Nachden
Üye

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bu oyunu sabırla bekleyip onca sorun sıkıntıya rağmen hız kesmeden, yorulmadan oynayan herkese selam olsun.
Herhangi bir x oyunla karşılaştırma yapacak örümcek kafalılar da lütfen bu başlıktan uzak dursun.
Oyun güzel, herkesi heyecanlandırdı. Bu kadar yoğunluk bekleniyor muydu? Beklenmiyordu belki de ama bence gerekli hazırlık hiçbir sıkıntı yaşatmayacak düzeyde olmalıydı.
Herkesi memnun etmek dünyanın en zor işidir. Ama kimse memnun değilse orada bir sorun vardır.
Duyup gördüğüm ve deneyimlediğim sorunları ve önerileri burada paylaşacağım (Lütfen siz de değerli yorumlarınızı eksik etmeyin)
Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Siz de aklınıza gelen rahatsız olduğunuz şeyleri bu başlık altına yazarsanız bilgi kirliliğini önlemiş oluruz.
Yeni bir oyun, yeni bir heyecan. Bunların hepsinin düzeleceğini biliyoruz.
Rise Online ekibine teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.
Öncelikle bu oyunu sabırla bekleyip onca sorun sıkıntıya rağmen hız kesmeden, yorulmadan oynayan herkese selam olsun.
Herhangi bir x oyunla karşılaştırma yapacak örümcek kafalılar da lütfen bu başlıktan uzak dursun.
Oyun güzel, herkesi heyecanlandırdı. Bu kadar yoğunluk bekleniyor muydu? Beklenmiyordu belki de ama bence gerekli hazırlık hiçbir sıkıntı yaşatmayacak düzeyde olmalıydı.
Herkesi memnun etmek dünyanın en zor işidir. Ama kimse memnun değilse orada bir sorun vardır.
Duyup gördüğüm ve deneyimlediğim sorunları ve önerileri burada paylaşacağım (Lütfen siz de değerli yorumlarınızı eksik etmeyin)
- Oyun girişinde server seçiminin daha yararlı olacağını düşünüyorum. O server içinde kamplar yine olabilir ama tek server yoğunluğunu alacaktır.
- Pazar sunucusu olmalı ya da sadece belirli kamplarda pazar kurulabilmeli. Şu an kim nereye pazar kuruyor belli değil.
- Karakterler hafif uzaktan çıplak gözüküyor. Ve bazen yanında olsan da çıplak duruyor.
- Karakterler koşarken takılma yaşanıyor özellikle Death Valley'de var bu sorun. Bu şekilde kimsenin pk'dan zevk alabileceğini düşünmüyorum.
- Death Valley haritasında loot yapabilecek herhangi bir materyal mağazaya eklenmeli.
- Klanların herhangi bir ayırt edici özelliği bulunmalı, sadece karakter üzerinde bir yazı yazmamalı diye düşünüyorum.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Siz de aklınıza gelen rahatsız olduğunuz şeyleri bu başlık altına yazarsanız bilgi kirliliğini önlemiş oluruz.
Yeni bir oyun, yeni bir heyecan. Bunların hepsinin düzeleceğini biliyoruz.
Rise Online ekibine teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.