Öneri/Şikayet (Genel)

Nachden

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle bu oyunu sabırla bekleyip onca sorun sıkıntıya rağmen hız kesmeden, yorulmadan oynayan herkese selam olsun.
Herhangi bir x oyunla karşılaştırma yapacak örümcek kafalılar da lütfen bu başlıktan uzak dursun.

Oyun güzel, herkesi heyecanlandırdı. Bu kadar yoğunluk bekleniyor muydu? Beklenmiyordu belki de ama bence gerekli hazırlık hiçbir sıkıntı yaşatmayacak düzeyde olmalıydı.
Herkesi memnun etmek dünyanın en zor işidir. Ama kimse memnun değilse orada bir sorun vardır.
Duyup gördüğüm ve deneyimlediğim sorunları ve önerileri burada paylaşacağım (Lütfen siz de değerli yorumlarınızı eksik etmeyin)

• Oyun girişinde server seçiminin daha yararlı olacağını düşünüyorum. O server içinde kamplar yine olabilir ama tek server yoğunluğunu alacaktır.
  • Pazar sunucusu olmalı ya da sadece belirli kamplarda pazar kurulabilmeli. Şu an kim nereye pazar kuruyor belli değil.
  • Karakterler hafif uzaktan çıplak gözüküyor. Ve bazen yanında olsan da çıplak duruyor.
  • Karakterler koşarken takılma yaşanıyor özellikle Death Valley'de var bu sorun. Bu şekilde kimsenin pk'dan zevk alabileceğini düşünmüyorum.
  • Death Valley haritasında loot yapabilecek herhangi bir materyal mağazaya eklenmeli.
  • Klanların herhangi bir ayırt edici özelliği bulunmalı, sadece karakter üzerinde bir yazı yazmamalı diye düşünüyorum.

Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Siz de aklınıza gelen rahatsız olduğunuz şeyleri bu başlık altına yazarsanız bilgi kirliliğini önlemiş oluruz.
Yeni bir oyun, yeni bir heyecan. Bunların hepsinin düzeleceğini biliyoruz.
Rise Online ekibine teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.

MrYESiL

Üye
Bu şekilde yapıcı eleştirilerin çoğalması lazım :) Hemen kestirip atmamak lazım.

Dilefruz

Üye
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Rise Online zamanla en iyisi olma yolunda. Kısa süre içerisinde çoğu sorunun önüne geçilecek ve sizlere oyun keyfini tam anlamıyla yaşatacaktır. Bu süre içerisinde sakin ve anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Keyifli Oyunlar.

Nachden

Üye
Teşekkür ederim fakat insanlar işlerinden gelip heyecanına kaldığı yerden devam etmek için bilgisayarlarına oturuyor. Sonuç? Hüsran.
Bakım saatlerini düzenlemelisiniz. Ya da oyunu tam anlamıyla oturtana kadar kapatın ve açmayın....

husko241

Üye
Bence İnt BP eklenebilir. Ayrıca bakım saatleri sabaha doğru veya gün içerisinde olabilir. Yoğun olmayan saatlerde yapılmalı bence. Bir istatistiği illaki vardır bunun.

Error

Üye
ben laptopdan giriyorum hiç bişeyde fan açmayan pc bu oyunda herşey sonda 3 saatte şarjı yiyor bence en önemli problem bu gibi duruyor doğal olarak serverda kasıyodur biz uzaktan böle kasıyosak server nasıl kasım kasım kasılıyodur siz düşünün yada süper bilgisayar a kurmalılar servere başka çaresi yok gibi

TheJimmyQ

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle bu oyunu sabırla bekleyip onca sorun sıkıntıya rağmen hız kesmeden, yorulmadan oynayan herkese selam olsun.
Herhangi bir x oyunla karşılaştırma yapacak örümcek kafalılar da lütfen bu başlıktan uzak dursun.

Oyun güzel, herkesi heyecanlandırdı. Bu kadar yoğunluk bekleniyor muydu? Beklenmiyordu belki de ama bence gerekli hazırlık hiçbir sıkıntı yaşatmayacak düzeyde olmalıydı.
Herkesi memnun etmek dünyanın en zor işidir. Ama kimse memnun değilse orada bir sorun vardır.
Duyup gördüğüm ve deneyimlediğim sorunları ve önerileri burada paylaşacağım (Lütfen siz de değerli yorumlarınızı eksik etmeyin)

• Oyun girişinde server seçiminin daha yararlı olacağını düşünüyorum. O server içinde kamplar yine olabilir ama tek server yoğunluğunu alacaktır.
  • Pazar sunucusu olmalı ya da sadece belirli kamplarda pazar kurulabilmeli. Şu an kim nereye pazar kuruyor belli değil.
  • Karakterler hafif uzaktan çıplak gözüküyor. Ve bazen yanında olsan da çıplak duruyor.
  • Karakterler koşarken takılma yaşanıyor özellikle Death Valley'de var bu sorun. Bu şekilde kimsenin pk'dan zevk alabileceğini düşünmüyorum.
  • Death Valley haritasında loot yapabilecek herhangi bir materyal mağazaya eklenmeli.
  • Klanların herhangi bir ayırt edici özelliği bulunmalı, sadece karakter üzerinde bir yazı yazmamalı diye düşünüyorum.

Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Siz de aklınıza gelen rahatsız olduğunuz şeyleri bu başlık altına yazarsanız bilgi kirliliğini önlemiş oluruz.
Yeni bir oyun, yeni bir heyecan. Bunların hepsinin düzeleceğini biliyoruz.
Rise Online ekibine teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.
buraya eklenenecek daha çok şey var bunu oyun içinden ticket olarak atmak da iyi olur dostum

MrYESiL

Üye
Gündüz server sorunu giderilir diye düşündüm ama maalesef olmadı. Yarın iş çıkışını bekliyecez artık :)

Error

Üye
apost ve deru bari onların isimleri deişmeseydi ömrümüz geçti oralarda biraz duygulanırdık

Nachden

Üye
Yine hiçbir şekilde Death Valley'e ışınlanamıyoruz. Lütfen ya..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt