Öneri Öneri - Eksik - Hata'lar hakkında (Güncel) **/ 13.03.2023 \**

Gabriel

Üye
Dostum özgün bir çözüm söyle başım üstünde yerin var.

Şuan senin söylediğin her özellik diğer oyunda var. Sana git diğer oyunu oyna desem hakaret olarak kabul edersin.

Belki oyunun iyiliği için burda yazıyorsun ama ben yinede diğer oyundaki hiç bir özelliği burda görmek istemiyorum.

Benim sana anlatacak hiç bir şeyim yok. Büyü hasarı - fiziksel hasar gibi bir farkın ne olduğunu ve element hasarı ne işe yarar bunu bilmiyorsun. Sınıfların anlamlarının ne olduğunu bilmiyorsun ve anlamak istemiyorsun, herkes öğrenmiş bir oyuna benzemesin lafı sınıflar bozuk, element hasarları işlemiyor diyorum - cevap: aman şu oyuna benzemesin. Tekrarlıyorum elemental hasarları ve sınıflar bozuk / Tamamını Türkçe yazdım belki bu şekilde daha net anlarsınız.
Bu konuda daha fazla sana cevap vermeyeceğim, bozuk bir yapıyı özgün diye savunmak sadece saçmalık.

Alkoer

Üye
Benim sana anlatacak hiç bir şeyim yok. Büyü hasarı - fiziksel hasar gibi bir farkın ne olduğunu ve element hasarı ne işe yarar bunu bilmiyorsun. Sınıfların anlamlarının ne olduğunu bilmiyorsun ve anlamak istemiyorsun, herkes öğrenmiş bir oyuna benzemesin lafı sınıflar bozuk, element hasarları işlemiyor diyorum - cevap: aman şu oyuna benzemesin. Tekrarlıyorum elemental hasarları ve sınıflar bozuk / Tamamını Türkçe yazdım belki bu şekilde daha net anlarsınız.
Bu konuda daha fazla sana cevap vermeyeceğim, bozuk bir yapıyı özgün diye savunmak sadece saçmalık.
Elementle ilgili söylediklerin zaten oyunun başından beri var olan mekanik hatalar. Bunların düzeltilmesi için defalarca ticket attım. Defalarca konu açıldı.

Sana karşı çıktığım olay diğer oyundaki özellikleri teker teker sayıp buraya gelmesini istemen.

Kendi işine geldiği gibi okuma benim yazdıklarımı. Magenin element olayının çözülmesini hepimiz istiyoruz. Sadece mage değil diğer sınıf silahlarında da elementler çalışmıyor. Çalışan tek element poison ve bu yüzden bir çok silah poison dmg ye çevrildi. Tabi sen bana laf yetiştirmekten araştırma yapamazsın bunu bilmezsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt