Taleplerinizi daima iletin ama her şeyi de mevcut haliyle kalacak gibi asla düşünmeyin. Şu an oyunun size sunulan hali %20-30'u sadece.
-Justice
Buna çok sevindim. Böyle potansiyeli yüksek bir oyunun başka bir oyunun gölgesinde kalması yazık olurdu.(Anketlerde o oyun gibi olsun diyenler inannın bana şu an oynadıkları oyunu bırakıp gelmeyecekler. Onlar o oyun üzerinden kumar oynuyor, para alıp satıyor, ticarethanelerini bırakmazlar.) Alfa olmasına rağmen hazır gördüğüm "Dorion" vardı. Dorion kendine has güzel bir map olmuş. Alfa'yı 10 gün boyuncca sektirmeden oynamış biri olarak artı ve eksiler listesi yapmam gerekirse:
+Dorion güzel olmuş.
+Oyun müzikleri başarılı.
+Güvenlik duvarı sağlam ki 10 gün boyunca saldırı vs yüzünden hiç oyundan düşmedik.
+Anti cheat başarılı, yine 10 gün içinde hile görmedik.
+Yönetimin ticket sistemini hızlı ve başarılı şekilde kullanması. Karşımızda bir muhatap bulabilmemiz.
+(Blink skill'inin bir objeye çarpma özelliği iyi olmuş, böylece hem skill'i kullanan hem de karşısındaki oyuncular beyinlerini kullanarak bu skill'in gidişatını değiştirebiliyor, counterlayabiliyor veya atan kişi uzaktaki bir oyuncuyu seçerken hedef oyuncuyu ortaya alıp ortadaki hedefe çarpıp ışınlanabiliyor, güzel)
-Optimizasyon sorunları
-Death Valley değişmeli.
-Yeni skiller eklenmeli.
-Karakterler biraz zayıf duruyor. Zoom yapıp baktığımızda çoğu karakter alımlı duruyor fakat oyunu sabit bir uzaklıktan oynadığımızda pek alımlı durmuyorlar.
-Karakter ve skill ses efektleri elden geçmeli.
-PK'yı daha canlı veya akıcı hale getirmek amacıyla pasif olarak "Kill aldıktan sonra %10 hız" gibi bir skill şey eklenebilir.
-Skill efektleri daha özgün ve güzel olabilir.
-Dodge mekanikleri eklenebilir.
-Bir tuşa en çok basan değil, akıllı oynayan kazanmalı.
-Birbirini counter'layan skiller olmalı (Bunun dengesini en iyi koruyan oyun League of Legends)
-Makro %100 engellenmeli. R'ye bile cooldown eklenebilir. Skillerin çift basılması(minördeki bug gibi) engellenmeli.
-Oyunun hedef kitlesi Türkiye'deki basit mmorpg oyuncuları olmamalı. Asıl hedef daha önce mmorpg oynamamış Z kuşağı ve malum mmorpg'lerdeki p2W'nden bıkmış oyuncular olmalı. Z kuşağı ve akıllı oyuncular onlara vaadettiğiniz 7/24 yönetim desteği ve karşımızda Türkçe muhatap bulabilme imkanımıza tutunup sarılacaktır. Malum oyunun oyuncularının RoW'u oynamayacağını alfa'da biraz da görmüş olduk; onlar kumarhaneye çevirdikleri oyunla mutlular, siteden 10 gb alıp upgrade yapıp bir item geçirip 25 gb olarak geri satarak kumardan 500 tl- 1000 tl kazanma hazzını onlara veremezsiniz. Orda PK yok, orda farm denen benim bitcoin'e benzettiğim sistem ve upgrade var, PK YOK! O oyuncular buraya gelmez, gelmesinler de zaten. Onları memnun etmeye çalışmayalım. "Orda görüntü bug'ı yok, asas nasıl kaçacak?" diyebilecek kadar kafaları yanmış kişiler... RoW'un bu oyunculara ihtiyacı yok, toplasanız 5-10 bin arası bir kitle. Siz bu oyunu tamamlayıp ortaya özgün ve adil bir oyun çıkardığınızda bir billboard reklamıyla bu oyuna on binler çekeceksiniz zaten.
-Malum oyunun etkisinden tamamen kurtulunmalı.
Özellikle mage skillerini "Bless Unleashed" oyunundan bakabilirsiniz, orada çok güzel yapmışlar.