Overlord Sandığını alamadık

ÖMER96

Üye
Ya o kadar kişi arasında drop alıyoruz ama sandığa gidemiyoruz sonra sandık yok oldu . ulan nasıl alayım ben o drobu oradan . World of Warcraft'da alamadığın drop mesaj ile sana geliyor . çok zor olmasa gerek böyle bir özelliğin de burada olabilmesi.

Blue

Üye
Daha geçen böyle bi karambolde Brawler's Pendant aldık üzüldüm adına belkide çok değerli bi item vardı.

FANTECH

Üye
Senin aklın wowda kalmış önerimi yapıyorsun oyunumu kötülüyorsun belli değil

Vioneeraa

Üye
Ya o kadar kişi arasında drop alıyoruz ama sandığa gidemiyoruz sonra sandık yok oldu . ulan nasıl alayım ben o drobu oradan . World of Warcraft'da alamadığın drop mesaj ile sana geliyor . çok zor olmasa gerek böyle bir özelliğin de burada olabilmesi.
peri al sende 800 rc 20m bile etmıyor

Jacques

Üye
Ptt ile yolluyorlar.

Bi boss öldürmüşsün karşılığında bi ganimet kutusu almaya hak kazanmışsın açamıyorsan yapacak bir şey yok oyunun mekaniği böyle.

skaebneN

Üye
Geçmiş olsun. Bence dediğin sistemin burda yapılması çok zor. Daha oyunda pm ve chat bile düzgün çalışmıyor.

MaRaKeSH

Üye
partinde 1 tane perili adam olmuyorsa bu sizin ayıbınız. oyun sana veriyor bunu

FZCB

Üye
her overlordtan drop atmıyor hocam içini ferah tut belki 20 overlordtan 1 kutu dolu çıkıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt