Oyun açılırker easy anti cheat hatası.

dioksitwow

Üye
1619123328665.png

başlat yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum :)

naperva

Üye
aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Fischer

Üye

1. Easy Anti-Cheat bağlantısını doğrulayın​

Bu bağlantıları takip ederek İçerik Dağıtım Ağına erişebildiğinizden emin olun.
Şu mesajı görmelisiniz: ‘Tamam: bağlantı başarılı’
Eğer bağlantıların hiçbiri beklenen mesajı göstermiyorsa, internet bağlantınızı engelleyen bir şey olmadığından emin olun. Gerekirse Easy Anti-Cheat ve oyun klasörünü güvenlik duvarı istisna listenize ekleyin ya da güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakın. Bazen bağlantı sorunları yanlış ağ yönlendiricisi ayarlarından kaynaklanabilir. Daha fazla yardım almak için İnternet Hizmet Sağlayıcınız ile iletişime geçin.

2. Windows’u güncelleyin​

Oyunun bağlı olduğu sistem dosyaları eksik olabilir. İlk olarak işletim sisteminizin son güncellemelerinin yükle olduğundan emin olun.
İkinci olarak, en son Microsoft Visual C++ Redistributables’ı yükleyin. https://support.microsoft.com/en-gb/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads
Son olarak, bozuk sistem dosyalarını onarmak için Yönetici haklarıyla aşağıdaki komutu çalıştırın. sfc /scannow
Yönetici hakları ile bir komut çalıştırma talimatları için bu kılavuzu takip edin.

3. Oyunu güncelleyin​

Hatalar ayrıca bozuk bir Easy Anti-Cheat yüklemesinden de kaynaklanabilir. Easy Anti-Cheat hizmetini onarmak için bu kılavuzu takip edin.

4. Gereksiz tüm programları kapatın​

Bilgisayarınızdaki bazı programlar oynadığınız oyun ya da Easy Anti-Cheat’e müdahale ediyor olabilir. Windows ile ilgili olmayan tüm diğer programları kapatın. Bir ‘soğuk yeniden başlatma’ gerekli olabilir. Soğuk yeniden açış gerçekleştirme talimatları için bu kılavuzu takip edin.

5. Anti virüsünüzü yönetin​

Yaygın bir hata sebebi de sisteminize virüs bulaşmasıyla ilgilidir. Tam bir sistem taraması yapılması önerilir. Eğer bir anti virüse sahip değilseniz ya da bir üredir tarihi geçmişse kötü amaçlı yazılım sorun giderme kılavuzu içerisinde listelenmiş yazılımları kullanabilirsiniz.
Eğer tarama sorun çıkartmazsa, sorun bozulmuş ve Easy Anti-Cheat’i yanlış şekilde engelleyen bir anti virüs ya da benzeri yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. Onu yalnızca devre dışı bırakmak yazılımın müdahalesini tamamen durdurmayabilir. Lütfen o olmadan oyunun çalıştığından emin olmak için bu gibi yazılımları geçici olarak silin. Eğer aksi halde oyun sorunsuz başlıyorsa, yükleme klasörünü istisna listesine ekleyin. Bunu yapmanız için talimat listesi yazılım geliştiricisinin internet sitesinde bulunabilir. Bazıları anti virüs uyumluluk kılavuzunda bulunabilir.

Kaynak: https://www.easy.ac/tr-tr/support/game/issues/guide/

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt