Ölücüler

ulutanhuu

Üye
Bu konuda ben de saçma satışlar yapmış olabilirim. Nedenini anlatırsam belki sen de olayı daha iyi çözersin. Şuan item basması aşırı zor senin de dediğin gibi. 30 tane +1 den 1 tane +7 geçiyor kabaca böyle söyleyebilirim. Bu sc fiyatlarıyla her halükarda zarar oluyor haliyle. Hem tüm günün farmı erimiş gitmiş, hem sözde şans faktörü benim için devrede olmamış diye dert yanarken de artık kar maliyet düşünmeden piyasanın çok altına koyuyorum satışa bir daha basmamak üzere yemin ederek :) Piyasanın dediysem de tüm kanallarda gezip 20-30m lik item için 2 saat analiz yapamayacağım için baktığım 2 3 pazardan hareketle satış yapıyorum.
Bir şey diyemedim. Benim konuyu açmak için bahsettiğim arkadaş da muhtemelen böyle bir şeyden dolayı o fiyata koymuştu ki bunu düşünüp aşağıdakini yazmışım

adam zarardan kâr etmek için de o fiyata koymuş olabilir bu adam için mantıklı ama oyunun iç piyasasını öldürüyor
ama sanki senin yaptığını yapanlar da azınlık gibi çünkü ben genelde hep aynı adamları fiyat kırarken görüyorum, senin anlattığın bu olay her gün her dk olabilecek bir şey değil neticede. O yüzden bu arkadaşın dediği mantıklı geldi
Bir item satıyorsun örnek 22.500 den gelen pm de 21.500diyorsa 2 dk geçmeden farklı bir pm geliyorsa 21m e vereyim diyorsa eğer orada biraz şirket var demektir.
Bu durumlara dikkat edin özellikle pm atan kişiler o işin ticaretini yapıyorsa itemin fiyatını daha çok düşürecektir.

IFIRTINAI

Üye
Bir şey diyemedim. Benim konuyu açmak için bahsettiğim arkadaş da muhtemelen böyle bir şeyden dolayı o fiyata koymuştu ki bunu düşünüp aşağıdakini yazmışım

ama sanki senin yaptığını yapanlar da azınlık gibi çünkü ben genelde hep aynı adamları fiyat kırarken görüyorum, senin anlattığın bu olay her gün her dk olabilecek bir şey değil neticede. O yüzden bu arkadaşın dediği mantıklı geldi
Evet düzenli bir şekilde bu mesajlar geliyorsa şirketleşme olması muhtemel. Şu aralar satmak istediğimi ucuza satıp pazardan kurtulmaya baktığım için bu tür yapılanmaları fark edemedim. Auction House doğru düzgün aktif olursa bu tip sorunlardan da kurtulmuş oluruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt