Öneri!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darbe001

Üye
Ağa ya şu oyunu kapatın 24 saat o şekilde bir bilgi vererek bakımınızı yapın eksiklerin hepsi olmasa da 24 saatte yapılabilecek kadarını yapın tekrar açın.. yada durmadan notice atıp 10dk bakım diyerek oyunu kapatıp durmayın 3 tane exp sc boşa gitti. telafisi olacak deniliyor bir telafide görmedik. 24 saat kapatın yapılan iyileştirmeleri bildirin yapılamayanları da bir başka gün bakım günü verin o gün yapın içimizde oyun hevesi kalmıyor 23 kişi başladık 10 kişi kaldık oyunda böylemi devam edeceksiniz anlamadık ki...

Lasrok

Üye
Yazılım firmalarını az çok bilirim. Şuan içerisi savaş alanı gibidir eminim ki çabalıyorlar ama ha diyince çözülemiyodur muhtemelen,e oyunu kapatınca çözülemezse o daha büyük bir problem. Biraz zaman lazım, beklememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

huseyin35

Üye
yabancı herhangi pvp serverlarda bile charı oyuna sokardım bırakırdım balığa 2 hafta balık yapardı ne lag ne dc

Dilefruz

Üye
Ağa ya şu oyunu kapatın 24 saat o şekilde bir bilgi vererek bakımınızı yapın eksiklerin hepsi olmasa da 24 saatte yapılabilecek kadarını yapın tekrar açın.. yada durmadan notice atıp 10dk bakım diyerek oyunu kapatıp durmayın 3 tane exp sc boşa gitti. telafisi olacak deniliyor bir telafide görmedik. 24 saat kapatın yapılan iyileştirmeleri bildirin yapılamayanları da bir başka gün bakım günü verin o gün yapın içimizde oyun hevesi kalmıyor 23 kişi başladık 10 kişi kaldık oyunda böylemi devam edeceksiniz anlamadık ki...
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Bazı şeyler söylediğiniz kadar basit olmuyor. Sunucu sorunları komple çözülecek geliştirici ekip şuan üzerinde çalışıyor. Bu esnada kopma/askıda kalma sorunları doğabilir. Premium ve scroll eşyaları için ek olarak telafi ve etkinlikler gelecektir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt