Öneri Otomatik Kasma

Black Vortex

Üye
Merhaba. Bu oyuna başlayacak çoğu kişi işinde gücünde çalışan insanlar. Gün içersinde ailesine ve özeline ayırdığı vakit haricinde oyuna 2 veya 3 saat ayırabilir. Bundan dolayı exp kasma ve level alması zor oluyor. Oyunda shop da otomatik kasma gibi bir özellik bulunacak mı ? veya böyle birşey olursa nasıl olur ?

LosTurcos

Üye
Umarım böyle bir hataya düşülmez, hadi yapıldı diyelim çoook ince eleyip sık dokumaları lazım

X A

Üye
Mâkul bir ücrette basit bir sistem getirilebilir. Ama benim asıl içimden geçen bu yönde değil. Bir süre exp kasmayan bir karaktere (15-20saat gibi) exp partiye girdiğinde exp arttırıcı jevel tarzı birşey gelebilir 1.5 kat fazla exp alır vs. Günlük görevler ile solo ve çok oynayamayan oyuncuları düşündüklerini söylemişlerdi yayında zaten.

Rammstein

Üye
Yönetim ve oyun için kritik hata olur. Otomatik kasma diye adlandırdığın şeyi gerektirecek durumun oyun içinde ihtiyaç duyulmamasını ümit ediyorum. Zira mmorpg sektörü artık deneyimlenmiş bir sektör şu zamanda saatlerce slot başında mob kesilerek seviye (level) almayı beklemek çok çağ dışı olur. İlk seviyeden son seviyeye kadar tüm deneyim (EXP) ihtiyacının görevler tarafından karşılanacağını düşünüyorum, aksini düşünmek dahi istemiyorum.

Thor

Üye
Otomatik kasma saçmalığı saçma bir oyuna ait arkadaşlar, olaylara biraz daha geniş pencereden bakın. Az oynayan fazla oynayana göre daha az gelişir veya daha uzun sürede gelişir. Ben de iş güç sahibiyim, ben de maksimum 3-4 saat ayırabileceğim hafta içi.

Resquection

Üye
En az 4-5 ay olmayacağını düşünüyorum. Öyle olmasını da umuyorum zaten. Fakat sonrası için PUS tarzı olacak marketten alıp kullanmak olabilir.

Black Vortex

Üye
Yönetim ve oyun için kritik hata olur. Otomatik kasma diye adlandırdığın şeyi gerektirecek durumun oyun içinde ihtiyaç duyulmamasını ümit ediyorum. Zira mmorpg sektörü artık deneyimlenmiş bir sektör şu zamanda saatlerce slot başında mob kesilerek seviye (level) almayı beklemek çok çağ dışı olur. İlk seviyeden son seviyeye kadar tüm deneyim (EXP) ihtiyacının görevler tarafından karşılanacağını düşünüyorum, aksini düşünmek dahi istemiyorum.
güzel bir yere değindin. görevlerle o eksik kapatılabilir.

Black Vortex

Üye
Otomatik kasma saçmalığı saçma bir oyuna ait arkadaşlar, olaylara biraz daha geniş pencereden bakın. Az oynayan fazla oynayana göre daha az gelişir veya daha uzun sürede gelişir. Ben de iş güç sahibiyim, ben de maksimum 3-4 saat ayırabileceğim hafta içi.
haklısın. bu sefer farmerlara fırsat doğar.

MrTwin

Üye
Oyunu boka sürükleyen uygulamalardan biri olamamsı herkezin açısından iyi olacaktır.

etolord

Üye
firmanın görüşü bu tarz şeyler olsa bile rağbet görmemesi için oyun içi etkinlik dungeon vs ile daha çok xp drop sağlamak böylece afk farmın bir öneminin kalmamasını amaçlıyorlar dengeyi kurabilirler meraklanmayın

anil

Üye
Modern MMORPG'lerde artık saatlerce grind yapıp mob kesme işi bitti (bazı Kore yapımı oyunları istisna sayarsak). Dolayısıyla Rise Online'ın da çağ dışı seviye sistemini kullanmayacağını düşünürsek, zaten günde 2-3 saat oynayarak çok uzun süre geçmeden son seviyeye gelineceğini tahmin ediyorum. Oyunun amacı aralıksız exp kasmak değil, eğlenmek olmalı. Bu yüzden otomatik kasma, bot vb. şeylere gerek kalmayacaktır bence.

crzy105

Üye
Neden level kasma işini, oyun içeriğin önemli kısmı olarak görüyorsunuz .Bir oyun Level - PK - Pazar harici bir içeriğe sahip değilse evet o oyun için level önemlidir.
2020 yılında hiç bir oyunda haftalarca son seviyeye ulaşmak için zaman harcanmaz.
Hiç bir oyuncu 3 aylık level süresini göze alıp oyuna başlamaz. Benim için en ideal oyun süresi 1 hafta 10 gundur.
Offical olarak 60 lvl sınırı olacak ise bu sure 1 hafta olmalıdır , 60 dan 70 e cıktı gene aynı olmalı.

Bu 1 hafta ,7/24 boyunca oyunda kalmak anlamını tasımıyor ,ben sadece görevler ile birlikte oyuna harcayacagım bir kac saatten bahsediyorum.Level budur arkadaslar saçma sapan oyunların üyelik ve exp boost eşyaları satmak için attıgım adımlar dogru oldugu anlamına gelmiyor.
Bir oyuna taze kan gelmiyor ise o oyun ölüdür ve ölmeye de mahkumdur.Bu sebeple taze kanın daha hızlı sisteme dahil olup oyun sağlıgını düzeltmesi level işinin basit olmasından geliyor. Oyun oyuncuların arasındaki "emek" farkını item den saglamalı.
Sen bir oyuncuyu ne kadar kısa surede sisteme dahil edersen o kadar düzgün ilerlenir.Aksi halde "Level cok zor olsun ama Oto kasma olsun.
Upgrade cok zor olsun ama sans arttırıcı olsun.
" gibi absürt istekler bitmez.
Neden zor olmalı .?
Zor olacak ise neden kolaylastırıcı bir içerik olmalı ?
Gibi akla gelen basit sorular ise istekleri degerlendirmek gerekiyor.
bence yanlış düşünüyorsun çünkü oyundaki level kasışının kolay olması bu sefer herkezi son levellara itip paraya* dönecektir mevzu.Örneğin knight eskiden level kasımı zorken çarlar arasındaki uçurum bu kadar fazla değildi taki ne zaman oyun kolaylaştı herşey paraya ve bu oyundan elde edilen ticarete döndü.Aynı hataya burada da düşerlerse bence rise önemli bi kitle kaybeder.Zaten zor olan şey güzel değil midir?

May Payne

Üye
Otomatik kasıcıları SRO'ya alalım bir zahmet. Millet çarları bota bırakıyor, sunuculara doluluktan girilmiyor sonra. :mad:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt