+1+1 ilave olarak party üyeri arasına geçiş tuşuda yoktu yada bulamadım. priest olarak büyük bir ihtiaycımız. Ayrıca Z tuşu geliştirilmeli. örnek olarak en yakındaki hedefi seçtikten sonra tekrar Z ye basınca 2. hedef e geçmeli. kalabalık bölgelerde pk sırasında tek hedef target seçimi her zaman kolay olmuyor. z z z z basarak ortak hedef i bulunabilmeli.
Geçiş konusu hakkında haklısınız ama z konusunda şöyle bir durum var siz z ye bastınız ilk yakın hedefi aldınız sonra ikinci kez basarak 2. z yi aldınız o sırada karşı ırktan yeni birisi geldi ya da sizden geç basan oldu z leriniz aynı olmaz bu sefer sıkıntı yaşayabilirsiniz. Z en yakın hedef mantıklı ama işaretleme getirilebilir buraya da.+1 ilave olarak party üyeri arasına geçiş tuşuda yoktu yada bulamadım. priest olarak büyük bir ihtiaycımız. Ayrıca Z tuşu geliştirilmeli. örnek olarak en yakındaki hedefi seçtikten sonra tekrar Z ye basınca 2. hedef e geçmeli. kalabalık bölgelerde pk sırasında tek hedef target seçimi her zaman kolay olmuyor. z z z z basarak ortak hedef i bulunabilmeli.
Burada z tuşu anlaşılması açısından dı. İlave tuş olabilir mesala X. z ye tıkladın seçim yaptın DC den başka nick verdiler göremiyorsun X X X yaparak buldun hedefi attck a devam. vs. vs. gibi. Ayrıca Z combo da hedef ile arada başka düşman girerse Z normal de ona geçer.Geçiş konusu hakkında haklısınız ama z konusunda şöyle bir durum var siz z ye bastınız ilk yakın hedefi aldınız sonra ikinci kez basarak 2. z yi aldınız o sırada karşı ırktan yeni birisi geldi ya da sizden geç basan oldu z leriniz aynı olmaz bu sefer sıkıntı yaşayabilirsiniz. Z en yakın hedef mantıklı ama işaretleme getirilebilir buraya da.
Kesinlikle düz/otomatik koşu özelliği gerekiyor oyuna. Tuş atama sayfasında göremeyince çok şaşırmıştım.Bir tuşa basıldığında otomatik olarak hareket etse ileri doğru güzel olabilir.
W-R ile takım arkadaşını takip etme gelirse süper olur. Bunun eksikliği çok fark ediliyor.