Ölünce Giden Exp.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Oyun yönetiminin veya yetkililerinin haber vermeksizin, güncelleme notlarında bahsetmemesinin bir yanılgı olduğu kanaatindeyim. Velev ki bahsetmediler, kaybın ve beraberinde gelişen sürecin, güncelleme notları öncesinde de herkesin beklentisinin, oyun içi coins miktarının azaltılacağı yönündeki bekleyiş idi.

İlk olarak "Rev Cube" lerinin fiyatları arttırılarak, xp kasanların veya pk atanların taş karşılığı, bulundukları yerde tekrar "Spawn" olması düşünülerek coins silinebileceğini tahayyül ettiler. Bu beklenildiği gibi etki etmeyince, en lüzumlu görülecek hamle, öldüğünde, ne bekleyeceğim rev, zaten giden miktar belli diyerek kalkan kişiler artık, taş karşılığı kalkmayı elzem görecekler. Böylelikle taş başına alınan coins ve süreç içerisinde planlanan 70 ya da 75 her ne ise, getirildiğinde oyundaki paraların belli bir bölümü bu şekilde transfer edilecektir. Olumlu bir yansıması mı olacak oyuna ve oyunculara, yoksa aksi bir gelişmeye gebe mi bırakacak bizleri, zamanı gözeterek gözlemleyebileceğimiz bir olgu şimdilik. Kaldı ki xp olayına gelene kadar, çok daha ehemmiyetli konular göz ardı edilmiş. Eylül ayına girmemize saatler kalmış. 15 Nisan çıkış tarihi olduğunu kabul edersek, kabul edilebilir "Erken Erişim" süresi de maksimum 1 yıldır. Önümüzdeki sene 15 Nisan'a kadar mevcut sorunlar dahil olmak üzere, yeni yamalar ve beraberinde getirecekleri her türlü yenilik, yılını doldurduktan sonra, hala aynı istikrarda süregeliyorsa, o zaman sert bir şekilde eleştiri getirebilirsiniz.

Tabi bu şu anlama gelmesin, yanlış yaptıklarında, ısrarla hatalarını sürdürme eylemi içerisinde olduklarında, bunu da etkin bir şekilde söylemelisiniz/söylemeliyiz. Ne kadarını dinlerler hep birlikte görürüz.

Saygılarımla,

TaturA

Üye
Birşey deniyorlar ama bu denemelerin sonucunda yeni oyuncumu gelir yoksa varolan oyuncularmı gider bilemiyorum. Bildigim tekşey illegal kasanlar zaten almış başını gidiyor daha fazlası gelicek.

BySavas

Üye
O kadar söz verdiler solo bile lv kasılacak diye. Şimdi şu hale bak nasıl daha fazla pot harcatırız muhabbeti.

Ne var bu lv olayında bu kadar cezbedici anlamıyorum. Yıl olmuş 2022 hala lv saçmalığı. Oyuncu son lv deki skill ve stat pointler olmadan neden PK çıksın? Nasıl vs atsın?
58 lwlde 130 milyon exp istiyor
59 lwlde 196 milyon exp istiyor

2 lwl arasında niye yarı lwl oranında fark var?
çok acayip zor lwl kasmak solo oyuncu nasıl kascak düşündürücü.

TaturA

Üye
@TaturA row asistan deniyim dedim 4 kere öldüm 40milyon exp gitti
Valla geçmiş olsun o row asistten dün geçe 2 kere parti yattı rpr ye gittimi heal tuhaflaşıyor heleki ping vs gibi durumlarda yani giden exp ne biliyim açıklama olmalıydı bu konuda. Kendimi böyle kobay gibi hissettim.

GNOL

Üye
Gerekli bir cevap yok bu kadar saçma bir uygulamayı nasıl getirirler anlamıyorum

jobulani

Üye
Aynen ya böyle kolay oyun mu olur? Hatta renk getirelim. Hardcore modu gelsin. Bu modda oynayan oyuncular %100 daha fazla exp alsın. Ama mob lara öldüğü anda karakteri bir daha oynanamaz olsun. Risk budur.

SweetDreams_

Üye
Bu konu unutulmamalı
npcdeki potları da tek hamlede alınamaz hale getirdiler herkesi seve seve pusa yönlendirdiler kimse dile getirmiyor gerçi tr halkı bildiğimiz gibi haksızlığa ses çıkarmaya korkuyor eskidenmiş o hak arama mevzuları koyver gelsin yenisi yapacak bişey yok :D

Mitraileusse

Üye
Exp kaybı gerçekten çok fazla pre oynayanlarda daha az exp gitse daha mantıklı değilmi ? hem oyun kazanır hem pre alan oyuncu ..

Lady

Üye
npcdeki potları da tek hamlede alınamaz hale getirdiler herkesi seve seve pusa yönlendirdiler kimse dile getirmiyor gerçi tr halkı bildiğimiz gibi haksızlığa ses çıkarmaya korkuyor eskidenmiş o hak arama mevzuları koyver gelsin yenisi yapacak bişey yok :D
Her yerde dile getiriyoruz ama söylediklerimiz görmezden geliniyor.

saintx

Üye
Yama notlrında bahsedildi bundan , ki zaten bu tek nokta degil ki.
Farm bitik oldugundan pot satışı durdu nerden sattırırız diye düşündüler.
-ilk olarak alpha zamanında dungeondaki mobları dagıttılar ki mageler az pot kullanarak kesemesin.
-sonra atak hızlarını 2x yaptılar baktılar oda kurtarmıyor 3x oldu
-sonrasında biz bu dungeonda yaptıgımızı neden bütün oyunda yapıpta pot satmıyoruz ki diye bir fikir geldi akıllarına
-sonra dediler ki pot falan satışı iyi ama farm atmayan adama nasıl pot satacagız sonra birisi Eureka Eureka diye ofiste koşuşturmaya başladı.
Neden pvp alanındaki moblarda dahil bütün mobları agresif yapıp sadece gezen adama bile pot bastırmıyoruz ki dostum bence bu harika bir fikir.
Sonrada tepki gelirse her mob'tan pot düşüyor daha ne savunmasını buldular ki 10 pot kullanarak kesilen mob'tan pot cıktıgı dogrudur..

Alkoer

Üye
Yama notlrında bahsedildi bundan , ki zaten bu tek nokta degil ki.
Farm bitik oldugundan pot satışı durdu nerden sattırırız diye düşündüler.
-ilk olarak alpha zamanında dungeondaki mobları dagıttılar ki mageler az pot kullanarak kesemesin.
-sonra atak hızlarını 2x yaptılar baktılar oda kurtarmıyor 3x oldu
-sonrasında biz bu dungeonda yaptıgımızı neden bütün oyunda yapıpta pot satmıyoruz ki diye bir fikir geldi akıllarına
-sonra dediler ki pot falan satışı iyi ama farm atmayan adama nasıl pot satacagız sonra birisi Eureka Eureka diye ofiste koşuşturmaya başladı.
Neden pvp alanındaki moblarda dahil bütün mobları agresif yapıp sadece gezen adama bile pot bastırmıyoruz ki dostum bence bu harika bir fikir.
Sonrada tepki gelirse her mob'tan pot düşüyor daha ne savunmasını buldular ki 10 pot kullanarak kesilen mob'tan pot cıktıgı dogrudur..
Çok güzel özetlemişsiniz alpha dan beri süre gelen pot politikasını.

Küçük ekip olarak başladığımız macerada ben ve 1 arkadaş kaldık. Bende sadece grup zindan girip çıkıyorum. Solo tam saçmalık.

Acaba bu şekilde pot politikası değilde alpha öncesi söz verdikleri gibi solo oyuncu dahi item kasabilecek durumda olsa. Lv kasmak zor olmasa. PK alanları dolup taşsa şimdiki kullanılan pottan daha fazlası kullanılmazmı?

Bir mobu keserken harcanan pot insana fazla geliyor ve üstüne geri pot alamıyor çoğu zaman. Ama PK alanında kimse harcanan pota bakmaz. Hem insanlar zevl alır hem yönetim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt