Ortada Çıkan Yazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsmh1x

Yeni Üye
Oyuna yeni başladım,
Görev yaparken mobu kestiğimde sürekli ortada bir yazı çıkıyor bunu kapatmanın yolu yok mu?
mob öldüğünde diğer moba gitmek veya hareket etmek için yıllardır tam o alana tıklıyoruz ama oraya yazı koymuşlar yazının üstüne tıklayınca karakter hareket etmiyo can sıkıcı bir durum oluşuyo

RickSancheZz

Üye
kanser olduk be ağam, çözüm şunu bi hotfix atın zor olduğunu sanmıyorum ama zorsada öncelik verseniz iyi olur oyun kalitemiz düştü

neyimlaanben

Üye
Hangi yazı kanka o ben dün 7 görev yaptım elle hiç problem yaşamadım belki dikkat etmemisimdir . Bende bı usste kesilen kesilmesi gereken mob sayısı çıkıyor mobu kesince

fstab

Üye
Hangi yazı kanka o ben dün 7 görev yaptım elle hiç problem yaşamadım belki dikkat etmemisimdir . Bende bı usste kesilen kesilmesi gereken mob sayısı çıkıyor mobu kesince
kill görevlerinde veya normal mob kesme görevlerinde kaç tane olduğunu belirten yazı çıktığında o ekran oyunu kitliyor onun üzerine tıklayamıyorsun yani şeffaf yapmaları gerekirken önde duracak şekilde yapılmış bu yüzden oynanırlığı bozuyor karakterler salak saçma yerlere gidiyor skiller atılmıyor ekranın ortasında çıktığı için özellikle mage ve priestlerin alan skilleri çok sıkıntı yaşatıyor, ve bu durum 5 gündür böyle, oynanabilirliği bu kadar etkileyen bir hatanın bu kadar süre çözülmemesi de yorumsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt