Online Sayısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynch

Üye
Oyun içerisinde anlık online sayısını neden göstermediğiniz hakkında kücük bir açıklama istiyorum.
Herhangi bir hakaret yada forum kurallarını ihlal eden bir konu açmadığımı düşünerek konunun silinmeyeceğini düşünüyorum.

destek olmak amacı ile konuyu uplayabilirsiniz teşekkürler.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyuncu sayısını yansıtmak planlarımız arasında yok, en azından önümüzdeki uzun bir süreç için

Lynch

Üye
Hiç bir zaman bu yönde bir planımız olmadı ve şu an güncel düzenlemeler / güncellemeler üzerinde çalıştığımız için zor görünüyor.
alçak gönüllük ile cevap vermek isterim.
Sadece güncel düzenlemeler ve güncellemeler üzerinde çalıştığınız için online sayısını göstermediğinizi düşünmüyorum.
bir çok teori üretebilirim bu durum için fakat altını dolduramadığım bir konu için yorum yapmak haddime değil.
gördüğüm kadarıyla topluluğun istekleri üzerine çalıştığınızı söylüyorsunuz ( oto atak gibi istenmeyen birşeyin geri dönüş aldık denilip üzerinde çalışma yapmanız gibi ) bu konuyla alakalıda anket sonucunda oyuncuların isteklerine cevap verecekmisiniz merakla bekleyip aktif olarak açtığım konunun takibinde olacağım söyleyeceklerim bu kadar iyi çalışmalar iyi akşamlar :)

DeadN0t

Üye
Sen şakamısın? Oyuncu anket ile resmen oyun yönetimini tehdit ediyor :D Anket açtım hadi sıkıysa sonuçlansın gösterme bakalım der gibi. Kafan mı güzel senin? Online listesini göstermek zorundalar mı hangi oyunda var böle ?
Bu nasıl bir kitle la pvp server mi burası asdfA:SDF

Alkoer

Üye
Benim için hayati bir özellik olur.

Forumda inatla aynı şikayetlere " çoğu" zaman yapıcı yorumlar yapıp, oyun içi birçok geri bildirimde bulunuyorum.

Server daki aktif kullanıcı sayısı benim için belirleyici olur.

Lynch

Üye
Sen şakamısın? Oyuncu anket ile resmen oyun yönetimini tehdit ediyor :D Anket açtım hadi sıkıysa sonuçlansın gösterme bakalım der gibi. Kafan mı güzel senin? Online listesini göstermek zorundalar mı hangi oyunda var böle ?
Bu nasıl bir kitle la pvp server mi burası asdfA:SDF
Oynadığım bütün MMORPGlerde oyuncu sayısını gösteren bir ibare yada sitesinde vardı bence üslubuna dikkat et hoşuna gitmeyen bir durum varsa bildirebilirsin boşuna tartışma çıkartmaya çalışma kisisel probleme dönüştürme

Fischer

Üye
Merhaba,

Konu, yönetim tarafından cevaplandığı için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt