İstek Optimizasyon OKU

Sembol

Üye
Selam rise online , şimdi sistemim rx580 8 gb r3 1300x 16 gb Ram 3000 mhz ,bu sistemle bu oyunu oynayamıyorum işlemciye low ayarlarda bilee çok fazla yük biniyor fps 60 da sıfırladım ayarlar low ekran görüntüsü 100 de geri kalan ne var ne yok kapalı ama oyun akıcı değil bu oyun burda olmamış. saglam bi optimizasyon güncellemesi gerekiyor yoksa silip oynamayacam oynu bu sistem low ayarda yanıyor artık gerisini siz düşünün bir oyun için sistemimi yakamam o 2022 yılındayız bütün güncel oyunları hing ve ultrada oynadım bu kadar yanmadı PC ama risede işlemci ekran karti alev alıyor ve akıcı değil oyunun yağ gibi akması lazım birde low ayarlarda ekran girişindeki cpu ayarida low performansta ama gene pek işe yaramamış ins en kısa zamanda düzeltilir ve oynarım.iyi oyunlar herkese

skaebneN

Üye
Optimizasyon konusunda tamamen haklısın. R3 1300X sana sorun çıkarıyor galiba. Bende RX580 8GB DUAL OC var. Güncel sürücü ile yüksek ayarlarda sabit fps oynayabiliyorum. İşlemci konusunda 1600AF 12nm kullanıyorum. Daha yüksek oyunlarda daha çok FPS olmama rağmen bu oyunda cidden bir optimizasyon sorunu var.

Monarchy

Üye
Bu oyun özellikle 6 çekirdek 12 parçacık ve üzeri işlemcilere ihtiyaç duyuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt