Öneri ÖNERİ! Binek ve petler hakkında

Siderze

Üye
Selamlar herkese öncelikle oyuna yeni başlayacağım ve sırf dungeon sistemi olduğunu bildiğim için. Normal de World of warcraft oynayan birisiyim.

Wow'da bildiğiniz üzere binekler ve petler var. Hem mağaza bazı binekler satın alabiliyorsunuz veya dungeonlara girerek düşebiliyorsunuz. İnsanların çoğunluğu binek farmı dediğimiz sistemi yapıyor. Yani mesela oyunda çok zor düşen bir binek var ve bunu sadece o dungeondan düşürebilir. Kolay düşebilen binekler de var tabi ki. Düşme olasılığı düşük olan bineklerle uğraşan insanlar belki 1 kere de düşebiliyor belki 1 sene boyunca bile girse düşüremeyebiliyor o kadar düşük bir ihtimali var bineği düşme ihtimali. Bu da oyunun eğlenceli hale gelmesini sağlıyor bana göre.

Eğer binek ve petlerle de ilgilenebilirseniz daha çok binek ve pet yaparsanız oyun daha çok eğlenceli bir hale gelecektir. Tabi şuan alphadayız biliyorum bunları yapmanız zaman alacaktır elbet. Ama bunlarla da ilgilenirseniz çok güzel bir oyun olacağına emin olabilirsiniz. Ama oyunu size tavsiyem lütfen ama lütfen p2w üzerinden bir oyun yapmayın. Ben çok gördüm ve bütün oyuncular da gördü. Herhangi bir oyun firması oyunu çıkarırken oyunda p2w olmayacak der ama olur. Bu hataya lütfen siz düşmeyin ve yapmayın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt