Ölümsüz Asaslar!

suchen

Üye
Death Valleyde %3 canı kalan rogue blink atarak kaçtı ve görünmez olup ansızın geldi.Şimdi ben yöneticilere soruyorum;
Kör etme, hızlı koşma, atak buff, görünmezlik, debuff kaldırma, mini heal atma yetmezmiş gibi blink eklediniz.Adamlar ölmek istemezse ölmüyor, böyle canı az kalırsa da kaçıp gidiyor biz solo oyuncular asas oynamak zorunda mıyız? başka çaremiz yok mu? biraz nerfleyin şu karakteri ya da nerflemeyeceğiz diyin biz de nft karakter satın alalım.Gerçekten oyundan soğuduk.

hele_hele

Üye
valla artık benım fikrim yapımcının oğlu asas falan oynuyor sanırım başka açıklaması yok kalmadı. bu kadar kör fark etmeyen anlamak istemeyen bir ekip daha önce denk gelmedi

suchen

Üye
Kaç tane mmorpg oyun oynadım veya izledim, bu kadar dengesiz bir sınıf ve yönetimin bu konuda susmasına akıl erdiremiyorum.Turnuvalar bile sadece asaslara özel, tuvalete giderken kendime hp skili basıp kalkan takar oldum, adamlar kapıdan çıkartmayı bırak townda kesiyor.Solo oyuncular asas değilse death valleye sadece zindan için geliyor.

themurolity

Üye
Asas da düzeltilmesi gereken çok konu var.
  • Animasyon hızı düşürülmeli yada diğer karakterin arttırılmalı asas R vurabiliyorken diğer karakterler düzenli R vuramıyor.
  • Görünmez olduğunda kritik vurması kaldırılmalı. Karakterin avantajı zaten görünmez olması üstüne birde kritik eklenmiş. Burada tam tersi olabilir görünmez olmadığında kritik vurabilir.
  • Dispel skline süre getirilmesi gerekiyor.
  • Zaten hızlı koşan bir karaktere birde zıplama getirilmiş kaldırılması gerekiyor.

abuzer

Üye
Geçen asasımla pk atıyorum, girdim döner ekmekçi 6 bp arasına. Görünmezim tabii, kritik + savage bir vurdum 8600 damage. (kritik yüzde 20 biliyorsunuz. Yüzde 100 değil başka oyundaki gibi. Yani görünmez olmasam da zaten 7k vururdum.) Vurduğum bp öldü yetmedi yanında 2 bp de kenarda seken damageden öldü. Bu arada vuruyorlar bana. Ama nasıl vuruyorlar. 0.5 skill cooldown lı acaip gereksiz seri olan aniamsyon hızıyla taramalı tüfek gibi bp ler maşallah. Ama ben ölmüyorum arkadaş. Cure skillim sınırsız seri ya, db düşene kadar 4 cure atıyorum. Her bir debuffı dodgeliyorum. Zaten hızlı koşuyorum acaip. Seri deparla ezik skillerle bir ona bir buna bir ona bir buna hepsini kestim. Ama inan minör atmıyorum, pot basmıyorum. Sonra arkadan bir parti geldi, slide skilime bastım hoop towna kadar kayarak kaçtım. Kayarken de flame rock slotunda 3 tane bp kasıyormus (tüm farm slotları nedense bp dolu ya zaten) onlara da slide atarken r vurdum öldüler, boş geçmedim towna kayarken. Tutabilene aşk olsun. Tek sc de 218 kill aldım hiç ölmedim. Bu suretle tüm arkadaşlara katılıyorum. Asas da bunlar düzeltilmeli. Bir yerden sonra insan ölmek istiyor çünkü.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Ben bir şeyi nasıl değesizletiririm.itibarsızlaştırırm. nasıl milletle alay ederim çalışması yapmışsın kendi aklınca.

GizliPriest

Üye
Asas cure skill cd artmali en az 5sn olmalı. Sınırsız cure mu atar bı suikastçı sinif support mu :D tortune atıyorsun cure debuff at cure bitmiyor nalet şey döngüye giriyoruz potlarimiz bitene kadar.

N3v3N

Üye
Oyundan önce assas vardı. Oyun assasinin üzerine yapilmis. Mage warrior priestde assasinler kessin diye eklenmis.

birol2003

Üye
Asas cure skill cd artmali en az 5sn olmalı. Sınırsız cure mu atar bı suikastçı sinif support mu :D tortune atıyorsun cure debuff at cure bitmiyor nalet şey döngüye giriyoruz potlarimiz bitene kadar.
CD yetmez castingte gerekiyor, debuff skilleri nasılsa aynı şekilde rebuff skili olması lazım, yada priesttende cd va casting kalksın zırt pırt heryere debuf atalım debuf silelim anlık.

HeaveN

Üye
Asas şuan Nerf yemesede en azından biraz birşeyleri kısıtlama yemesi şart dediğin gibi ölümsüz asas yapmışlar ölmek istemezse kimse kesemez.

Bide hızlı koşu skilleri uçmaları 75 skille herşey inanılmaz muazzam bi Job ' Asaslar bi el atılması şart yani herşey el attılar Okçu nerf yedi priest nerf yedi.

Asaslar bi engel hiç olmadı keyifleri çok iyi tek atıyolar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt