Önem sırasının hiçe sayılması ve

Unbeatable

Üye
Oyunda öncelik olarak düzeltilmesi gereken şeyler hiçe sayılıp forum ufak tefek konularla kirletiliyor.En önemli problem olan optimizasyon ilk önceliğimiz olmalı.

2.Olarak oyundan atmalar crash ve donma sorunları.Daha sonrasında ise arayüz stabil hale getirilmeli.

3.Actuion house bir an önce stabil olarak çalışır hale getirilmeli.

4.Karakter damageleri ayarlanmalı ve craft sistemi bir an önce getirilmeli.

Aklıma şuan bunlar geliyor bunun dışında saçma sapan konular açarak forumu kirletiyosunuz.Dropmuş, upgrade zormuş,başlangıç itemleri güçlüymüş geçin bunları.

CuneytARKIN

Üye
karakter demageleri çok tartışılacak konu sana göre fazla ona göre az. sana o göre o güçsüz bana göre bu aşırı güçlü bunlar forumda 2 konuya bakılarak yapılcak işler değil. Ama kalan hepsine eyvallah

Unbeatable

Üye
karakter demageleri çok tartışılacak konu sana göre fazla ona göre az. sana o göre o güçsüz bana göre bu aşırı güçlü bunlar forumda 2 konuya bakılarak yapılcak işler değil. Ama kalan hepsine eyvallah
Karakter damageleri yazmayacaktım ama okçu karakteriyle ilgili çok fazla ağlamaklı konu gördüğüm için yazdım :D

umurcan946

Üye
optimizasyon düzeldi bence yanlış configli bilgisayarlar sorun yaşıyor özellikle şu son gelen launcherde low high ayarı aşırı derece sistemimi rahatlattı i5-3270 gtx750 2gb 16 ram ile 1080p de med ayarlarda 40 50 fps alırken işlemci ve ekran kartı %100 çalışıp darboğaz yaşıyordu low a çekip görsel olarak birşey kaybetmedim ama şuan aynı ayarlarlarda 65-70 pfs alıyorum ek olarakta sistemim darboğaza düşmüyor işlemci max 70-80 çalışıyor. diğer konulara gelicek olursak oyun daha aşırı yeni böyle sorunların olması normal gerek discord gerek forumda yönetime karşı aşırı eleştiri yapılıyor her gelen güncellemede birşeyler için mücadele edildiğini oyunun daha iyi olucağını anlıyoruz zaten.

Namaleon

Üye
Optimizasyonda malesef sorun var. İnşallah yakın bir süreçte iyileştirmeler gözle görülecek kadar farkeder. Sistemim gayet iyi, oyunda ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum fakat ciddi anlamda sistemi yoruyor oyun. Özellikle dorion kalabalık pazar alanları vs pc yi resmen yırtıyor. İşlemcinin ve ekran kartının hiç böyle çalıştığını hatırlamıyorum.

Unbeatable

Üye
optimizasyon düzeldi bence yanlış configli bilgisayarlar sorun yaşıyor özellikle şu son gelen launcherde low high ayarı aşırı derece sistemimi rahatlattı i5-3270 gtx750 2gb 16 ram ile 1080p de med ayarlarda 40 50 fps alırken işlemci ve ekran kartı %100 çalışıp darboğaz yaşıyordu low a çekip görsel olarak birşey kaybetmedim ama şuan aynı ayarlarlarda 65-70 pfs alıyorum ek olarakta sistemim darboğaza düşmüyor işlemci max 70-80 çalışıyor. diğer konulara gelicek olursak oyun daha aşırı yeni böyle sorunların olması normal gerek discord gerek forumda yönetime karşı aşırı eleştiri yapılıyor her gelen güncellemede birşeyler için mücadele edildiğini oyunun daha iyi olucağını anlıyoruz zaten.
İşlemcinin 70-80 çalışması sorun zaten :D

mecbur

Üye
craft açılmali en azından cooking acilen tekrar devreye girmeli

umurcan946

Üye
darboğaz yapmasındansa % 70 80 çalışması normal kanka sistemimde öyle iyi bir sistem değil sonuçta ddr3

ReginaMeis

Üye
3.Auction house bir an önce stabil olarak çalışır hale getirilmeli.
Buna kesinlikle katılıyorum. Fakat pazardan ailesini geçindiren, oyunu oyun gibi oynamayan insanların etkisinde kalmazlar inşallah. Onlar gelmesini istemiyorlar çünkü. Para kazanamıyorlarmış. Fatura felan ödeyeceklermiş.

TheUprising

Üye
Ne optimizesi ne crafti ne damagesi paşalar ? Party barinin acilen düzeltilmesi gerekiyor

Zayk0

Üye
Optimizasyonda bu saatten sonra büyük bir değişklik olacağını düşünmüyorum başka oyun motoru ile yeni bir client yapılmadığı sürece ama katılıyorum. Solo zindanların görselinden önce çözülmesi gerek bir sürü problem var .

anilxdd

Üye
şuan oyunun optimizasyon durumu nasıl? en son gtx 950m ile kötü bir deneyim yaşamıştım.

Jacques

Üye
Benim inancım kalmadı ekibe bir aydır party barı çözemez mi koca ekip. Bi kitlede bırakmış gibi pazarda yaprak kımıldamıyor.

Bruce_Lee

Üye
Benim inancım kalmadı ekibe bir aydır party barı çözemez mi koca ekip. Bi kitlede bırakmış gibi pazarda yaprak kımıldamıyor.
''Koca ekip'' kısmından şüpheliyim. Bildiğime göre en son, yirmi kişi vardı ekipte. Yirmi kişiden kaçı yazılım kısmında bir bilgim yok.

Kimsenin ekmeğinde değilim, fakat yayıncılara v.s sponsor olmak yerine; ekip büyültülse, herkes rahatlar düşüncesindeyim.

Oynanışı keyifli olmayan bir oyunun, seyir zevki olacağını sanmıyorum. Ki zaten yayın yapan kişilerde bugları ve hataları, yayında sıkca dile getiriyor. Bu nasıl bir reklam olabilir şüpheliyim.

Yazılım işi ile ilgili bir bilgim yok. Fakat küçük bir ekibe göre çabaladıklarını görebiliyor ve çabalarını takdir ediyorum.

Ama oyunun gidişatını beğenmiyorum (şimdilik).

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt