Öneri Öneriler dikkat edilmeli

mertuser

Üye
Ekibe büyük saygı duyuyorum lütfen şu altta belirttiğim konulara büyük önem gösterin.

• Mage çok kötü durumda. Karakterin duruşu olsun, kumaş kıyafetleri olsun, ciltleri olsun, itemleri olsun. Lord of the rings veya magicial tarihi filmlerden esinlenerek bir tasarım yapmanızı rica ediyorum. Skill efektleri de çok kötü. Alan skilleri ve alanı gösteren efektte çok kötü. Stafflar da çok kötü. Staff yukarıya doğru bakmıyor, abartı uzun ve çok ince ve diğer staffların tasarımları da kötü.
  • Karakterlerin yapısal sorunları var ince gibi duruyorlar. Çok hafif bir tık vücut eklenmeli.
  • Koşuşlarda ve yürüyüşlerde sorun var.
  • Silahlar ince kağıt gibi. Yan bakında tamam ama iteme arkadan yada önden bakınca kağıt inceliğinde. Elde kağıt tutuyormuş gibi duruyor. (Örnek asas itemleri, mage itemler, warrior raptor.) Biraz kalınlık ve ovallik verilmeli.
  • Roguelerin elinde silahlar bir tık büyük duruyor. Hafif küçültülmeli. Kadın roguelerde bu göze daha çok batıyor.

Aklıma geldikçe eklerim. Saygılar...

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhabalar,

Saydığınız tüm görsel bozukluklar open beta sürecinde giderilmiş olacaktır. Şuan arka planda tüm karakter modellemeleri tekrardan yapıldı ve bitirildi, discord adresinde bazı karakterler paylaşılmıştı. Silah-armor-animasyonlar bunları düzeltmek sorun değil, sadece zaman alıyor. Karakterleri çizimleri bittikçe neden yer değiştirmiyorsunuz derseniz; her elbisenin tek tek yeni karakterlere geçirilip iskelet sisteminin ve animasyonların tekrar düzenlenmesi gerektiğindendir. Silahların effecktlerini Alpha-2 sürecinde aktif etmeyi planlıyoruz. Yeni karakterlerimizi Beta sürecinde aktif etmeyi planlıyoruz. Dediğimiz gibi görsel iyileştirmelerin bir sınırı yoktur, şu durumda önemli olan oynanabilirlik ve sistemlerin düzgün çalışmasıdır. Keyifli oyunlar

mertuser

Üye
Cevabınız için teşekkür ederim. Bunları bilmek ve sizden duymak bizler için gerçekten değerli. Elimizden geldiğince kendi penceremizden bakıp sizlere durumları iletmeye çalışıyorum, çalışıyoruz. Şuan için elimizden gelebilen destek bu şekilde.

Çok iyi bir ekipsiniz. Size inanıyoruz. İyi ki varsınız. İyi çalışmalar dilerim.

_AYDOS_

Üye
Karakter iyileştirmeleri elbette zamanla güncellemelerle minimize edilecektir.Böyle bir ekip gerçekleştireceğini umuyorum. Ama alfa sürecindeki bir oyundan bence kat kat fazla güzel ve göze çarpan eksik yanları az.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt