Ölünce Giden Exp.

saintx

Üye
Çok güzel özetlemişsiniz alpha dan beri süre gelen pot politikasını.

Küçük ekip olarak başladığımız macerada ben ve 1 arkadaş kaldık. Bende sadece grup zindan girip çıkıyorum. Solo tam saçmalık.

Acaba bu şekilde pot politikası değilde alpha öncesi söz verdikleri gibi solo oyuncu dahi item kasabilecek durumda olsa. Lv kasmak zor olmasa. PK alanları dolup taşsa şimdiki kullanılan pottan daha fazlası kullanılmazmı?

Bir mobu keserken harcanan pot insana fazla geliyor ve üstüne geri pot alamıyor çoğu zaman. Ama PK alanında kimse harcanan pota bakmaz. Hem insanlar zevl alır hem yönetim.
Ben potun kullanma sayısında degilim Allahı var ucuz , fakat ben kendi capında mage oynayan oyle cokta bir iddiası olmayan yaştan dolayı refleksleri yavaşlamış bir bireyim.
Ama oyunun beni ittigi noktada gecenki turnuvada oyuncular ne kadar focuslanıyorsa bende mob keserken o kadar focuslanmak zorunda kalıyorum.
Allahın yapay zekası beni matematik hesaplarına itiyor
ilkini vurdu ikinciyi vuracak şimdi pot basmalıyım hayır basmamalıyım manam da bitecek mana basayım balık balık basayım a balıgı nerflediler degil mi oleyim o zaman ben.
Ha denebilir ki beceremiyorsan oynama, ben gidip serverin en iyi magesiyim havalarında olan birisi degilim ki her ne kadar betada ilk 10'a girmiş olsamda.
Sadece kendimden 20 level düşük mob kesicem bu kadar ya.
Ha konu butunlugunu bozmamak adına son yorumum olsun , ofiste birilerinin gozlerinde dolar işareti belirdi yine yakında exp arttıran bir premium hayırlı olsun.
Warrior'n eksik skill agacı var ama kimin umrunda hadi 75 getirip exp kastırıp assistant ve exp premimum satalım.
Para kazanırken amazon gaming update atarken erken erişim..

Alkoer

Üye
Ben potun kullanma sayısında degilim Allahı var ucuz , fakat ben kendi capında mage oynayan oyle cokta bir iddiası olmayan yaştan dolayı refleksleri yavaşlamış bir bireyim.
Ama oyunun beni ittigi noktada gecenki turnuvada oyuncular ne kadar focuslanıyorsa bende mob keserken o kadar focuslanmak zorunda kalıyorum.
Allahın yapay zekası beni matematik hesaplarına itiyor
ilkini vurdu ikinciyi vuracak şimdi pot basmalıyım hayır basmamalıyım manam da bitecek mana basayım balık balık basayım a balıgı nerflediler degil mi oleyim o zaman ben.
Ha denebilir ki beceremiyorsan oynama, ben gidip serverin en iyi magesiyim havalarında olan birisi degilim ki her ne kadar betada ilk 10'a girmiş olsamda.
Sadece kendimden 20 level düşük mob kesicem bu kadar ya.
Ha konu butunlugunu bozmamak adına son yorumum olsun , ofiste birilerinin gozlerinde dolar işareti belirdi yine yakında exp arttıran bir premium hayırlı olsun.
Warrior'n eksik skill agacı var ama kimin umrunda hadi 75 getirip exp kastırıp assistant ve exp premimum satalım.
Para kazanırken amazon gaming update atarken erken erişim..
Ucuz olma durumu hariç katılıyorum. Ben 38 yaşında sıradan bir işte çalışıyorum. İşten sonra canım istediği kadar oynasam rahat 2k mana harcıyorum priest ile. Günde 2k mana pahalı bana göre.

saintx

Üye
Ucuz olma durumu hariç katılıyorum. Ben 38 yaşında sıradan bir işte çalışıyorum. İşten sonra canım istediği kadar oynasam rahat 2k mana harcıyorum priest ile. Günde 2k mana pahalı bana göre.
Evet o acıdan haklısınız aktiflige gore degişiyor ben girip dungeon yapıp cıktıgım icin 4 gün falan birer paket gidiyor, aktif oynayacak olsam evet cidden haklısınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt