oyun açılalı aylar oldu hala eline item almayan binlerce oyuncu var

GaeukoHontza

Üye
Bu tip oyuncular etkinliklerde takıma gelip scroll bile basmıyor illa herkes full itemli olucak diye bir kaide yok ama en azından ufaktan da olsa birşeyler yapmalı adam etkinlikte +++ acac dash istiyor görev itemlerini acilen nerfleyin lütfen artık bu olay can sıkmaya başladı

feya

Üye
Neden,+++++ istemek ve ya dash istemek suç mu. Partiye ++++ vermicekse priestin ne işi var o partide,yada asas dash vermicekse aynı şekilde..Senin bas ettiğin item sc mi oluyor,ben bir partideysem sc olsa bile basmam priest ve asas varsa

Zbam

Üye
Neden,+++++ istemek ve ya dash istemek suç mu. Partiye ++++ vermicekse priestin ne işi var o partide,yada asas dash vermicekse aynı şekilde..Senin bas ettiğin item sc mi oluyor,ben bir partideysem sc olsa bile basmam priest ve asas varsa
etkinliklerden bahsediyor pvp etkinlikleride sc basmamak saçmalık tamamen

DraeThyN

Üye
Eğer Farm atıyorsan amenna neden sc basasın ki. Amaaa crystal fortress, blood valley veya Death Valley de pk atarken kesinlikle ama kesinlikle sc basılmalıdır. aksini iddia etmeden önce pk videoları izlemenizi tavsiye ederim.

GaeukoHontza

Üye
benim bahsettiğim dungeon değil crystall forest blood valley etkinlikleri bu oyuncular yüzünden soğuduk

Tolgun

Üye
Malesef suc gibi gözikiyo ya ben öfkeli olcam yada sen :D.
Ice mage dashi silerse sen veya 6 baska kisi dash isticek, bende 7 baska kisi ye dash ata ata oyunu oyuniyamicam.
Atmiynca da küfür yiyosun^^.
Hp/Ac Bufflarda bile daha beter olcak.
Scrollar o dönemde suan cok fark yaratiyo ve scrollsiz adam dengeyi cok boziyo ve ektinliyi oynanmaz yapiyo belki ona bi cözüm, normal bufflar silinmicek cure gelince gine aktiv olcak.
Sanki priestler tek +++ ve assas lar tek dash atiyo :D.
Priest siz Party ler de var etkinlikde bence daha iy cözüm ne olur etkinliye alinca herkez otomatik bufflu olcak +++, ac, dash, str ve pot bile ola bilir :D.
Tabiki pus dan daha az sc, pot cekilir ama etkinlik zaten bütün gün degil.

Zbam

Üye
Malesef suc gibi gözikiyo ya ben öfkeli olcam yada sen :D.
Ice mage dashi silerse sen veya 6 baska kisi dash isticek, bende 7 baska kisi ye dash ata ata oyunu oyuniyamicam.
Atmiynca da küfür yiyosun^^.
Hp/Ac Bufflarda bile daha beter olcak.
Scrollar o dönemde suan cok fark yaratiyo ve scrollsiz adam dengeyi cok boziyo ve ektinliyi oynanmaz yapiyo belki ona bi cözüm, normal bufflar silinmicek cure gelince gine aktiv olcak.
Sanki priestler tek +++ ve assas lar tek dash atiyo :D.
Priest siz Party ler de var etkinlikde bence daha iy cözüm ne olur etkinliye alinca herkez otomatik bufflu olcak +++, ac, dash, str ve pot bile ola bilir :D.
Tabiki pus dan daha az sc, pot cekilir ama etkinlik zaten bütün gün degil.
Yada sc basmayanı etkinliğe almayabilir hem daha çok cash item satılmış olur:D

feya

Üye
Her job bir diğer joba muhtaç,şu an sc lerin aşırı ucuz olması seni bu düşünceye sokmuş.Bu gibi oyunlarda sadece warriorun kimseye faydası yok,sadece istiyor.O yüzden sc fiyatlarını yükseltsinler,sende başlayacan +++ dash demeye.HP,MP potları aşırı ucuz,sc ler da aynı.İmşallah bir gün her şeyi normal fiyatına getirirler ki oyun normal haline gelsin

Tolgun

Üye
Her job bir diğer joba muhtaç,şu an sc lerin aşırı ucuz olması seni bu düşünceye sokmuş.Bu gibi oyunlarda sadece warriorun kimseye faydası yok,sadece istiyor.O yüzden sc fiyatlarını yükseltsinler,sende başlayacan +++ dash demeye.HP,MP potları aşırı ucuz,sc ler da aynı.İmşallah bir gün her şeyi normal fiyatına getirirler ki oyun normal haline gelsin
Anlamadim böle herkez sc basa biliyo bitane bdw yenersen kolay kolay 30x hp, ac, sw sc ala biliyorsun yane 30 xtane bdw icin daha ne olsun.
Sen niye istiyosun cok parali kisi ler sc bassin ve öbür ler basmasin?
Hem priestin olmaiyanca ne yapcan oynamican mi etkinliyi?

N3v3N

Üye
Etkinlige SC siz girenlere SC dağıtabilirsin. Sorun çözülmüş olur.

Hoş millet sc li girse görev itemlerine laf edilir. +7 setle girseler neden +8le girmiyorlar dersin.

Zbam

Üye
Sence neden sc basılsın diyoruz üşendiğimizden mi ++ atmaya???
Etkinlige SC siz girenlere SC dağıtabilirsin. Sorun çözülmüş olur.

Hoş millet sc li girse görev itemlerine laf edilir. +7 setle girseler neden +8le girmiyorlar dersin.
Aynen Biz eşşeğiz her etkinlikte çakallara sc vericez çok mantıklı

Tanerrr

Üye
Bu tip oyuncular etkinliklerde takıma gelip scroll bile basmıyor illa herkes full itemli olucak diye bir kaide yok ama en azından ufaktan da olsa birşeyler yapmalı adam etkinlikte +++ acac dash istiyor görev itemlerini acilen nerfleyin lütfen artık bu olay can sıkmaya başladı
Bahsettigin konuda sonuna kadar haklisin yalniz bu oyuncularin degl yonetimin kendi hatasidir. Gorev itemleri 1 hafta ya da 10 gun sureli olmalidir. Ya da yuzde 30 civari nerflenmelidir

Tanerrr

Üye
Etkinlige giriyorsan sc basiyorsa herkes sen de basacaksin. Db yediginde adam sana 20 saniyede bir buf mu atacak.

bedomazo

Üye
iste senin gibi adamlar yuzunden ptler rezil oluyo pvp bir etkinlikte karsida db varsa ve sen scsizsen sana atilan cclerin bir mantigi yok takimina zarardan baska biseye yaramazsin aclik yapip girmiceksin bu kadar basit

GaeukoHontza

Üye
bunun zenginlikle alakası ne acaba 1 tane scroll 100kya denk geliyor bunuda sağlayamıyorsan oynama

Shahrukhkhan

Üye
Görev itemleri nerflenmeli bencede piyasa item dolu her geçen gün fiyatlar düşüyor

Zewix

Üye
Görev itemleri nerflensin katılıyorum fakat soulbound sistemine de bir düzenleme getirilmeli bence.+7 alıp takmıyor insanlar çıkaramayacağı için.Evet item fiyatları düşer fakat belli bir süre sonra piyasa oturur ve pazar da hızlanır diye düşünüyorum.Şimdi pahalıya satmaya çalışıyorsun satamıyorsun fakat bırak biraz ucuz olsun ama piyasa hızlı olsun sürekli alınıp satılsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt