Neden level kasma işini, oyun içeriğin önemli kısmı olarak görüyorsunuz .Bir oyun Level - PK - Pazar harici bir içeriğe sahip değilse evet o oyun için level önemlidir.
2020 yılında hiç bir oyunda haftalarca son seviyeye ulaşmak için zaman harcanmaz.
Hiç bir oyuncu 3 aylık level süresini göze alıp oyuna başlamaz. Benim için en ideal oyun süresi 1 hafta 10 gundur.
Offical olarak 60 lvl sınırı olacak ise bu sure 1 hafta olmalıdır , 60 dan 70 e cıktı gene aynı olmalı.
Bu 1 hafta ,7/24 boyunca oyunda kalmak anlamını tasımıyor ,ben sadece görevler ile birlikte oyuna harcayacagım bir kac saatten bahsediyorum.Level budur arkadaslar saçma sapan oyunların üyelik ve exp boost eşyaları satmak için attıgım adımlar dogru oldugu anlamına gelmiyor.
Bir oyuna taze kan gelmiyor ise o oyun ölüdür ve ölmeye de mahkumdur.Bu sebeple taze kanın daha hızlı sisteme dahil olup oyun sağlıgını düzeltmesi level işinin basit olmasından geliyor. Oyun oyuncuların arasındaki "emek" farkını item den saglamalı.
Sen bir oyuncuyu ne kadar kısa surede sisteme dahil edersen o kadar düzgün ilerlenir.Aksi halde "Level cok zor olsun ama Oto kasma olsun.
Upgrade cok zor olsun ama sans arttırıcı olsun." gibi absürt istekler bitmez.
Neden zor olmalı .?
Zor olacak ise neden kolaylastırıcı bir içerik olmalı ?
Gibi akla gelen basit sorular ise istekleri degerlendirmek gerekiyor.