Otomatik Atak Yapma

HkmtKLC

Üye
Merhaba Rise Online çok büyük bir heyecanla başladım. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Yaşım 28 ve çalışıyorum. Zaman geçirmem gereken bir ailem var. Benzeri ismini vermek istemediğim malum oyunu yıllardır oynadım bir çok serverinda. Level kasmak için otomatik atak yapan Genie isimli oyun içi uygulamayı kullanıyordum. Bu beni gerekli olan seviyeye ulaşmama yardımcı oluyordu. Şimdi ise Rise Online'da böyle bir uygulamanın olmaması çok can sıkıcı. Bilgisayarda uzun süre kalmak zorunda bırakıyor ve bu durum beni oyundan soğuttu. Bir çok oyunda artık bu tarz oto atak yapan uygulama var. Oto atak uygulaması gelmediği sürece oyunu oynamayı düşünmüyorum. Level kasmayı zaten zor yapılmış birde oto atak yapma olmayınca oyundan zevk almak değil işkence çekmiş oluyorum. Bu konu hakkında diğer kullanıcıların düşüncelerini merak ediyorum. Oto atakla alakalı çalışmanız olacak mı? Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

AeroxRousseau

Üye
Kardeşim geri kalmanı anlıyorum hepimizin ilgilenmesi gereken şeyler var fakat bu durum herkez için aynı :) her zaman zirveye oynamaya gerek yok bence

HkmtKLC

Üye
Kimse elle kasmak istemiyor zorunlu şekilde macro kullanıyor. Genie getirseler herkes onla kasıcak. Çok daha fazla user gelicek. Şuanda level elle kasmak amelelik.

mmtakiff06

Üye
Haklisinda çok erken mesela ben çalışıyorum adam yayıncı 61 lwl olmuş ben 56 lwlim genie olsa adam mis gibi yayin yapar oto kasilir. Biz daha çok geride kaliriz emin ol

AeroxRousseau

Üye
Birde oyun şuan ilk gösterim aşamasında bazı şeylerin test edilebilmesi için belki bu gereklidir. Admin arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir bu benim görüşüm

Lasrok

Üye
Merhaba,

Şu an için gündemde otomatik kasılma ile ilgili bir sistem getirileceği düşünülmüyor.
Ayrıca macro kullanan kullanıcılar hakkında gerekli işlemlerin yapıldığını da bildirmek isterim.

HkmtKLC

Üye
Merhaba,

Şu an için gündemde otomatik kasılma ile ilgili bir sistem getirileceği düşünülmüyor.
Ayrıca macro kullanan kullanıcılar hakkında gerekli işlemlerin yapıldığını da bildirmek isterim.
Keşke kullanıcılara bi anket yapsanızda herkes fikrini belirtse oto atakla alakalı. Sonuçta serveri oluşturan userdır.

ZIWRO

Üye
Keşke kullanıcılara bi anket yapsanızda herkes fikrini belirtse oto atakla alakalı. Sonuçta serveri oluşturan userdır.
ya güzel kankam ben makroya bırakıp gittim yada oyunun oto sistemine bunun arasında fark varmı ?
ikiside aynı en azından sen getir.
makro'ya bırakan adamlara ban atarsın sebebin olur.
çözümler kolay

cnktrms

Üye
Bende @HkmtKLC arkadaşımızı destekliyorum. Herkes bu kadar zaman ayıramayabiliyor. En azından exp için olan kısmı için bile olsa genie olmalı diye düşünüyorum. Nasıl olsa şuan %90 macro herkes onu engelleyemedikleri kesin.

HkmtKLC

Üye
ya güzel kankam ben makroya bırakıp gittim yada oyunun oto sistemine bunun arasında fark varmı ?
ikiside aynı en azından sen getir.
makro'ya bırakan adamlara ban atarsın sebebin olur.
çözümler kolay
Dostum benim oynadıgım job priest genie olmadıgı sürece sürekli bilgisayar başında olmak zorundayım. Sen macro bırakıp gidebiliyosun benim öyle bir seçeneğim yok. Yanlıs anlasılmasın seçtiğim jobdan dolayı macro kullanamıyorum diye değil bu düşünceler. Asasda olsam warriorda olsam yıl olmuş 2022 oyunda oto atak yok amelelik yapmanın hiç mantığı yok.

az768

Üye
Otomatik oyun olan malum oyunlar belli ne görev yapabiliyorsun ne birşey mafyaları var slotların oyun ona dönmesin bırakın 1 hafta geriden gelerek 65 olsun herkes. Ondan sonra çok konu açılır burada şu slot bu slot mafyaları var diye

Kenshin

Üye
Merhaba,

Otomatik atak ile ilgili bir çalışmamız yok ve olmayacağı da görünüyor.

aykutbrt1

Üye
Merhaba Rise Online çok büyük bir heyecanla başladım. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Yaşım 28 ve çalışıyorum. Zaman geçirmem gereken bir ailem var. Benzeri ismini vermek istemediğim malum oyunu yıllardır oynadım bir çok serverinda. Level kasmak için otomatik atak yapan Genie isimli oyun içi uygulamayı kullanıyordum. Bu beni gerekli olan seviyeye ulaşmama yardımcı oluyordu. Şimdi ise Rise Online'da böyle bir uygulamanın olmaması çok can sıkıcı. Bilgisayarda uzun süre kalmak zorunda bırakıyor ve bu durum beni oyundan soğuttu. Bir çok oyunda artık bu tarz oto atak yapan uygulama var. Oto atak uygulaması gelmediği sürece oyunu oynamayı düşünmüyorum. Level kasmayı zaten zor yapılmış birde oto atak yapma olmayınca oyundan zevk almak değil işkence çekmiş oluyorum. Bu konu hakkında diğer kullanıcıların düşüncelerini merak ediyorum. Oto atakla alakalı çalışmanız olacak mı? Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Daha 7 gün oldu ne bu zirveye çıkma çalışmaları usta? Zamanın yoksa gerekirse 1,2 saat oyna bunu da yapamıyorsan hiç oynama yani. Bir sürü senin yaşında insan oynuyor oyunu düşünsene 1000kisi genieye bırakıyor tüm gün akşam geliyor kendi kasiyor ee geri kalan oyuncular armut mu toplayacak? Slotlar dolu olacak genieciler sayesinde diğer oyuncular nasıl kasacak?

X A

Üye
Bende akşamları 5 saat falan girebiliyorum 8 günde ancak 56 level %80e ulaşabildim. Oto atack kesinlikle gelmeyecek denildiği için başladım oyuna. Eğer gelirse ben ve ekibim bırakırız. Kesinlikle istemiyoruz olmaması gerekiyor öyle bir saçmalık.

aykutbrt1

Üye
Bende akşamları 5 saat falan girebiliyorum 8 günde ancak 56 level %80e ulaşabildim. Oto atack kesinlikle gelmeyecek denildiği için başladım oyuna. Eğer gelirse ben ve ekibim bırakırız. Kesinlikle istemiyoruz olmaması gerekiyor öyle bir saçmalık.
Aynen öyle ya sonrada millet slot arasın bulamasin genieciler aksama kadar geniede bırakıp geldiklerinde kendisi kassin aynı slotta zaten diğer oyuncular da önemsiz onlara göre vakti yoksa insanın oynamaz yada zamanla gelişir hemen gelişme peşinde kimse olmamalı tadını çıkarın oyunun zamanla zaten gelisicek oyun

Nodar

Üye
akkında diğer ku

Aynen öyle ya sonrada millet slot arasın bulamasin genieciler aksama kadar geniede bırakıp geldiklerinde kendisi kassin aynı slotta zaten diğer oyuncular da önemsiz onlara göre vakti yoksa insanın oynamaz yada zamanla gelişir hemen gelişme peşinde kimse olmamalı tadını çıkarın oyunun zamanla zaten gelisicek oyun
Şuanda da slot bulunmuyor ki heryer makro :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt