Oyun Açılmıyor Hiç Bir Tepki Vermiyor

ibrahimbey

Yeni Üye
Merhaba hatalar bölümüne konu açamadığım için buraya açıyorum kusura bakmayın
Oyunu daha önce oynarken sorun yaşamıyordum 4-5 ay kadar önce kaldırmıştım şimdi tekrar yükledim ve oyun açılmıyor. Launcheri açtıkdan sonra EAC dan sonra hiç bir tepki vermeden oyun açılmıyor. Görev yöneticiden de kapanıyor oyun.

denediğim çözümler: appdata daki klasörü sildim, bütün güvenlik duvarı vs kapattım, windows update yaptım, eac kontrol yaptım, win8 uyumluluk güvenli mod denedim, visual basic güncelledim

sistemim
win11 home sl
16gb ram
1050 gpu
i7 5.nesil cpu
samsung wdc ssd

arkaplanda nvidia denetim programı dışında çalışan bir program yok

Ogi

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum merak etme.

bozobozo

Üye
win11 de bende surekli farklı hatalar alıyordum win 10 yaptım duzeldi

unsmech

Yeni Üye
çözebilen varmı dostlar valla herşeyi denetim giriş yapamıyorum

Nisshe

Üye
Merhaba hatalar bölümüne konu açamadığım için buraya açıyorum kusura bakmayın
Oyunu daha önce oynarken sorun yaşamıyordum 4-5 ay kadar önce kaldırmıştım şimdi tekrar yükledim ve oyun açılmıyor. Launcheri açtıkdan sonra EAC dan sonra hiç bir tepki vermeden oyun açılmıyor. Görev yöneticiden de kapanıyor oyun.

denediğim çözümler: appdata daki klasörü sildim, bütün güvenlik duvarı vs kapattım, windows update yaptım, eac kontrol yaptım, win8 uyumluluk güvenli mod denedim, visual basic güncelledim

sistemim
win11 home sl
16gb ram
1050 gpu
i7 5.nesil cpu
samsung wdc ssd

arkaplanda nvidia denetim programı dışında çalışan bir program yok
Merhaba öncelikli olarak sistem gereksinimleriniz malesef oyunun önerilen sistem gereksinimlerinin altında kalmaktadır. Fakat yinede sizlere aşşağıda bırakacağım 2 konudaki metodları uygulamanızda fayda var.

"Win64 Shipping" Hatası Hakkında (Güncel)
Oyuncu Taraflı Yaşanan Fps Ve Crash Problemleri Için Sistem Ayarları

Sorunun çözülmemesi halinde lütfen discord kanalımızdan destek bileti açmayı unutmayın. İyi günler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt