Job dengesi diye bir şeyin olması mümkünmü sizce arkadaşlar, her job kendine göre artıları eksileri olan karakterlerdir, silah/takı ve giysi, ayrıca skill ve stat dağılımı ile bu benzersizleştirilebilir. Solo PK ya göre özel karakter istenmesi saçma bir talep, dengeyi oyuncu kurar parti kurar, yok benim atağım şu buna şu kadar vuruyorum o bana bu kadar vuruyor, böyle milimetrik hesapla mmorpg mi oynanır, işin crit değeri var, resisti var, elemental damagesi var, vuruş yüzdesi var, siz matematiksel olarak her şey eşit istiyorsanız mmorpg ler bu işe uymaz açıp mario oynamanız lazım, denge işini solo pk da tutturmanızın yanyana iki bilgisayarda deneseniz dahi mümkünatı yok, işin içinde network paketinin erişimi var, karşındaki makro kullanıyor olabilir, pedal kullanıyor olabilir, pc si seninkinden hızlıdır, senden yarım saniye önce vurmuştur, v.s. .vs.
Takım olarak oynamayı tecrübe edip oynamayı öğrenin, knightonline ile mukayese etmeyi bırakın o oyun şu anki akıllı tvlere bile yükleseniz çalışır grafik ağırlıklı olmadığı için hiç bir sistem gereksinimi yok denebilir, ama row biraz üst seviye pc gereksinimi duyuyor, pek çoğunuzun en düşük ayarlarda oynamayı (bende aynı şekilde) tercih ettiğinizi görüyorum, bazılarıda görüntü iyi olsun diye ayarları yükseltiyor ama sistemi bunu karşılamıyor. Ekranda gördüğünüz aksiyon olayı bir iki saniye önce oluşmuş olabilir ama siz yeni görüyor olabilirsiniz.
Oyuncu sayısı hergün değişiyor, yeni gelenler var, bırakanlar var, ara verenler var, ikinci üçüncü karakterini kasanlar var. pek çok kişi 65 oldu farm slotları dolu durumda piyasa iteme ve paraya doymuş durumda bu nedenle ürün fiyatları düşüyor ki bu gayet normal. Ama oyunda ticaret yapan kişiler normal olarak rahatsız, hele hele gerçek paralar verip item alan kişiler çooook rahatsız çünkü zarar ettiklerini düşünüyorlar.
Arkadaşlar bu bir gayrimenkul oyunu yada borsa oyunu değil o nedenle yatırım gibi görüp para verirseniz günün sonunda zarar edersiniz, eğlence için harcadığınız paranın geri dönüşünü beklemek üzer insanı.
Hem priest karakteri hemde mage ile oynayan birisiyim birde tıfıl okçum var hepsinin lvl leri farklı, lvl lerine göre partide bulabiliyorum, yaratıkta kesebiliyorum, inatçı olursam yümüzü güldürecek itemde düşürebiliyorum, klanımla birlikte farm yaptığımızda bir gün olmasa ertesi gün itemimizi alıyoruz, pk yapsak ırklar arası oyuncu dengesi sağlanmamış olsa bile her gün puanımızı yükselterek çıkıyoruz, çok bunalırsam kapatıp film/dizi izliyorum.
Yani kimse kimseyi zorla oyunda tutmuyor ben keyif alıyorum oyundan oynadığım arkadaşlarımın da keyif aldığını biliyorum, forumda oyundaki problemleri yansıtan oyuncular zaten problemlerini dile getiriyorlar, ama bir kesimin amacı problemden öte knightonline yapısını birebir buraya taşıttırmak için ciddi çaba sarfediyorlar, bir kısmı provakasyon amaçlı gelip başlık açıyor ve yorum yapıyor neden yaptıkları gün gibi ortada.
Yavaş yavaş bu kitle elenecek, ROW'un bir oyun olduğunu bilip öyle davranan bir kesim kalacak geride,
Oyun zaten ufak ufak gelişimini gösterir, her değişimde çatlak sesler çıkar onlarda zamanla seslerini keser, her kesimi mutlu etmenin henüz bilimsel olarak çözümü bulunmamıştır.
Ağlayanlar hala buradalarsa ROW u onlarda sevmiş demektir, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Kimse oynamadığı, rahatsız olduğu, beğenmediği, sürekli aşağıladığı, ara verdiği bir oyunun resmi forum sitesine girip yorum yapmaz bunu unutmayın

herkesin bir amacı vardır.
İyi oyunlar dilerim