İstek Oto Saldırı ve Kutu Toplama

capodecina

Üye
Merhabalar yöneticilerden aldığım yanıtlara göre death valleyde kutuları elle toplayıp, moblara da elle atak vereceğiz. Bunun da itemler değer kaybetmesin diye yapıldığı söylendi.
Eğer maksat buysa insanları fiziksel olarak yormaktan ise itemlerin droplarının düşürülmesi daha mantıklı olmaz mı ? Çünkü insanlar elle farm atıp, elle kutu toplarsa bir zaman sonra sıkılıp bunalırlar bu da user kaybına sebebiyet verir. Oyuncuların enerjisini angarya işlere harcatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bunun düzelmesi umuduyla bu konu açıyorum. Burada bahsettiğim şey genie ve oto loot onu da belirtiyim çünkü arkadaşlar hep makro olarak değerlendirmişler. Benim önerim şu ; genie elle atak yapmaya göre daha yavaş atak yapsın ve macro açıldığında kendiliğinden genie dursun ve oto loot death valleyde de çalışsın.

Son düzenleme:

ZenQuiel

Üye
Merhabalar yöneticilerden aldığım yanıtlara göre death valleyde kutuları elle toplayıp, moblara da elle atak vereceğiz. Bunun da itemler değer kaybetmesin diye yapıldığı söylendi.
Eğer maksat buysa insanları fiziksel olarak yormaktan ise itemlerin droplarının düşürmesi daha mantıklı olmaz mı ? Çünkü insanlar elle farm atıp, elle kutu toplarsa bir zaman sonra sıkılıp bunalırlar bu da user kaybına sebebiyet verir. Oyuncuların enerjisini angarya işlere harcatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bunun düzelmesi umuduyla bu konu açıyorum.
İtem değerini korumaktan ziyade otomatik/makro sistemleri engellemek için olabilir

washigo

Üye
Death Valley savaş haritasıdır farm değil... Siz farm yaparken saldırıya uğradığınızda oto attack napacak ? Ölürseniz otomatik o koordinata gelip devam mı etsin istiyorsunuz ? Bunları yaparak oyun oynadığınızı mı sanıyorsunuz ? Sizin angarya dediğiniz şey oyundan zevk almaktır.

Ouss

Üye
Birisi bu arkadaşa mmorpg oyunu hakkında konuştuğunu hatırlatabilir mi :D

Phondeep

Üye
Belli ki oyunu oynamayacaksın, charı afk bırakıp gideceksin. Sen en iyisi git başka oyun oyna burayı rahat bırak bi bitmediniz :)

X A

Üye
Çok doğru ve yerinde bir karar vermiş yöneticiler aynen destekliyorum. Makro ve otocuların önüne ne kadar geçilebiliyorsa o kadar geçilsin.

AzametAbi

Üye
Bencede doğru bir hareket emek vererek birşeyler yapmak daha zevkli olacak

capodecina

Üye
İşin angarya kısmını o kadar çok seviyorsanız death valley dışındaki haritalarda da pet kullanılmasın elinizle toplayın bütün kutuları 5 saat bakalım o zaman fikriniz değişecek mi :)

Decrt

Üye
DV deki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Merak etme slotları 8 kişi bile zor kesiyorsun. Kutu toplamaya bol bol vaktin olur.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Death Valley haritasına özel otomatik atak uygun olmaz diye düşünüyorum. Bunun yerine ilerde afq farm slotu yapılabilir ama tabiki geniş bir inceleme istiyor.

Black Vortex

Üye
İşin angarya kısmını o kadar çok seviyorsanız death valley dışındaki haritalarda da pet kullanılmasın elinizle toplayın bütün kutuları 5 saat bakalım o zaman fikriniz değişecek mi :)
mob u kesmek için 10 tane tuşa basıcaksın kutuyu açmak için 1 tuşa basmak mı yoruyor seni ?

joAvex

Üye
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum bu konunun çözülmesi lazım.

Cetow

Üye
DOstum elle atak yapip fiziksel niye yorulalım czde zaten farm atarken darliyorlar ama tutmak ayri bi aci konuyu acan arkadasa katılıyorum

xCetowea

Üye
kardeşim adama laf atmışssınız da şöyle düşünün çalışan adam nasıl farm atacak işsizlerle nasıl mücadele edecek elle vurmaya meraklısınız da buna da çözüm bulun.

Sukuna

Üye
Eğer maksat buysa insanları fiziksel olarak yormaktan ise itemlerin droplarının düşürülmesi daha mantıklı olmaz mı ? Çünkü insanlar elle farm atıp, elle kutu toplarsa bir zaman sonra sıkılıp bunalırlar bu da user kaybına sebebiyet verir. Oyuncuların enerjisini angarya işlere harcatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bunun düzelmesi umuduyla bu konu açıyorum. Burada bahsettiğim şey genie ve oto loot onu da belirtiyim çünkü arkadaşlar hep makro olarak değerlendirmişler. Benim önerim şu ; genie elle atak yapmaya göre daha yavaş atak yapsın ve macro açıldığında kendiliğinden genie dursun ve oto loot death valleyde de çalışsın.
Pve angarya bir iş değildir. Birşeylerin oto yapılmasına her zaman karşı olmuşumdur. Ayrılan emeğin karşılığı alınmalı. Direk son levele gelmek ve PVP yapma gayeniz varsa malum oyuna dönmelisiniz. Burada nostaljiyle beraber, zorluğun zevkini tatma gayesindeyiz. Zor oluşu sadece keyif verecek, zahmet olarak gelmeyecek biz dürüstlere.

capodecina

Üye
Genieye karşı olmak ne zamandan beri dürüstlük sayılmaya başlandı bu kanıya nerden vardın bilmiyorum zaten death valleyde afk farm atılmaz devamlı darlayanlar olur ben afk farm atılsın demiyorum. Ama insanları da bu kadar yormanın bezdirmenin bir alemi yok. Benim maksadım bir an evvel max levele ulaşıp belli bir düzeyde item yapıp pvp ye katılmak. Hastalıklı bir bakış açın var kendini dürüst ilan edip beni dürüstsüzlükle suçluyorsun da neye göre ? Birini mi kandırıyom, birini mi dolandırıyorum , sahtekarlık mı yapıyom ? Ben daha önce bu şekilde oynadığım ve insanların nasıl bezip oyunu bıraktığını gördüğüm için böyle bir öneride bulunuyorum katılırsın katılmazsın saygı duyarım ama böyle dürüstlük falan diyip popülistlik yapmana lüzum yok.

anil

Üye
Çok sorgulama. Malum oyunda ne varsa burası da copycat işte. Değişiklik çok bekleme

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt