulmalı her şeyin fiyatı dengelenir sonunda satanda alanda mağdur olmaz

Zbam

Üye
emin misin? bak o adam 25.5me koyduktan sonra satıp gitti o gittikten 1 saat sonra pazar kurdum 10dk içinde gelen 2 mesaj
sence insanlar sen zarar et diye mi bu fiyata satıyor itemların fiyatları düşebilir engel olamassın buna 1 kişi ucuza satıyorsa o sattıktan sonra düzelir fiyat zten sürekli düşüyorsa fiyatı piyasada çok vardır doğru olan fiyatın düşmesidir hiç bir itemın fiyatı 20 m den 10 m e düşmez kar ettirmiyorsa bence gayet adil olan bu sisteme ağlamak yerine uyum sağlamayı denersen işin sonunda tüm oyuncular karlı çıkar

suistimal61

Üye
Kardeşim bu pazardır,bu reel hayattada böyledir,her zaman pazarlık yapılır,paraya acil ihtiyacı olan her zaman düşük fiyat koyar bunu oyuna bağlama her malın alıcısı vardır,ama biraz sabır lazım sana acil para lazımsa sabredemiyorsan düşük fiyata satacaksındır,ama paraya ihtiyacın yoksa her itemi istediğin fiyata satarsın cünkü parayı düsünmeyen pazarlık yapmaktan sıkılan bir adam elbet sana rastlar ve verdiğin fiyata itemi satarsın.

thedarga

Üye
serbest piyasa :) bende çok bekledim biri gelsin alsın diye. bende çok zarar ettim baktım tam yanıma koymuş 100k altına .. ama piyasada item fazla illaki fiyat düşecek

ulutanhuu

Üye
AH gelmemiş olsaydı sen o itemi 25.5 tan alır 30 a satardın
kendi bastığım itemi bile ederinde satamıyorum sen diyorsun ki 30a satardın, AH kapatıldı piyasa hala düşmekte nerede senin dediğin ticaret? Söyle ben de biraz para kazanmak isterim açıkçası!

Toxic

Üye
Hemen satılması için yapıyor. Ayrıca itemin fiyatını belirleyen bir unsur olmadığı için herkes kafasıan göre koyabiliyor. Oyun belirlesin fiyatları böylece sende mutlu olmuş olursun :) yok olmazsın ama bu sefer dimi

ulutanhuu

Üye
Hemen satılması için yapıyor. Ayrıca itemin fiyatını belirleyen bir unsur olmadığı için herkes kafasıan göre koyabiliyor. Oyun belirlesin fiyatları böylece sende mutlu olmuş olursun :) yok olmazsın ama bu sefer dimi
gerçekten nickinin hakkını veriyorsun. Ben diyorum ki ölücülük olmasın piyasa geneli bir itemin 30m ise biri çıkıp da 25m e koymasın ki 30me satan adam da 25me satmak zorunda kalmasın biriniz çıkıyor yok eğer AH olmasaydı sen 25e alıp 30a satardın biriniz çıkıyor o zaman oyun belirlesin, anlattığım şeyi anlamamak için ya geri zekalı olmak lazım ya da bu ölücülüğü yapan biri...

IFIRTINAI

Üye
Bu konuda ben de saçma satışlar yapmış olabilirim. Nedenini anlatırsam belki sen de olayı daha iyi çözersin. Şuan item basması aşırı zor senin de dediğin gibi. 30 tane +1 den 1 tane +7 geçiyor kabaca böyle söyleyebilirim. Bu sc fiyatlarıyla her halükarda zarar oluyor haliyle. Hem tüm günün farmı erimiş gitmiş, hem sözde şans faktörü benim için devrede olmamış diye dert yanarken de artık kar maliyet düşünmeden piyasanın çok altına koyuyorum satışa bir daha basmamak üzere yemin ederek :) Piyasanın dediysem de tüm kanallarda gezip 20-30m lik item için 2 saat analiz yapamayacağım için baktığım 2 3 pazardan hareketle satış yapıyorum.

Hoxleepins

Üye
Bir item satıyorsun örnek 22.500 den gelen pm de 21.500diyorsa 2 dk geçmeden farklı bir pm geliyorsa 21m e vereyim diyorsa eğer orada biraz şirket var demektir.
Bu durumlara dikkat edin özellikle pm atan kişiler o işin ticaretini yapıyorsa itemin fiyatını daha çok düşürecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt