otp kalktı char soyuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VWcomeback

Üye
charımda otp olmasına rağmen geçen bi bugdan dolayı otp sistemini deaktif ettiniz bu sabah charımı çıplak buldum soğk su gibi yüzüme vuruldu ve acı tarafı işin artık geri dönüşü olmadığınıda biliyorum biletlere verdiğiniz cevaplar hiç işe yaramaz ne diyim yazık

Human

Üye
Hesabınızın güvenliği sizin sorumluluğunuzda, yaygın bir şifre kullandıysanız veya hesap bilgilerinizi 3. kişiler ile paylaştıysanız bunda oyunun ne suçu var? oyun erken erişim oyunu bu tür hatalar meydana gelebilir.

Eğer hesap bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmadıysanız büyük ihtimal kozy makro tarzında üçüncü parti programlar kullanmışsınızdır bu da sizin bireysel hatanız. Bireysel hatalarınızı oyun yönetimine yıkmaya çalışmayın.

VWcomeback

Üye
charın soyulmasını engellemek için otp sistemi kurduk bro daha ne yapalım mührmü vuralım charın üstüne adamlar kendileri sormadan otpyi kaldırdılar benim günahım ne burada insanları yalamayapmayın

Anthelior

Üye
OTPsiz bir tek siz yoksunuz sonuçta. Başkaları soyulmuyor da siz soyuluyorsanız burada üzerine düşünülmesi gereken bir durum var demektir. Hesap güvenliği tamamen bize ait. He Rokosoft hacklenir, bilgiler çalınır vs. gibi bir durum olur o başka.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Hesap güvenlikleri kullanıcıya aittir. Hesabınızı paylaşmanız sonrası oluşabilek durumlardan siz sorumlusunuz.

Hesap sorunları ile forum üzerinden destek verilemediği için konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt