Öneri Otomatik Pot Basma

risemmorpg

Üye
Merhaba oyuna otomatik pot basma getirin lütfen mana ve HP potunun ayrı bir barı olacak skill penceresinde var ayarları olsun isteyen otomatik kullansın isteyen elle bassın ayarları olsun hp potu mp potu yüzde bilmem şuna gelince bassın yüzdeli olarak bu tarz oyunlarda bence olması gerekiyor.

ByBrky

Üye
Artık iyice ayarı kaçırdı bi kesim. Sen yanda otur senin yerine biz oynarız...

unchained

Üye
Olmaz usta.Warriorun oto pot bastıgını düşün bi . Adam zaten tek skilll spamlıyor

risemmorpg

Üye
Artık iyice ayarı kaçırdı bi kesim. Sen yanda otur senin yerine biz oynarız...
unchained arkadaşımıza bak ne güzel yorum yapmış böyle adamlara eyvallah senin gibiler zaten hep ortamı kasma peşinde bir bitmediniz bitmezsinizde orası kesin

Darktower

Üye
Shaiya oyununda potlar için ayrı bir bar vardı. İki tane slota istediğin iksiri koyup, yine tuşlara basıyordun. Bu tarz bir şey eklenebilir. Ayrıca o oyunda buff veren yetenekler için de bir bar vardı. Ortadaki barda sadece R tuşu var. Buraya buff yeteneklerini istediğin sırayla atıyorsun. Tek tuşa basarak sırayla o yetenekleri basıyor. Kombo sistemi için de kullanılabilir. Eski oyunların 1-2-3-4 barı yerine, böyle yan barlar iş görebilir.

Screenshot_16.png

Ben diğer oyunu oynamadım. İkinci barı kullanmak için galiba CTRL+1 gibi yorucu bir kombinasyon gerekiyor. Bunlara hiç gerek yok. Klavyede daha fazla kullanılacak tuş var. Neden hep aynı tuşlarda kalmaya yoruyorsunuz ya da fare ile pot takibi yapıyorsunuz saçma.

Ayrıca forumda önerilere garip garip itiraz edenleri yoksaymaya devam ediyoruz. Oyunu siz yapmıyorsunuz, öneriyi oyuncu sunar yapılır yapılmaz. Bomboş kötü diyenle, bomboş öven aynı kafa yapısındadır.

Amelelik yapmaktan keyif alan tayfa yerine, modern oyuncuları hedefleyen bir oyun olmanız dileğiyle.

JaxSui

J
Hocam böyle otomatik bir şeyler yapmak istiyorsanız MIR4 oynayın valla bak. Hatta onda görevler var alıyorsun başlat diyorsun. Tüm görevleri tek tek kendi yapıyor.

Aziz

Üye
PvE tarafında olabilir. Silkroadda vardı. Güzeldi ben beğeniyordum. Yüzdelikleri ayarlıyordun o basıyordu. Olabilir neden olmasın. Ben pot diye bir şeye de karşıyım normalde olmasa daha iyi olur. Ancak varsa böyle iyileştirmeler güzel olabilir.

anil1991anil

Üye
Repairini de kendi yapsın atağı da makroya bırakırsın, full yata yata level kasarsın tamam mı canım?

risemmorpg

Üye
Abartmayın abartmayı ne çok seviyorsunuz pot otomatik olsun diye öneride bulunuyoruz. Biri diyor onuda otomatik bassın şunuda otomatik bassın işte dediğim gibi böyleleri bitmez başka biri konu açsa öneri onada gelirler ortamı kasarlar işleri güçleri o

Şarapçıoğlu

Üye
Abartmayın abartmayı ne çok seviyorsunuz pot otomatik olsun diye öneride bulunuyoruz. Biri diyor onuda otomatik bassın şunuda otomatik bassın işte dediğim gibi böyleleri bitmez başka biri konu açsa öneri onada gelirler ortamı kasarlar işleri güçleri o
Öneri mantıklı olsa desteklenir. Sizin yaptığınız öneriler yok otomatik pot olsun, otomatik saldırı olsun, otomatik xp biriksin, solo oynayanlar 7/24 oynayanlarla eşit derecede kasılsın, drop oranları artırılsın.

Tamam herkes bedavadan level atlasın, item kassın herkes king, peki kim oynayacak bu oyunu? KOPvP sunucularına çevirmeye ne çok meraklısınız.

risemmorpg

Üye
Öneri mantıklı olsa desteklenir. Sizin yaptığınız öneriler yok otomatik pot olsun, otomatik saldırı olsun, otomatik xp biriksin, solo oynayanlar 7/24 oynayanlarla eşit derecede kasılsın, drop oranları artırılsın.

Tamam herkes bedavadan level atlasın, item kassın herkes king, peki kim oynayacak bu oyunu? KOPvP sunucularına çevirmeye ne çok meraklısınız.
Önerinin mantıklı olup olmadığına sen mi karar veriyorsun? Saçmalama bir önceki mesajımı aynı iletiyorum sana otomatik pot diye öneride bulundum hala yok o şu olsun bu olsun sizene kardeşim herkesin bir beklentisi var bir önerisi var biz öneride bulunuyoruz diye hemen getirecek halleri yok merak etmeyin kendinizi ne parçaladınız huzur verin bir ne çok uzatıyorsunuz tekrar tekrar aynı kelimeleri söylüyorlar

Şarapçıoğlu

Üye
Önerinin mantıklı olup olmadığına sen mi karar veriyorsun? Saçmalama bir önceki mesajımı aynı iletiyorum sana otomatik pot diye öneride bulundum hala yok o şu olsun bu olsun sizene kardeşim herkesin bir beklentisi var bir önerisi var biz öneride bulunuyoruz diye hemen getirecek halleri yok merak etmeyin kendinizi ne parçaladınız huzur verin bir ne çok uzatıyorsunuz tekrar tekrar aynı kelimeleri söylüyorlar
Neden yükseldin ki kardeşlik, insanca fikrimi belirttim :( Kaldı ki ben karar veriyorum bunu da belirtmiş olayım.

risemmorpg

Üye
Neden yükseldin ki kardeşlik, insanca fikrimi belirttim :( Kaldı ki ben karar veriyorum bunu da belirtmiş olayım.
Bence olmasın şu sebepten diyebilirsin ama senin yorumun yorum değil sen kalkmış diyorsun otomatik saldırı olsun otomatik şu olsun bu olsun bedava level atlasın kopvp sunucularına çevirmeye meraklısınız diyerek itham da bulunuyorsun. Diğeri gelir der Artık iyice ayarı kaçırdı bi kesim. Sen yanda otur senin yerine biz oynarız... falan der ne oluyor arkadaşım işinize bakın biz öneride bulunuyoruz size ne oluyor varsa öneriniz sizde konu açın konuyu sıktınız içine ettiniz yahu bu bizim toplumda her yerde var bugün hangi foruma gidersen git böyle kişiler bitmiyor insan konu açması gelmiyor böyleleri yüzünden bir bitmiyorlar ya yoklarmış gibi davranacaksın tek çözümü bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt