oyun açılalı aylar oldu hala eline item almayan binlerce oyuncu var

tekpak

Üye
Neden,+++++ istemek ve ya dash istemek suç mu. Partiye ++++ vermicekse priestin ne işi var o partide,yada asas dash vermicekse aynı şekilde..Senin bas ettiğin item sc mi oluyor,ben bir partideysem sc olsa bile basmam priest ve asas varsa
lafa bak ne işi varmış o partide, sana mı sorcak millet etkinliğe girerken.

bu kafayla umarım xp partide bile buff filan atmazlar sana. mage gelsin bi alan 45 atsın ben 7 kişiye sw atmaya uğraşayım dimi. herife bak ya, sw scnin tanesi 50k bile etmiyor, onu basamam, benim 50km değerli, bana sw atmakla YÜKÜMLÜ rogue yoksa partide işi ne diyor bi de. küfür etmeden gel de anlat şimdi bu adamın akıl yapısını

Burtto

Üye
Eline item almiyolar çünkü satmak isteyince satamiyorlar ben kızmiyorum soulbond saçmalığı yüzünden insanlar item almıyor mesela ben warrior dizdim pişman oldum itemleride satamiyorum mal gibi kaldım boyle keyif almamayada başladım artik

N3v3N

Üye
Eline item almiyolar çünkü satmak isteyince satamiyorlar ben kızmiyorum soulbond saçmalığı yüzünden insanlar item almıyor mesela ben warrior dizdim pişman oldum itemleride satamiyorum mal gibi kaldım boyle keyif almamayada başladım artik
Neden pişman oldunuz? Warrior çok op. Bir party içine girip ölmeden çıkabiliyor.

Burtto

Üye
Neden pişman oldunuz? Warrior çok op. Bir party içine girip ölmeden çıkabiliyor.
Hangi oyunda oluyor bu anlattıklarının ben hic görmedimde Rise de
Warrior oynamayan warriora op diyor gel satım sana 65 lvl 7 minolu warrior oyna op ise ben mage veya okcu oyniyim

Stupendous

Üye
Neden,+++++ istemek ve ya dash istemek suç mu. Partiye ++++ vermicekse priestin ne işi var o partide,yada asas dash vermicekse aynı şekilde..Senin bas ettiğin item sc mi oluyor,ben bir partideysem sc olsa bile basmam priest ve asas varsa
Selamlar,

Sevgili Feya

Etkinlik içerisinde "Scrollar" kullanılmayacaksa, o etkinlik içerisine dahil olmanız, yarardan çok zarar getirecektir takıma. Ve kazanma ihtimali varken takımın hem sizin gibiler yüzünden 1 kişi eksik oynamakla kalmayıp, attack yapacakları, cure verecekleri ya da heal atacakları sırada sizinle uğraşmak durumunda kalacaklardır. Bu da eş zamanlı olarak birden fazla oyuncunun devre dışı kalması manası gelmektedir. Tüm takım bu şekilde olsa şayet, zaten oyunun başlaması ile bitmesi, tahminime göre altı dakikadan uzun olmayacaktır. Ya oyun tecrübeniz yeteri kadar yok ya da "Scrollar"ın fiyatını karşılayacak bakiyeniz. Aslında matematiksel olarak hesaplamak gerekirse sizin için üşenmeden hesaplayayım. 1100 Cash 100 TL. 200 Cash'e Buff 200 Cash'e de AC alabiliyorsunuz. Neredeyse 20 TL ye 50 Scroll gelmekte. Aynı anda 2 scrollu birden basarsanız, 0.4+0.4'ten 1 TL bile yapmayacak bir hizmetten bahsediyoruz. Kaldı ki oyunda item düşürüp satıp, oyun parası karşılığında da bunları temin edebiliyorsunuz. 5-6m aralığında.

Günde 2 defa girseniz, haftada 14 kez Crystal Event'e girebilirsiniz. Bu da size her girişiniz 1 TL olarak yansısa, 14 TL'ye tekabül eder. Küsuratları es geçerek hesaplıyorum. Haftada 14 TL Ayda 56 TL yapar. Hepsine girdiğinizi düşünürsek. Sadece Eventlere girerek, Gold kutu düşürseniz ayda 60 Event'ten 15 tane gold alsanız bile, Tanesi 4.5m den sattığınızda, 67.5m yapar. 45 tane de Wooden chest aldığınızı düşünürsek, 500k'dan 22.5mde oradan gelir.

90m para ile, Tanesi 5.5mden Buff ve Ac alsanız, 11m yapar. 8 tane rahatlıkla bu setten temin edebilirsiniz. bu 8 set ile aylarca devam edebilirsiniz Scroll ile. Yani bu basit Matematik işlemi bile sizin çok büyük hatalı ve haksız olduğunuzu göstermeye yeterli ve açıktır.

Kusura bakmayın ama ben sizin gibi oyuncularla aynı takımda oynamaktan ne keyif alırım ne de takımımda olmasını isterim. Mümkünse yönetimin bu tipteki oyuncuları kendi aralarında eşleştirmeleri için bir yol bulmalarını isterim. Gitsinler, kendilerine düzenli olarak, buff ac, dash, basıp oynamakla meşgul olsunlar ki, biz rekabetçi modun gerektirdiği değerleri bilen insanlar kendi aralarında oynayıp zevk alabilmeyi bilsinler.

Saygılarımla

N3v3N

Üye
Hangi oyunda oluyor bu anlattıklarının ben hic görmedimde Rise de
Warrior oynamayan warriora op diyor gel satım sana 65 lvl 7 minolu warrior oyna op ise ben mage veya okcu oyniyim
Doğrudur. Ztn 44 skili ile 60 skili arasında %10 hasar oynuyordu. 44 500 vuruyorsa 60 550 vuruyor. 44 1000 vuruyorsa 60 1100 :/
Umarım 70 lvl skili sorunsuzdur. Onda da 60 la arasında %10 fark var ise warrior anca defans cari olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt