optimizasyon Sorununa Biran Önce el atılması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FUULLKeDeR

Üye
Serverde herşey iyi güzel gelişiyor ama bir türlü en önemli olan 1 derecede yapılması gereken optimizasyon sorunu hala beklemedeyiz kasma donma ve oyuna girememe problemleri ne zaman bitecek ve nezaman rahatca oynıyabilecegiz bu optimizasyon yapılacak mı ? yoksa en sonamı bırakılacak

iGorDivandakoR

Üye
1. Oyun saniyelik takılıyor
2. Bütün karakterler konservede dizilmiş balık gibi aynı boyda kadın karakter erkek karakter warrıor vs boy hiç önemsenmemiş.
3. Giydiğimiz pus kıyafetleri bulanık gözüküyor.
4.Bence ayda bir kostüm gelmeli oyun her sınıfta 2 tane pus kıyafetine mahkum bırakılmamalı.

Karabatur

Üye
Serverde herşey iyi güzel gelişiyor ama bir türlü en önemli olan 1 derecede yapılması gereken optimizasyon sorunu hala beklemedeyiz kasma donma ve oyuna girememe problemleri ne zaman bitecek ve nezaman rahatca oynıyabilecegiz bu optimizasyon yapılacak mı ? yoksa en sonamı bırakılacakAynı so

Karabatur

Üye
Aynı sorunlardan baygınlık geldi acilen serverların düzeltilmesi lazım bir exp etkinliği yapılıyor millet üst üste çıkıyor hem yetersiz hem aşırı lag var.Bugün zindanlar acildi 12'den önce birkez party zindana girdik lagdan oynayamadık herkes düştü scler yandı.Pazar güncellemesi cabası 40tane pazar kurduruyorlar yahu oyundaki oyuncuların %60'ı zaten çift pc oynuyor 24 saat pazarda karakter bırakıyor tek pc'den oynayan insanlar ne yapacak akıl karı değil.
Acilen hem oyun ekibinin geliştirilmesi ve genişletilmesi lazım aynı zamandada mevcut kanaların 2 katı kanal acılması lazım bu şekilde yürümez.

JaxSui

J
Oyunun alfadan bu yana ne kadar geliştiğini bilmiyorsunuz anlaşılan. Ben hatta şunu söyleyeyim. Anlık fps drop hariç benim Laptop fan bile çalıştırmıyor artık. Gayet güzel gidiyor optimizasyon işlemleri.

Karabatur

Üye
Oyunun alfadan bu yana ne kadar geliştiğini bilmiyorsunuz anlaşılan. Ben hatta şunu söyleyeyim. Anlık fps drop hariç benim Laptop fan bile çalıştırmıyor artık. Gayet güzel gidiyor optimizasyon işlemleri.
Optimizasyon yeterli değil ama oyunu oynanmaz kılmıyor evet. Ancak acilen serverların düzeltilmesi ve kanalların çoğaltılması lazım.

fstab

Üye
rtx 3070 ryzen 5900x ile bende bile anlık saniyelik drop giriyor(en düşük ayarlarda oynamama rağmen :D), sorun bende sanıyordum ama demek ki benle alakalı değilmiş saniyelik drop önemsiz gibi gözüksede bazen bu yüzden çok şey kaybediyoruz

JaxSui

J
rtx 3070 ryzen 5900x ile bende bile anlık saniyelik drop giriyor(en düşük ayarlarda oynamama rağmen :D), sorun bende sanıyordum ama demek ki benle alakalı değilmiş saniyelik drop önemsiz gibi gözüksede bazen bu yüzden çok şey kaybediyoruz
Drop sorunu son güncelleme ile geldi. Yakında da tekrar bunun için bir güncelleme geleceği söylendi.

Paris

Üye
Her güncellemede optimizasyon çalışmaları yapılmaktadır. Son güncellemeyle yaşanan drop problemi hakkında yetkili ekip çalışıyor, gelecek güncellemeyle birlikte düzeltilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt