Öneri Otomatik hareket

cxoder

Üye
Bir tuşa basıldığında otomatik olarak hareket etse ileri doğru güzel olabilir.

W-R ile takım arkadaşını takip etme gelirse süper olur. Bunun eksikliği çok fark ediliyor.

Son düzenleme:

jrhawk41

Üye
Yani benimde elim E ye gidiyor ne yalan söyleyeyim :) . Ayrıca partydeki adamların yerini bulmakta sıkıntı oluyor bir tuş var da ben mi bulamadım bilmiyorum mesela kalabalık bir yerde prieste gitmek için tıklıyorum pt den R ye basınca ona doğru gitmiyor ara ki bulasın nerde olduğunu.

EaGLe*

Üye
+1 ilave olarak party üyeri arasına geçiş tuşuda yoktu yada bulamadım. priest olarak büyük bir ihtiaycımız. Ayrıca Z tuşu geliştirilmeli. örnek olarak en yakındaki hedefi seçtikten sonra tekrar Z ye basınca 2. hedef e geçmeli. kalabalık bölgelerde pk sırasında tek hedef target seçimi her zaman kolay olmuyor. z z z z basarak ortak hedef i bulunabilmeli.

cetinmurat

Üye
+1 ilave olarak party üyeri arasına geçiş tuşuda yoktu yada bulamadım. priest olarak büyük bir ihtiaycımız. Ayrıca Z tuşu geliştirilmeli. örnek olarak en yakındaki hedefi seçtikten sonra tekrar Z ye basınca 2. hedef e geçmeli. kalabalık bölgelerde pk sırasında tek hedef target seçimi her zaman kolay olmuyor. z z z z basarak ortak hedef i bulunabilmeli.
+1

jrhawk41

Üye
Geçiş konusu hakkında haklısınız ama z konusunda şöyle bir durum var siz z ye bastınız ilk yakın hedefi aldınız sonra ikinci kez basarak 2. z yi aldınız o sırada karşı ırktan yeni birisi geldi ya da sizden geç basan oldu z leriniz aynı olmaz bu sefer sıkıntı yaşayabilirsiniz. Z en yakın hedef mantıklı ama işaretleme getirilebilir buraya da.

EaGLe*

Üye
Geçiş konusu hakkında haklısınız ama z konusunda şöyle bir durum var siz z ye bastınız ilk yakın hedefi aldınız sonra ikinci kez basarak 2. z yi aldınız o sırada karşı ırktan yeni birisi geldi ya da sizden geç basan oldu z leriniz aynı olmaz bu sefer sıkıntı yaşayabilirsiniz. Z en yakın hedef mantıklı ama işaretleme getirilebilir buraya da.
Burada z tuşu anlaşılması açısından dı. İlave tuş olabilir mesala X. z ye tıkladın seçim yaptın DC den başka nick verdiler göremiyorsun X X X yaparak buldun hedefi attck a devam. vs. vs. gibi. Ayrıca Z combo da hedef ile arada başka düşman girerse Z normal de ona geçer.

Ayrıca işaretleme olmalı. Faydası büyük.

Heywood

Üye
Bir tuşa basıldığında otomatik olarak hareket etse ileri doğru güzel olabilir.

W-R ile takım arkadaşını takip etme gelirse süper olur. Bunun eksikliği çok fark ediliyor.
Kesinlikle düz/otomatik koşu özelliği gerekiyor oyuna. Tuş atama sayfasında göremeyince çok şaşırmıştım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt